Închide meniul

Cosmin Olăroiu a fost desemnat antrenorul lunii septembrie în Emiratele Unite Arabe. Performanţă fantastică pentru român

Publicat: 5 octombrie 2024, 16:39

Reclamă
Cosmin Olăroiu a fost desemnat antrenorul lunii septembrie în Emiratele Unite Arabe. Performanţă fantastică pentru român

Cosmin Olăroiu a fost desemnat antrenorul lunii septembrie în Emiratele Unite Arabe. Performanţă fantastică pentru român

Profimedia

Cosmin Olăroiu a fost desemnat antrenorul lunii septembrie în Emiratele Unite Arabe, după ce Al Sharjah a avut un parcurs perfect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu continuă să facă senzaţie la arabi. Cu românul pe bancă, Al Sharjah a câştigat toate cele 2 meciuri jucate în campionat în luna septembrie, dar şi unul în Cupă.

Cosmin Olăroiu a fost desemnat antrenorul lunii septembrie în Emiratele Unite Arabe

Mai mult, Al Sharjah a obţinut o remiză şi o victorie în AFC Champions League 2, a doua competiţie intercluburi din Asia. Cosmin Olăroiu a câştigat lupta pentru cel mai bun antrenor al luni septembrie cu Paulo Souza, de la Shabab Al Ahli şi cu Pedro Sousa, de la Bani Yas, scriu cei de la bignewsnetwork.com.

De asemenea, echipa lui Cosmin Olăroiu a dat şi cel mai bun jucător al lunii, dar şi cel mai bun portar: Mohamed Ben Alarbi, respectiv Adel Alhosani.

Cosmin Olăroiu are un restaurant în Dubai

Românul care este co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai” este Cosmin Olăroiu. Antrenorul în vârstă de 54 de ani al lui Al-Sharjah ar câştiga cel puţin 2-3 milioane de euro pe an din această afacere, susţine Dumitru Dragomir.

Reclamă
Reclamă

„Olăroiu are în Dubai, are o parte a unui restaurant care e de un lux ieșit din comun. Foarte bun. Da, co-proprietar la cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. Ascultă-mă, fiul meu și nepoții mei mi-au spus asta. Nu restaurante de, să meargă toată lumea.

Trebuie să faci ceva pentru ambasade, ambasadele nu ies la restaurante decât foarte puține în România. Nu poți să asiguri și siguranță și tot. Un restaurant ca ăla dacă ai 10% din el, stai pe 2-3 milioane pe an, dacă nu mai mult.

Are un avion în mijloc. E un colos, cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. În Dubai nu poți să dai colțul la un bloc fără restaurant de lux. Sunt mulți acolo, dacă nu 7 pe locația aia. E o imensitate, o nebunie.

Reclamă

Tot ce vrei mănânci, coadă de elefant. Dacă comanzi asta, îți dă coadă de elefant. Nu vezi nici prin filme”, a spus Dumitru Dragomir, citat de fanatik.ro.

Cosmin Olăroiu şi echipa pe care o antrenează, Al-Sharjah, se află pe locul 5 în prima ligă din Emiratele Arabe Unite. Cosmin Olăroiu are o avere de circa 50 de milioane de euro.

 

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:10

LIVE TEXTCFR Cluj – Poli Iaşi 2-0! Momente dramatice la Cluj. Todorovski, probleme de respiraţie după ce a fost lovit cu cotul de Camara

20:06

VIDEOSporting – Casa Pia, meciul serii din Liga Portugal (22:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)! Programul complet

20:03

Ferencvaros – Gloria Bistrița 32-28, în Liga Campionilor la handbal feminin! Al 3-lea eșec la rând pentru elevele lui Pera

19:40

Cristiano Ronaldo a marcat în Al Nassr – Al Orubah şi a stabilit un nou record uriaş. Cifrele ireale ale starului portughez

19:40

Ioan Ovidiu Sabău și-a „taxat” jucătorii după Unirea Slobozia – U Cluj 2-2: „Ne-am crezut prea valoroși și importanți!”

19:27

LIVE VIDEOPanetolikos – AEK se joacă ACUM în AntenaPLAY! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie!

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”
Citește și