Închide meniul

Dorinel Munteanu a venit cu replica, după comentariile lui Adrian Mutu: „Am luat-o razna..”

Alex Ioniță Publicat: 6 octombrie 2024, 14:35

Reclamă
Dorinel Munteanu a venit cu replica, după comentariile lui Adrian Mutu: „Am luat-o razna..

Dorinel Munteanu a venit cu replica, după comentariile lui Adrian Mutu

Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul Galaţi / Profimedia

Dorinel Munteanu a venit cu replica, după comentariile lui Adrian Mutu. Antrenorul de la Oțelul Galați nu s-a ferit de cuvinte, la conferința de presă de la finalul partidei cu Universitatea Craiova, încheiată cu scorul de 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de meciul cu echipa din Bănie, Adrian Mutu l-a criticat pe Dorinel Munteanu din cauza gestului golănesc făcut de acesta, de la meciul cu Dinamo. Atunci, Munteanu l-a tras de tricou pe Maftei, jucătorul său, la marginea terenului.

Dorinel Munteanu a venit cu replica, după comentariile lui Adrian Mutu

Mutu a sugerat că Munteanu s-ar fi aflat în spital, dacă ar fi procedat la fel cu Cristi Săpunaru sau Ionel Ganea.

Acum, Dorinel Munteanu a primit ocazia perfectă de a-i răspunde lui Adrian Mutu și nu s-a ferit de cuvinte:

„Nu există om care nu greșește. Eu mă duc la comisie cu sufletul curat. Dar să plătesc amenzi sau să fiu suspendat pentru un gest… Nu e vorba de răutate, la mine nu există agresivitate. E doar agresivitate verbală, mai spun la nervi, dar agresivitate fizică niciodată!

Reclamă
Reclamă

S-a spus că dacă era Săpunaru… Păi, Săpunaru la 20 de ani comenta la antrenor? Hai să fim serioși. Am luat-o razna cu toate aceste comentarii. Ce să-i transmit eu lui Mutu? Să mă iau cu el? Nu. El a venit cu argumente contra mea. Eu nu am zis nimic. Îi doresc să revină (n.r. pe banca unei echipe).

Asta le transmit tuturor celor care, pentru un bănuț, trebuie să vorbească. Și nu o spun cu răutate. Am primit un mesaj și mi s-a zis ‘Trebuie să spun și eu ceva. Ca să câștig bani’. ‘Spune, mă, de Dorinel Munteanu că e cel mai idiot, cel mai tâmpit antrenor”, a spus Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după derby-ul Oţelul – Universitatea Craiova, scor 1-1, din etapa a 12-a a Ligii 1. Gălăţenii au ratat şansa de a urca pe locul secund în clasament şi să facă rocadă cu trupa lui Costel Gâlcă.

Reclamă

Oţelul a ajuns la patru remize la rând. Rămâne singura echipă din campionatul României fără înfrângere în acest sezon.

Dorinel Munteanu nu a uitat de declaraţiile din ultimele zile şi le-a dat o nouă replică celor care l-au criticat.

„Eu nu am ce să transmit. Fiecare om greşeşte, singurul care nu greşeşte este Dumnezeu. Vedem ce consideră Comisiile, dacă consideră că am greşit voi plăti. Nu este normal să fiu judecat după o sesizare a oamenilor care comentează meciuri. Dorinel Munteanu nu este omul despre care s-a vorbit în ultimele săptămâni.

Îmi cer iertare dacă au fost unii care s-au simţit afectaţi. Şi cu membrii din Generaţia de Aur, am spus foarte clar…. şi cu prietenii din Generaţia de Aur. Celor care au comentat, le-am dat un răspuns foarte clar că nu sunt prieten cu ei. S-a răstămălcit… Sincer, am obosit şi eu, dar am câteva zile să-mi revin”, a spus Dorinel Munteanu, la digisport.ro.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:53

Robert Lewandowski a redevenit o „bestie” cu Hansi Flick pe bancă. Starul Barcelonei, hat-trick de senzaţie în 32 de minute

17:53

Răzvan Marin, prima reacţie după ce a fost huiduit de fanii lui Juventus: „Nu a fost uşor”

17:27

LIVE VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Guimaraes – Boavista e ACUM

17:15

Coco Gauff a defilat în finala de la Beijing! Victorie categorică pentru amerincancă în faţa Karolinei Muchova

17:05

Botoșani – Rapid LIVE TEXT (18:15). Giuleștenii lui Șumudică, față în față cu ultima clasată. Echipele de start

16:57

EXCLUSIVNicolae Stanciu e gata de bătăliile cu Cipru şi Lituania: „Să câştigăm ambele meciuri şi să terminăm grupa pe primul loc!”

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și