Închide meniul
EXCLUSIV

Nicolae Stanciu e gata de bătăliile cu Cipru şi Lituania: „Să câştigăm ambele meciuri şi să terminăm grupa pe primul loc!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 octombrie 2024, 16:57

Reclamă
Nicolae Stanciu e gata de bătăliile cu Cipru şi Lituania: „Să câştigăm ambele meciuri şi să terminăm grupa pe primul loc!

Nicolae Stanciu e gata de bătăliile cu Cipru şi Lituania

Profimedia

Nicolae Stanciu e gata de bătăliile cu Cipru şi Lituania. Căpitanul României e convins că naţionala poate face un pas decisiv pentru a câştiga grupa din Liga Naţiunilor cu două victorii. Lituania – România este pe 15 octombrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul în care România va câştiga grupa în Liga Naţiunilor, atunci va fi în urna a doua la tragerea la sorţi pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2026. România se află pe primul loc după primele două etape cu maximum de puncte. „Tricolorii” au învins în Kosovo, scor 3-0, şi pe Lituania acasă, scor 3-1.

Nicolae Stanciu e gata de bătăliile cu Cipru şi Lituania

„Acesta ar fi planul şi ceea ce ne dorim (n.r. – 6 puncte). Suntem conştienţi de importanţa acestor meciuri şi, cum am zis înainte, dacă reuşim să le câştigăm, în mare proporţie ne vom îndeplini obiectivul şi să fim pe primul loc, să fim în urna a doua la tragerea la sorţi. Poate cu puţin noroc, să reuşim să jucăm acel baraj dacă nu vom reuşi din grupa preliminară. Sperăm să luăm cele 3 puncte în Cipru. (n.r. – de meciul cu Lituania) Ne aşteptăm la un meci greu acolo, dar suntem conştienţi de ceea ce putem face, de valoarea noastră. Să terminăm pe primul loc grupa şi pentru asta trebuie să mergem să câştigăm şi în Lituania, şi în Cipru, dar şi toate meciurile care vor urma„, a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania!

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania, din Nations League. Duelul dintre Lituania și România va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, marți, 15 octombrie, de la ora 21:45.

De notat este faptul că în lotul echipei naționale nu a fost inclus Daniel Bîrligea, atacantul care a marcat pentru FCSB în victoria cu PAOK, scor 1-0, din UEFA Europa League. Atacantul campioanei a ajuns la 2 goluri consecutive în competiția europeană.

Reclamă
Reclamă

Iată lotul echipei naționale a României, pentru meciurile cu Cipru și Lituania:

PORTARI

Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 2/0)

Reclamă

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 33/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru PAȘCANU (FC Rapid 1923, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 41/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6)

MIJLOCAȘI

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 30/8), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Darius OLARU (FCSB, 22/0), Adrian ȘUT (FCSB, 2/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 18/1), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova, 20/4)

ATACANȚI

George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 45/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 40/5), Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4)

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:24

Gol spectaculos marcat de Gloria Buzău, cu FCSB! Ionuţ Panţîru şi Baba Alhassan, fără şanse în faţa lui Alexandru Jipa

20:57

„Nu ai cum să câştigi dacă faci asta!” Marius Şumudică, la pământ după ce Rapid a pierdut cu Botoşani

20:57

LIVE TEXTFCSB – Gloria Buzău 0-1. Supriză uriaşă pe Arena Naţională. Charalambous, nevoit să joace cu Şut în centrul apărării

20:56

VideoMeciul Nacional – Benfica, întrerupt de ceaţă! După 8 minute nu se mai vedea nimic pe teren

20:47

„M-am săturat! Nu văd nicio ieşire aşa!” Săpunaru a răbufnit după Botoşani – Rapid 2-0: „Parcă a întors cineva lumânările!”

20:38

VideoSimona Radiş, Sabrina Voinea şi campionii olimpici de la canotaj au avut parte de o seară de gală în Delta Dunării

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și