Închide meniul

„Sânge rece!” Cum au reacţionat italienii după ce Răzvan Marin a fost desemnat omul meciului cu Juventus: „A fost foarte dificil”

Alex Masgras Publicat: 6 octombrie 2024, 16:30 / Actualizat: 6 octombrie 2024, 17:49

Reclamă

Iată cum au reacţionat italienii după ce Răzvan Marin a fost desemnat omul meciului Juventus. Internaţionalul român a marcat în minutul 88 al partidei din lovitură de la 11 metri şi a adus un punct pentru Cagliari, într-o deplasare extrem de dificilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin este în formă maximă înaintea dublei României din Nations League, cu Cipru şi Lituania. Duelul cu Lituania se joacă marţi, 15 octombrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:45.

„Sânge rece!” Cum au reacţionat italienii după ce Răzvan Marin a fost desemnat omul meciului cu Juventus: „A fost foarte dificil”

Introdus pe teren în minutul 65, Răzvan Marin şi-a făcut imediat simţită prezenţa în meciul cu Juventus. Internaţionalul român a avut o ocazie bună de gol în minutul 75 , după care a reuşit să înscrie în minutul 88, după ce a transformat impecabil o lovitură de la 11 metri.

Prestaţia sa nu a trecut neobservată de jurnaliştii italieni, care au notat jocul mijlocaşului român cu 7. De asemenea, ei au lăudat modul în care acesta a intrat în joc şi cum şi-a stăpânit emoţiile înaintea execuţiei de la punctul cu var, într-un moemnt atât de important pentru echipa sa:

„A intrat pe parcurs şi a adus vivacitate în atac. Penalty-ul pe care l-a transformat a fost foarte dificil, pe o scenă importantă şi foarte aproape de minutul 90. Nu a ratat şi a trimis mingea direct în vinclu cu sânge rece”, au scris italienii de la tuttomercatoweb.com despre prestaţia internaţionalului român.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, Răzvan Marin a fost desemnat omul meciului Juventus – Cagliari de către Serie A:

Cotat la 3,5 milioane pe transfermarkt.com, Răzvan Marin a marcat al doilea său gol în acest sezon din Serie A. Internaţionalul român a mai înscris şi etapa trecută, în victoria dramatică a celor de la Cagliari de pe terenul Parmei, scor 3-2. La fel ca în meciul de la Torino, Răzvan Marin a fost introdus pe parcursul jocului şi etapa trecută.

Reclamă

Pentru Răzvan Marin urmează acum cele două meciuri de la echipa naţională din Nations League, cu Cipru şi Lituania. Meciul cu Lituania va avea loc marţi, 15 octombrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:45.

Juventus a încasat primul gol al sezonului chiar de la Răzvan Marin!

În minutul 88 al meciului Juventus – Cagliari, Răzvan Marin a transformat penalty-ul dictat pentru un fault în careu asupra lui Piccoli. Şi la naţională Răzvan Marin este primul executant al penalty-urilor.

În minutul 89 al partidei Juventus a rămas în 10, după eliminarea lui Francisco Conceicao. Juve – Cagliari s-a terminat în cele din urmă 1-1. „Bătrâna Doamnă” e pe locul 3 în Serie A, cu 13 puncte. De partea cealaltă, Cagliari e pe locul 15, cu 6 puncte după 7 etape.

Răzvan Marin a fost introdus pe teren în partida cu Juventus în minutul 65, în locul lui Antoine Makoumbo. El a reuşit să fie din nou decisiv pentru Cagliari, ca în meciul cu Parma, aducând un punct formaţiei antrenate de Davide Nicola pe terenul lui Juventus.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:15

Final dramatic în Guimaraes – Boavista 2-2, în AntenaPLAY! Două penalty-uri acordate în prelungiri şi gol marcat în minutul 90+15

20:04

LIVE VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Guimaraes – Boavista s-a terminat 2-2! Nacional – Benfica se joacă ACUM

19:45

Levadiakos – PAOK, LIVE VIDEO, 20:30. Echipa lui Răzvan Lucescu caută prima victorie, după trei meciuri pierdute! Echipele

19:38

Şapte schimbări în primul 11 de la FCSB, pentru meciul cu Gloria Buzău! Cum arată apărarea campioanei

19:30

Botoşani – Rapid 2-0! Dezastru pentru echipa lui Marius Şumudică! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată

19:23

Panathinaikos – Olympiacos, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:30). Derby „de foc” în Super Liga Greciei! Echipele de start

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și