Închide meniul

„Poate să-și ia adio!” Gigi Becali a făcut praf un jucător de la FCSB și l-a anunțat că nu va mai prinde echipa: „Joacă la mișto”

Viviana Moraru Publicat: 7 octombrie 2024, 11:49

Reclamă
Poate să-și ia adio!” Gigi Becali a făcut praf un jucător de la FCSB și l-a anunțat că nu va mai prinde echipa: Joacă la mișto”

Gigi Becali a făcut praf un jucător de la FCSB și l-a anunțat că nu va mai prinde echipa

Gigi Becali/ Hepta

Gigi Becali a făcut praf un jucător și i-a anunțat plecarea de la FCSB, după meciul cu Gloria Buzău. Patronul campioanei l-a distrus pe Ionuț Panțîru, jucător pe care l-a schimbat după doar 28 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Panțîru a fost preferat în detrimentul lui Risto Radunovic, care a fost odihnit după victoria cu PAOK. Fundașul român însă a gafat la primul gol marcat de Gloria Buzău și a fost schimbat înainte de pauză.

Gigi Becali a făcut praf un jucător și i-a anunțat plecarea de la FCSB

Gigi Becali avea de gând să-i mărească salariul lui Ionuț Panțîru, însă după evoluția acestuia din meciul cu Gloria Buzău, a revenit asupra deciziei sale. Patronul FCSB-ului a anunțat că fundașul își poate lua adio de la echipa de start a campioanei.

Totodată, Becali a dezvăluit că va folosi aceeași echipă, atât la meciurile din campionat, cât și la cele din Europa League. La duelul cu Gloria Buzău, au fost efectuate nu mai puțin de șapte schimbări în primul 11 al campioanei, față de duelul cu PAOK.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, m-am luminat maxim. Mi-am dat seama ce am, nu eram sigur ce am în curte. Acum știu exact ce am. Cei care se bucură, că vom juca din trei în trei zile meciuri, să-și pună pofta în cui. Vor vedea, știu exact ce trebuie să fac, ce echipă să afișez și în campionat. Mi-am dat seama de jucători, ce poate fiecare, aseară a fost clar. Mi-am dat seama unde trebuie să joace.

Reclamă
Reclamă

Miculescu nu este vârf, trebuie să joace stânga sau dreapta. Nu-l mai vedem niciodată vârf, intră Popa și gata. Am vrut să-i dau încredere, dar dacă îi dau încredere, trebuie să joace stânga sau dreapta. Dacă joacă vârf, îl distrug.

Panțîru poate să-și ia adio. Să vedem. Eu cred că asta este, ce să faci, intri în primul meci, după accidentare, joci extraordinar. În al doilea meci ce faci, joci la mișto, nu bagi piciorul. Nu are înregistrat contractul la Ligă. La revedere, du-te, tată, și lasă-mă în pace”, a declarat Gigi Becali.

Un jucător de la FCSB, OUT din primul 11

Gigi Becali a anunțat că un jucător de la FCSB e OUT din primul 11 al echipei, după victoria cu Gloria Buzău. Patronul campioanei a transmis că îl va utiliza pe Malcom Edjouma doar în meciurile din campionat.

Reclamă

Patronul campioanei a regretat faptul că a mizat pe doi închizători și a transmis că Malcom Edjouma va fi „rezervat” doar pentru meciurile din Europa League. Latifundiarul din Pipera a fost mulțumit de evoluția mijlocașului din meciul cu PAOK.

Aveam nevoie la mijloc de un jucător care să dirijeze jocul. Plus de asta, noi am greşit din start cum am făcut echipa. Să joc cu doi închizători, Malcom ăsta o să joc cu el doar în Europa. Îşi dă viaţa acolo, aici nu prea, l-a lăsat pe ăla să dea (n.r. Jipa). În cupele europene o să-l vedeţi numai pe Malcom, că îşi dă viaţa”, a declarat Gigi Becali, conform primasport.ro.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:46

Zeljko Kopic, promisiune uriașă pentru fanii lui Dinamo: „Până la ultima picătură de energie!” Anunț despre transferuri

15:29

Obiectivul României la EURO 2024. Anunţul făcut de Constantin Din

15:11

Bernadette Szocs va evolua la WTT Champions Montpellier 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY (22 – 27 octombrie)

15:01

Neluțu Varga e dispus să-l cedeze pe Louis Munteanu la FCSB: „Dacă Gigi Becali plătește, e al lui!”

14:32

Adevăratul motiv pentru care Răzvan Lucescu a amenințat cu demisia de la PAOK! Grecii au aflat totul

13:49

Anunț de ultim moment despre viitorul lui Marius Șumudică la Rapid! Avertisment pentru jucători: „Să se trezească imediat!”

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”
Citește și