Închide meniul

Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!”

Viviana Moraru Publicat: 16 septembrie 2024, 8:55

Reclamă
Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!

Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man. Presa din Italia a făcut anunţul despre internaţionalul român, dezvăluind faptul că acesta ar putea deveni cel mai scump jucător român din toate timpurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man are parte de un start de sezon de vis la Parma. În primele trei etape, extrema de 26 de ani a reuşit să marcheze două goluri, în duelurile cu Fiorentina şi AC Milan.

Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man

Jurnaliştii de la Corriere dello Sport, un cotidian important al Italiei, au anunţat că Parma vrea să obţină suma de 30 de milioane de euro în schimbul lui Dennis Man. Asta l-ar transforma pe Man în cel mai scump jucător român din istorie, record care este deţinut în prezent de Radu Drăguşin. Tottenham a plătit în iarnă suma de 25 de milioane pentru fundaşul central de 22 de ani.

Sursa menţionată anterior mai notează faptul că prin evoluţiile remarcabile din acest start de sezon, Dennis Man a atras atenţia mai multor cluburi şi cu siguranţă va începe „o licitaţie internaţională pentru el”. Echipele care şi-au trimis scouterii să-l urmărească pe Man la meciul de luni cu Udinese sunt Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Lyon sau Ajax.

„Dennis Man, pe piața transferurilor: prețul s-a dublat și o poveste despre un club din Serie A apare. Fotbalistul celor de la Parma ține capul de afiș pe piața transferurilor: este evaluat la aproape 30 de milioane de euro și în curând ar putea fi declanșată o licitație internațională pentru el.

Reclamă
Reclamă

Cel care a împins-o pe Parma de la spate în sezonul trecut a fost jucătorul lunii august în Serie A. E un moment magic pentru Dennis Man. Românul născut în 1998 este unul dintre protagoniștii de pe piața internațională a transferurilor.

„Man e unul dintre cei mai căutaţi!”

Multe cluburi sunt pe urmele sale, iar la meciul cu Udinese, de luni, impresari de la multe cluburi de renume vor veni să-l vadă: Bayern, Borussia, Lyon, Ajax și Marseille au făcut deja primii pași, dar lista celor care îl urmăresc pe Man ar putea crește în viitorul apropiat.

Meciul cu AC Milan i-a crescut cu siguranță cota jucătorului, care a devenit rapid unul dintre cei mai căutați din străinătate. Cu siguranță, după ce a plătit pentru el 15 milioane de euro (n.r. cu tot cu bonusuri), Parma se bucură acum de ascensiunea lui și a stabilit un preț de plecare al negocierilor de 30 de milioane de euro. Și sunt multe cluburi italiene interesate de jucător. AC Milan a avut, în trecut, discuții directe cu Parma în privința lui”, au anunţat italienii.

Reclamă

Dennis Man a fost transferat de Parma în 2021, de la FCSB, în schimbul sumei de 11 milioane de euro. Internaţionalul român şi-a prelungit contractul cu „cruciaţii” în vară, încasând un salariu de aproape două milioane de euro pe an.

Dennis Man a fost desemnat jucătorul lunii în Serie A

Dennis Man a fost desemnat jucătorul lunii în Serie A. Internaţionalul român de 26 de ani are un început fantastic de sezon, atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională.

Internaţionalul român a marcat în primele două etape din Serie A, în remiza cu Fiorentina şi în victoria cu AC Milan a celor de la Parma, dar şi în victoria României din Kosovo, scor 3-0, când a deschis scorul după o fază superbă.

Dennis Man a fost unul dintre cei mai buni jucători din ultima ediție a Serie B , de neprins pentru orice apărare și capabil să marcheze 11 goluri în 32 de apariții. Mai mult, în iunie a făcut un Campionat European foarte bun cu România, unde a dat două pase decisive în meciul de debut cu Ucraina.

O așteptare la care Man a răspuns: în august a fost unul dintre cei mai interesanți jucători de urmărit și, pentru fundașii laterali, unul dintre cel mai greu de strâns, așa cum au demonstrat cele 2 goluri în 3 meciuri și fotbalistul a primit premiul de jucătorul lunii august , primul pentru el.

Datorită talentului său, desigur, dar și contextului pe care Fabio Pecchia l-a construit în jurul lui. Parma a început foarte bine, capabilă să remizeze cu Fiorentina, să conducă lung meciul acasă la Napoli și, mai ales, să învingă Milan pe Tardini. Parma este o echipă compactă, care se apără cu ordine și intensitate și apoi atacă în teren deschis, situație în care Man excelează”, a anunţat Asociaţia Fotbaliştilor din Italia.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 17 sept.

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03 17 sept.

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei 6 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist
Citește și