Închide meniul

Dinamo vrea să vândă toate biletele de la derby-ul cu FCSB , de pe Arena Naţională. „Suntem încrezători că putem”

Alexandra Costea Publicat: 3 octombrie 2024, 14:04

Reclamă
Dinamo vrea să vândă toate biletele de la derby-ul cu FCSB , de pe Arena Naţională. Suntem încrezători că putem”

Dinamo vrea să vândă toate biletele de la derby-ul cu FCSB din etapa 13, de pe Arena Naţională

Galeria dinamovistă fluturând cu chipul lui Cătălin Hâldan - Profimedia

Dinamo vrea să vândă toate biletele de la derby-ul cu FCSB din etapa 13, de pe Arena Naţională. Dinamo-FCSB se va disputa pe data de 20 octombrie 2024, de la ora 21:00. Câinii îşi doresc să umple stadionul în primul derby al sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciurile dintre Dinamo-FCSB au umplut întotdeauna stadioanele, oficialii aşteptând şi de data aceasta suporterii în număr cât mai mare.

Dinamo vrea să vândă toate biletele de la derby-ul cu FCSB din etapa 13, de pe Arena Naţională

Romeo Bănică, directorul de marketing de la Dinamo, a precizat că bucureştenii îşi doresc 40.000 de mii de spectatori la meciul cu FCSB.

„Ne dorim să umplem tribunele și suntem încrezători că putem atrage un număr mare de suporteri.

Până acum am vândut aproximativ 2.000 de pachete. Majoritatea, în proporție de 60%, au fost pentru tribuna a doua, 30% pentru peluza Cătălin Hîldan, iar restul de 10% au fost la alte sectoare”, a precizat oficialul câinilor.

Reclamă
Reclamă

Biletele individuale pentru Dinamo-FCSB vor fi disponibile după data de 7-8 octombrie, anunţă oficialii dinamovişti.

„Ne așteptăm ca vânzarea exclusivă a pachetelor să fie disponibilă până pe 7-8 octombrie. După această dată, vom pune în vânzare bilete individuale pentru meciul cu FCSB. Vom anunța în curând și ziua exactă când acestea vor fi disponibile pentru suporteri.

Ne dorim să avem 40.000 de spectatori la meciul cu FCSB. Am vorbit şi cu programul DDB, iar şi ei au acelaşi target.

Reclamă

Avem în vedere câteva acțiuni comune pentru a ne atinge acest obiectiv, iar vremea pare să fie de partea noastră, ceea ce ne dă speranțe că putem depăși acest număr”, a declarat Romeo Bănică pentru Radio Dinamo 1948.

Derby-ul Dinamo – FCSB, organizat în cel mai mic detaliu

În urma incidentelor care au avut loc în partida cu FC Botoşani, oficialii câinilor fac tot posibilul ca derby-ul cu FCSB să se desfăşoare fără probleme. Spre finalul meciului de pe stadionul Arcul de Triumf, suporterii alb-roşii au aruncat cu un scaun spre arbitrul asistent. Incidentul i-a adus clubului din Ştefan cel Mare o amendă de 10.000 de lei.

„Ne dorim ca fanii să aibă parte de o experiență cât mai plăcută la stadion, așa că vom deschide porțile Arenei Naționale cu 3-4 ore înainte de meci.

Astfel, suporterii vor putea să se bucure de activitățile din zona de divertisment, fără aglomerație la porțile de acces. Vrem să creăm un eveniment reușit, nu doar un simplu meci, pentru că experiența la stadion contează enorm.

Incidentul de la ultimul meci a fost foarte neplăcut. Am fost foarte aproape de o sancțiune mai gravă decât o amendă. Dacă acel scaun ar fi lovit arbitrul asistent, am fi riscat să jucăm fără spectatori în următoarele meciuri, inclusiv derby-ul cu FCSB.

Este important ca toți suporterii să înțeleagă că astfel de incidente nu ne fac bine, nici nouă ca echipă, nici lor ca suporteri”, a mai prcizat Romeo Bănică, conform sursei citate.

Dinamo şi FCSB se întâlnesc şi în Cupa României

Pe lângă derby-ul din Liga 1, Dinamo şi FCSB urmează să se întâlnească după doar 10 zile, în Cupa Rpmâniei. Cele două rivale se vor întâlni pe data de 30 octombrie 2024, în prima etapă a grupelor. Dinamo şi FCSB fac parte din cea mai echilibrată grupă a Cupei României, grupa B, alături Universitatea Craiova, ACS Petrolul 52, Agricola Borcea, Metalul Buzău.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:20

Joan Laporta vine în România! Barcelona își deschide academia la București

15:46

Ionuţ Rada şi-a adus aminte de sfertul UEFAntastic, înainte de duelul lui Răzvan Lucescu cu FCSB: „Toată lumea plângea”

15:29

„Pot să dorm liniștit!” Reacția scurtă a lui Gică Hagi, după ce Ianis Hagi a fost reprimit la prima echipă a lui Rangers

15:28

Triunghiul amoros care zguduie paddock-ul din Formula 1! Doi piloţi au pus ochii pe aceeaşi influenceriţă

14:54

Schimbarea pregătită de Gigi Becali în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu PAOK! Cine e OUT din echipa de start

14:48

Ce performanţă: Luca Preda va evolua la Turneul Campionilor pentru juniori

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și