Închide meniul

Mihai Stoica, detalii despre transferul pregătit de FCSB! Suma oferită de Gigi Becali

Bogdan Stănescu Publicat: 5 octombrie 2024, 14:46

Reclamă
Mihai Stoica, detalii despre transferul pregătit de FCSB! Suma oferită de Gigi Becali

Mihai Stoica, detalii despre transferul pregătit de FCSB!

Gigi Becali şi Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / Hepta

Mihai Stoica a dat detalii despre transferul pregătit de FCSB. Gigi Becali a anunţat deja că roş-albaştrii vor să îl achiziţioneze pe portarul Petrolului, Lukas Zima.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB preciza că şi lui îi place Zima. Stoica a dezvăluit acum că FCSB e dispusă să ofere în jur de 250.000 de euro pentru portarul titular al „Lupilor Galbeni”.

Mihai Stoica, detalii despre transferul pregătit de FCSB! Suma oferită de Gigi Becali

În vârstă de 30 de ani, Lukas Zima este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 850.000 de euro. El a evoluat pentru naţionalele U21, U20, U19, U18, U17 şi U16 ale Cehiei.

Încă nu am început discuțiile cu Petrolul, am avut alte probleme. Am văzut ce a apărut, că dăm nu știu cât, noi nu avem buget mare pentru a aduce un portar. 500.000 este o sumă foarte mare, este cam dublu față de cât putem să oferim. O să discutăm, dacă nu se poate, sunt o puzderie de portari în Europa. Uitați-vă la Siegrist, care a ajuns în România prin cineva care îl cunoștea și apără foarte bine”, a declarat Mihai Stoica pentru primasport.ro.

Andrei Vlad îşi încheie contractul cu FCSB în iarna acestui an. Campioana României se află în căutarea unui portar de rezervă, în condiţiile în care lui Vlad nu i se va prelungi înţelegerea.

Reclamă
Reclamă

Târnovanu e anunţat titular şi în meciul FCSB – Gloria Buzău

Târnovanu, care este şi titularul postului de portar la echipa naţională, şi-a asigurat deja prezenţa în primul 11 al campioanei României la meciurile din campionat şi din Europa League. Becali a precizat că Târnovanu va evolua şi în meciul cu Gloria Buzău, care se va disputa duminică, de la ora 21:00. FCSB – Gloria Buzău va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Este ultimul meci pe care FCSB îl va disputa în campionat înaintea pauzei generate de meciurile echipelor naţionale. Târnovanu va fi, cel mai probabil, titular şi în „dubla” României cu Cipru şi Lituania. Meciul Lituania – România va fi în direct marţi, 15 octombrie, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

În mandatul său, Mircea Lucescu l-a ales pe Ştefan Târnovanu ca titular al postului de portar al echipei naţionale, în contextul în care Florin Niţă se află la finalul carierei. Niţă, în vârstă de 37 de ani, a apărat poarta României la EURO 2024. În partidele de calificare pentru EURO titular a fost Horaţiu Moldovan. Moldovan şi-a pierdut însă postul de titular al naţionalei după ce nu a evoluat deloc pentru Atletico Madrid.

Reclamă

Ștefan Târnovanu a comparat-o pe FCSB cu Arsenal, după ce a fost eroul roș-albaștrilor la Salonic: „Ca la handbal!”

Ștefan Târnovanu a comparat-o pe FCSB cu Arsenal, după ce a fost eroul roș-albaștrilor la Salonic. Portarul campioanei nu s-a ferit de cuvinte, la interviul de la finalul partidei cu PAOK.

FCSB a obținut o victorie uriașă pe terenul echipei lui Răzvan Lucescu, în etapa a 2-a a grupei principale din UEFA Europa League. Campioana României i-a învins pe greci cu scorul de 1-0, într-un duel care a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ștefan Târnovanu a fost eroul FCSB-ului de la Salonic. Portarul și-a salvat echipa în mai multe rânduri și a făcut posibilă victoria.

Prestația lui Târnovanu a fost una „de vis”, mai ales pentru că echipa sa a jucat în 10 oameni. Darius Olaru a fost eliminat după ce a încasat al doilea cartonaș galben, iar de atunci, PAOK a dominat-o clar pe FCSB.

Au pus o presiune mare și publicul i-au împins de la spate, au fost și 10 minute de prelungiri, dar am făcut față și sunt foarte fericit. Nu suntem nici primii nici ultimii care se apără așa. Dacă v-ați uitat la Arsenal cu City (n.r. Manchester City) de acum câteva zile, Arsenal s-a apărat ca la handbal după ce a rămas cu un om în minus”, a spus Târnovanu, pentru digisport.ro, după victoria FCSB-ului cu PAOK.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:10

LIVE TEXTCFR Cluj – Poli Iaşi 1-0! Kamara, primul gol în tricoul clujenilor. Echipa lui Dan Petrescu, fără victorie de trei etape!

19:10

Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement

19:00

SCM Rm. Vâlcea – Dunajska 28-26. Victorie muncită pentru vâlcence în preliminariile European League

18:48

FotoIoan Ovidiu Sabău, criză de nervi în Unirea Slobozia – U Cluj! Momentul în care și-a ieșit din minți

18:41

Ma Long – Lin Shidong, marea finală masculină de la China Smash 2024. O nouă finală pentru cel mai titrat jucător din istorie

18:38

Unirea Slobozia – U Cluj 2-2. Surpriză de proporţii! Liderul Ligii 1, încurcat de o nou-promovată. Sabău, egalul lui Mihalcea

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 5 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 6 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”
Citește și