Închide meniul
VIDEO

Alexandru Maxim, „eroul” lui Gaziantep în duelul „de foc” cu Beşiktaş! Românul a dat lovitura în prelungiri

Viviana Moraru Publicat: 6 octombrie 2024, 21:48

Reclamă
Alexandru Maxim, „eroul lui Gaziantep în duelul „de foc cu Beşiktaş! Românul a dat lovitura în prelungiri

Alexandru Maxim, "eroul" lui Gaziantep în duelul "de foc" cu Beşiktaş

Alexandru Maxim, după un gol marcat la Gaziantep/ Twitter

Alexandru Maxim a fost „eroul” lui Gaziantep, în duelul „de foc” cu Beşiktaş, din campionat. Mijlocaşul român a reuşit să marcheze în prelungirile partidei, şi echipa sa a obţinut un punct in extremis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaziantep a remizat cu Beşiktaş, pe teren propriu, scor 1-1, în etapa a opta din campionatul Turciei.

Alexandru Maxim, „eroul” lui Gaziantep în duelul „de foc” cu Beşiktaş

Alexandru Maxim a fost integralist la Gaziantep, la fel ca şi Deian Sorescu. Beşiktaş a reuşit să deschidă scorul, în minutul 31. Ciro Immobile a punctat din penalty.

Pe finalul partidei, Alexandru Maxim a reuşit să dea lovitura. Mijlocaşul român a restabilit egalitate, în al cincilea minut al prelungirilor. Maxim a punctat cu un şut din faţa porţii, din pasa lui Bruno Viana.

Reclamă
Reclamă

După golul marcat de Alexandru Maxim, s-a declanşat nebunia pe arena celor de la Gaziantep. Şi antrenorul românului, Selcuk Inan, s-a descătuşat şi s-a bucurat alături de jucătorii săi.

Golul marcat în duelul cu Beşiktaş a fost al doilea marcat de Alexandru Maxim, în acest sezon. Mijlocaşul român a mai punctat în duelul cu în duelul cu Sivasspor.

Gaziantep ocupă locul 16 în Superliga Turciei, după egalul cu Beşiktaş. Formaţia lui Alexandru Maxim are cinci puncte, după şapte meciuri disputate. De cealaltă parte, Beşiktaş a ratat şansa de a urca pe locul secund, având 17 puncte.

Reclamă

Deian Sorescu a marcat în etapa trecută, la Gaziantep

Deian Sorescu a marcat pentru Gaziantep, în meciul pierdut cu 3-2, în deplasare, de echipa lui şi a lui Alexandru Maxim. Flashscore l-a notat pe Deian Sorescu cu 6.8, în timp ce Alex Maxim a primit nota 6.5. După ce s-a salvat cu greu de la retrogradare sezonul trecut, Gaziantep are şi acum un start slab de sezon.

Gaziantep nu a reuşit să câştige nici în deplasarea de la Eyupspor. Echipa lui Sorescu şi Maxim a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie. Pe Eyup Stadium gazdele au deschis scorul în minutul 15, prin Kutucu, apoi Deian Sorescu a egalat din pasa lui Okereke, în minutul 28, relatează news.ro. Eyupspor a primit penalty în minutul 45, însă şutul lui Mame Thiam a fost apărat de portarul lui Gaziantep, Sokratis Dioudis.

După pauză, Akbaba a readus în avantaj gazdele, în minutul 65, iar Mame Thiam a înscris şi el, în minutul 79, punând pe tabelă al treilea gol al gazdelor. Taşdemir a stabilit scorul final, 3-2 pentru Eyupspor şi Gaziantep e pe locul 15, cu 4 puncte. Eyupspor ocupă poziuţia a 6-a, cu 12 puncte.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02 7 oct.

Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol

0:02 7 oct.

FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement

23:47

Daniel Bîrligea a rupt tăcerea după ce Mircea Lucescu nu l-a chemat la naţională: „Nu decid eu asta! Antrenorul ia deciziile!”

23:40

Rangers – St. Johnstone 2-0. Ianis Hagi a revenit cu pasă decisivă la prima echipă, şi după a fost eliminat

23:32

„Va face de frică ce spun eu!” Gigi Becali, critici pentru Darius Olaru după FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Mie nu-mi convine”

23:25

„Dacă m-am vopsit, nu înseamnă că nu ştiu să mai joc!” Octavian Popescu, reacţie după „dubla” din FCSB – Gloria Buzău 3-2

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 3 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Botoşani – Rapid 2-0! Dezastru pentru echipa lui Marius Şumudică! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată
Citește și