Închide meniul
Foto

Milionarul român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”, bătălie de ani buni în instanţă. Ce a putut păţi

Reclamă

Publicat: 4 martie 2024, 18:20

Milionarul român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”, bătălie de ani buni în instanţă. Ce a putut păţi

Milionarul român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”, bătălie de ani buni în instanţă

Cosmin Olaroiu / Imaginechina via Hepta

Milionarul român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai” duce o bătălie de ani buni în instanţă. Cosmin Olăroiu a dat în judecată o societate în august 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul român reclama că societatea respectivă nu şi-a respectat contractul. „Oli” a deschis procesul contra societăţii din Râmnicu – Vâlcea la Judecătoria Buftea.

Milionarul român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”, bătălie de ani buni în instanţă. Ce a putut păţi

Olăroiu a avut câştig de cauză, dar încă nu a primit banii pe care societatea îi datora. Este vorba de circa 7.000 de euro.

Mai mult, potrivit spynews.ro, societatea respectivă a atacat de două ori decizia iniţială a instanţei, iar o soluţie definitivă în acest caz ar putea veni chiar anul viitor.

Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul OLĂROIU AURELIAN-COSMIN în contradictoriu cu pârâtul SC … SPORT SRL şi, în consecinţă: Dispune rezoluţiunea contractului de furnizare produse şi executare lucrări din data de 01.04.2019 încheiat între părţi. Obligă pârâtul să restituie reclamantului suma de 35.955,31 lei reprezentând avans achitat în temeiul contractului. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Buftea”, se arăta în decizia iniţială.

Reclamă

Soluția pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. Ia act că intimatul reclamant și-a rezervat dreptul de a solicita cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu drept de recurs în termen 30 zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată azi, 16.05.2023, prin punerea soluției la dispoziţia părților de grefa instanţei. Document: Hotarâre 3110/2023 16.05.2023”, a fost decizia în urma recursului depus de societatea din Râmnicu – Vâlcea.

Şi această decizie a instanţei a fost contestată, iar bătălia de aproape 4 ani din instanţă va continua.

Cosmin Olăroiu are un restaurant în Dubai

Românul care este co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai” este Cosmin Olăroiu. Antrenorul în vârstă de 54 de ani al lui Al-Sharjah ar câştiga cel puţin 2-3 milioane de euro pe an din această afacere, susţine Dumitru Dragomir.

Reclamă 4 / 0/3

„Olăroiu are în Dubai, are o parte a unui restaurant care e de un lux ieșit din comun. Foarte bun. Da, co-proprietar la cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. Ascultă-mă, fiul meu și nepoții mei mi-au spus asta. Nu restaurante de, să meargă toată lumea.

Trebuie să faci ceva pentru ambasade, ambasadele nu ies la restaurante decât foarte puține în România. Nu poți să asiguri și siguranță și tot. Un restaurant ca ăla dacă ai 10% din el, stai pe 2-3 milioane pe an, dacă nu mai mult.

Are un avion în mijloc. E un colos, cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. În Dubai nu poți să dai colțul la un bloc fără restaurant de lux. Sunt mulți acolo, dacă nu 7 pe locația aia. E o imensitate, o nebunie.

Tot ce vrei mănânci, coadă de elefant. Dacă comanzi asta, îți dă coadă de elefant. Nu vezi nici prin filme”, a spus Dumitru Dragomir, citat de fanatik.ro.

Cosmin Olăroiu şi echipa pe care o antrenează, Al-Sharjah, se află pe locul 5 în prima ligă din Emiratele Arabe Unite. Cosmin Olăroiu are o avere de circa 50 de milioane de euro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și