Închide meniul

Parma, egal chinuit cu Bologna! Ce note au primit românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Viviana Moraru Publicat: 6 octombrie 2024, 18:34

Reclamă
Parma, egal chinuit cu Bologna! Ce note au primit românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Parma, egal chinuit cu Bologna | Ce note au primit românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Dennis Man şi Valentin Mihăilă/ Profimedia

S-a aflat ce note au primit românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă, în egalul chinuit obţinut de Parma, în duelul cu Bologna. Man a fost titular în partida din etapa a 7-a din Serie A, însă a avut o evoluţie modestă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma traversează o perioadă modestă, fiind fără victorie din etapa a doua din Serie A, atunci când reuşea să o învingă pe AC Milan. În meciul cu Bologna, „cruciaţii” au rămas în inferioritate  numerică în minutul 52, după eliminarea lui Coulibaly.

Parma, egal chinuit cu Bologna | Ce note au primit românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Dennis Man a primit nota 6,6, din partea celor de la sofascore.ro. Internaţionalul român a fost al treilea cel mai slab punctat jucător de la Parma, după duelul cu Bologna. Man a fost cu puţin mai bun faţă de Woyo Coulibaly, care a primit cartonaşul roşu, şi Ange-Yoan Bonny.

Dennis Man a fost schimbat în minutul 89 al duelului de pe terenul celor de la Bologna. În locul său, Fabio Pecchia l-a trimis în teren pe Camara.

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a început meciul cu Bologna ca rezervă. Acesta a fost trimis în teren în minutul 72, luându-i locul lui Ange-Yoan Bonny.

Reclamă
Reclamă

După cele 25 de minute bifate în duelul cu Bologna, Valentin Mihăilă a primit nota de 6,7. Acesta a avut două şuturi pe poartă, singurele ale echipei sale din întreaga partidă.

Parma ocupă locul 15, după şapte etape disputate din Serie A. „Cruciaţii” au şase puncte, cu un punct în plus faţă de Genoa, prima echipă care ocupă un loc direct retrogradabil.

După meciul cu Bologna, atât Dennis Man, cât şi Valentin Mihăilă, se pregătesc de meciurile echipei naţionale. România se va duela cu Cipru şi cu Lituania (15 octombrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY), în grupa de Liga Naţiunilor.

Reclamă

Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man

Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man. Presa din Italia a făcut anunţul despre internaţionalul român, dezvăluind faptul că acesta ar putea deveni cel mai scump jucător român din toate timpurile.

Jurnaliştii de la Corriere dello Sport, un cotidian important al Italiei, au anunţat că Parma vrea să obţină suma de 30 de milioane de euro în schimbul lui Dennis Man. Asta l-ar transforma pe Man în cel mai scump jucător român din istorie, record care este deţinut în prezent de Radu Drăguşin. Tottenham a plătit în iarnă suma de 25 de milioane pentru fundaşul central de 22 de ani.

Dennis Man, pe piața transferurilor: prețul s-a dublat și o poveste despre un club din Serie A apare. Fotbalistul celor de la Parma ține capul de afiș pe piața transferurilor: este evaluat la aproape 30 de milioane de euro și în curând ar putea fi declanșată o licitație internațională pentru el.

Meciul cu AC Milan i-a crescut cu siguranță cota jucătorului, care a devenit rapid unul dintre cei mai căutați din străinătate. Cu siguranță, după ce a plătit pentru el 15 milioane de euro (n.r. cu tot cu bonusuri), Parma se bucură acum de ascensiunea lui și a stabilit un preț de plecare al negocierilor de 30 de milioane de euro. Și sunt multe cluburi italiene interesate de jucător. AC Milan a avut, în trecut, discuții directe cu Parma în privința lui”, au anunţat italienii.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:11

Octavian Popescu a „spart gheaţa” şi a marcat primul gol după mai bine de un an! Execuţie superbă în FCSB – Gloria Buzău

21:59

LIVE SCORERangers – St. Johnstone 0-0. Ianis Hagi, pentru prima oară în lot în acest sezon

21:48

VIDEOAlexandru Maxim, „eroul” lui Gaziantep în duelul „de foc” cu Beşiktaş! Românul a dat lovitura în prelungiri

21:38

Gigi Becali nu a mai rezistat şi a făcut prima schimbare în minutul 29 al partidei cu Gloria Buzău

21:30

Fază controversată în FCSB – Gloria Buzău! Sebastian Colţescu a dictat penalty, dar VAR-ul a întors faza

21:29

„Poate îşi dă demisia!” Primele reacţii după discursul lui Marius Şumudică de la Botoşani: „Nu prea se vede diferenţa”

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu 6 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!”
Citește și