Închide meniul

Zeljko Kopic, promisiune uriașă pentru fanii lui Dinamo: „Până la ultima picătură de energie!” Anunț despre transferuri

Viviana Moraru Publicat: 7 octombrie 2024, 15:46

Reclamă
Zeljko Kopic, promisiune uriașă pentru fanii lui Dinamo: Până la ultima picătură de energie!” Anunț despre transferuri

Zeljko Kopic, promisiune uriașă pentru fanii lui Dinamo

Zeljko Kopic, la finalul unui meci al lui Dinamo/ Profimedia

Zeljko Kopic a făcut o promisiune uriașă pentru fanii lui Dinamo. Antrenorul croat a dat asigurări că jucătorii săi vor lupta până la ultima picătură de energie pentru a fi îndeplinit obiectivul echipei, anume calificarea în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a avut un parcurs extrem de solid în acest sezon. După 12 meciuri jucate, „câinii” se clasează pe locul cinci, cu 18 puncte acumulate.

Zeljko Kopic, promisiune uriașă pentru fanii lui Dinamo

Zeljko Kopic a transmis că echipa sa a traversat o perioadă extrem de dificilă, ținând cont de multiplele accidentări din cadrul lotului. Croatul este însă optimist și susține că Dinamo este pe drumul cel bun, în acest sezon.

Kopic a transmis că jucătorii săi vor face totul pentru a obține calificarea în play-off. Tehnicianul „câinilor” a transmis și că își mai dorește să primească întăriri la echipa sa.

„A fost o perioadă foarte, foarte grea, jucătorii au dat totul, și ceva în plus, în ultimele săptămâni. Eu sunt optimist. Așa am fost mereu. Dinamo este pe un drum bun. Da, avem probleme, dar putem să îmbunătățim în curând ceea ce nu merge cum am vrea. Direcția este bună, credeți-mă!

Reclamă
Reclamă

Aș și am dori doi-trei jucători, vedem, așteptăm. Eu mă gândesc și altfel, strict din punctul meu de vedere: ce putem lua acum, regulamentar, nefiind fereastră de mercato, a jucat ultima oară în luna mai, în cel mai bun caz. Dacă au fost și accidentați… Da, îmi doresc transferuri, dar aștept. Pentru noi prioritatea este să-i readucem apți în echipă pe cei accidentați.

Suntem departe de zona retrogradării acum, este bine. Obiectivul nostru este să ne luptăm pentru play-off, vom încerca. Nu e ceva de trebuie, obligatoriu, dar ne vom lupta până la ultima picătură de energie să fim în play-off. Vreau, putem, vedem!”, a declarat Zeljko Kopic, conform gsp.ro.

Dinamo vrea să vândă toate biletele de la derby-ul cu FCSB

Dinamo vrea să vândă toate biletele de la derby-ul cu FCSB din etapa 13, de pe Arena Naţională. Dinamo-FCSB se va disputa pe data de 20 octombrie 2024, de la ora 21:00. Câinii îşi doresc să umple stadionul în primul derby al sezonului.

Reclamă

Ne dorim să umplem tribunele și suntem încrezători că putem atrage un număr mare de suporteri.

Până acum am vândut aproximativ 2.000 de pachete. Majoritatea, în proporție de 60%, au fost pentru tribuna a doua, 30% pentru peluza Cătălin Hîldan, iar restul de 10% au fost la alte sectoare”, a precizat oficialul câinilor.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:13

Mircea Lucescu l-a convocat pe Victor Dican în locul lui Adrian Şut la naţională! Convocare în premieră pentru jucătorul Farului

19:56

Andres Iniesta şi-a anunţat oficial retragerea din activitate! Mesajul transmis de fostul coleg al lui Lionel Messi

19:44

Manchester City, câştig de cauză după ce a dat în judecată Premier League! Anunţul făcut de „cetăţeni”

19:37

Rapid l-a prezentat oficial pe Alex Dobre! Giuleştenii au câştigat cursa cu CFR pentru internaţionalul român

19:26

Mihai Stoica a anunţat ce se întâmplă cu Adrian Şut după ce a părăsit cantonamentul naţionalei! Când poate reveni mijlocaşul

18:53

Adrian Şut, OUT din cantonamentul naţionalei! Anunţul făcut de FRF

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex” 6 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional”
Citește și