Închide meniul
Video

Meciul Nacional – Benfica, întrerupt de ceaţă! După 8 minute nu se mai vedea nimic pe teren

Alex Masgras Publicat: 6 octombrie 2024, 20:56

Reclamă

Meciul Nacional - Benfica, întrerupt de ceaţă! După 8 minute nu se mai vedea nimic pe teren

Nacional - Benfica / Antena Sport

Meciul Nacional – Benfica a fost întrerupt de ceaţă. Partida care este transmisă LIVE în AntenaPLAY face parte din etapa a 8-a din Liga Portugal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii celor două echipe au fost trimişi la vestiare de arbitrul după 10 minute de la fluierul de start din cauza condiţiilor meteo.

Meciul Nacional – Benfica, întrerupt de ceaţă! După 8 minute nu se mai vedea nimic pe teren

Update 20:50: Chiar dacă jucătorii au revenit pe teren şi s-au încălzit, organizatorii au luat decizia ca meciul să nu se mai reia în seara aceasta.

După doar 8 minute de joc în Nacional – Benfica, arbitrul a oprit partida din cauza ceţii. Deodată, arena celor de la Nacional a fost „înghiţită” de ceaţă, vizibilitatea fiind redusă.

După alte două minute de la oprirea jocului, arbitrul a decis să îi trimită pe jucătorii celor două echipe la vestiare. După aproximativ 25 de minute, ceaţa a început să se ridice, iar jucătorii celor două echipe au ieşit la încălzire. Cu toate acestea, nici la 45 de minute de la fluierul de start, jocul nu s-a reluat.

Reclamă
Reclamă

Înaintea acestei partide, Benfica este pe locul 3 în Liga Portugal, cu 16 puncte, în timp ce Nacional se află pe penultimul loc, cu doar 5 puncte.

Echipe de start în Nacional – Benfica

Reclamă
  • Nacional: Lucas Franca – Garcia, Ze Vitor, Ulisses, Jose Gomes, Esteves, Matheus Dias, Soumare – Appiah, Isaac, Thomas
  • Benfica: Trubin – Bah, Araujo, Otamendi, Carreras – Aursnes, Florentino – Di Maria, Kokcu, Akturkoglu – Pavlidis

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02 7 oct.

Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol

0:02 7 oct.

FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement

23:47

Daniel Bîrligea a rupt tăcerea după ce Mircea Lucescu nu l-a chemat la naţională: „Nu decid eu asta! Antrenorul ia deciziile!”

23:40

Rangers – St. Johnstone 2-0. Ianis Hagi a revenit cu pasă decisivă la prima echipă, şi după a fost eliminat

23:32

„Va face de frică ce spun eu!” Gigi Becali, critici pentru Darius Olaru după FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Mie nu-mi convine”

23:25

„Dacă m-am vopsit, nu înseamnă că nu ştiu să mai joc!” Octavian Popescu, reacţie după „dubla” din FCSB – Gloria Buzău 3-2

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 LIVE VIDEOFC Porto – Braga se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Cel mai tare meci al serii din Liga Portugal! Nacional – Benfica a fost întrerupt 3 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Botoşani – Rapid 2-0! Dezastru pentru echipa lui Marius Şumudică! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată
Citește și