Închide meniul

Ousmane Dembele ar putea pleca de la PSG! Suma uriașă pentru care s-ar putea realiza transferul internaționalului francez

Alexandra Costea Publicat: 7 octombrie 2024, 16:56

Reclamă
Ousmane Dembele ar putea pleca de la PSG! Suma uriașă pentru care s-ar putea realiza transferul internaționalului francez

Ousmane Dembele ar putea pleca de la PSG

Ousmane Dembele, la meciul dintre PSG şi OGC Nice - Profimedia

Ousmane Dembele ar putea pleca de la PSG. Atacantul în vârstă de 27 de ani a fost exclus din lotul de la Paris Saint-Germain pentru meciul cu Arsenal. Partida din etapa secundă din Champions League s-a încheiat cu victoria „Tunarilor”, cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ousmane Dembele are o relație aprinsă cu antrenorul de la PSG, Luis Enrique. Chiar dacă a fost exclus din lot la meciul din Champions League, decarul parizienilor a fost reprimit la echipă meciul următor. Reputația sa rămâne însă pătată din cauza indisciplinei. Se pare că atacantul ar fi întârziat la unul dintre antrenamente, iar spaniolul nu a putut trece cu vederea aspectele care țin de disciplină.

Ousmane Dembele ar putea pleca de la PSG! Suma uriașă pentru care s-ar putea realiza transferul internaționalului francez

Mai mult, nu este exclus ca Ousmane Dembele să plece de la PSG din cauza situației actuale. Câteva cluburi s-au arătat deja interesate de serviciile internaționalului francez.

Jurnaliștii spanioli de la fichajes.net susțin că fostul jucător al Barcelonei ar fi dorit de mai multe echipe. Totodată, cluburile interesate nu duc lipsă de bani și ar putea accepta cu ușurință pretenţiile salariale ale fotbalistului, dar și pe cele ale PSG-ului.

Dembele ar putea ajunge să joace chiar în Arabia Saudită. Saudiții sunt pregătiți să plătească până la 100 de milioane de euro pentru a-și asigura serviciile francezului în vârstă de 27 de ani. Arabia Saudită a avut un impact major din punct de vedere economic în lumea fotbalului, atrăgând jucători de top cu oferte de milioane de dolari.

Reclamă
Reclamă

Cu experiența sa vastă, în Ligue 1 şi LaLiga, Dembele s-ar potrivi perfect în planurile ambițioase de expansiune ale cluburilor saudite. De asemenea, conform sursei citate, suma uriașă ar putea fi tentantă pentru PSG, care ar privi favorabil o operațiune de transfer, având în vedere cheltuielile recente.

Ousmane Dembele a ajuns la Paris Saint-Germain în această vară, după ce şi-a încheiat contractul cu FC Barcelona. Acesta s-a remarcat rapid ca o piesă importantă în atacul lui PSG. Mai mult, datorită vitezei şi abilităților sale, francezul a ajuns de multe ori să fie un jucător decisiv pentru clubul parizian.

Luis Enrique, discurs exploziv după Arsenal – PSG 2-0

Antrenorul parizienilor a fost extrem de iritat după meci în momentul în care a fost întrebat despre modul în care a jucat echipa sa. Luis Enrique a spus că nu trebuie să dea nimănui explicaţii jocul modest prestat.

Reclamă

Nu, nu am de gând să-ți explic tactica pentru că probabil nu ai înțelege. Trebuie să încercăm să corectăm multe lucruri ca echipă, dar nu am intenția să explic nimic. Este greu fotbalul atunci când joci împotriva un adversar mai bun decât tine”, a spus Luis Enrique, conform marca.com.

Tehnicianul spaniol s-a referit şi la Donnarumma, după ce portarul italian a greşit la ambele goluri. „Nu vreau să nominalizez pe nimeni, îmi asum înfrângerea, este responsabilitatea mea. Au fost superiori”, a mai spus Luis Enrique.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:13

Didier Deschamps, noi explicaţii despre absenţa lui Kylian Mbappe de la naţionala Franţei: „Clubul e angajatorul, nu federaţia”

20:58

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher! ”Nu mai este posibil”

20:26

După Ionuţ Panţîru, Gigi Becali l-a făcut praf pe un alt jucător al FCSB-ului: „L-am tras de şunci, cum l-a tras Dorinel pe ăla”

20:13

Mircea Lucescu l-a convocat pe Victor Dican în locul lui Adrian Şut la naţională! Convocare în premieră pentru jucătorul Farului

19:56

Andres Iniesta şi-a anunţat oficial retragerea din activitate! Mesajul transmis de fostul coleg al lui Lionel Messi

19:44

Manchester City, câştig de cauză după ce a dat în judecată Premier League! Anunţul făcut de „cetăţeni”

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 4 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 5 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex” 6 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional”
Citește și