Închide meniul

Ce a putut să spună Ousmane Dembele, după ce a fost huiduit de fanii Barcelonei

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 aprilie 2024, 10:06

Reclamă
Ce a putut să spună Ousmane Dembele, după ce a fost huiduit de fanii Barcelonei

Ce a putut să spună Ousmane Dembele, după ce a fost huiduit de fanii Barcelonei

Profimedia

Ce a putut să spună Ousmane Dembele, după ce a fost huiduit de fanii Barcelonei. Ousmane Dembele a fost inamicul numărul 1 în returul din Barcelona şi PSG, câştigat de parizieni cu scorul de 4-1. Dembele a fost cel care a egalat şi a deschis drumul celor de la PSG spre semifinalele Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ousmane Dembele a fost fluierat de tot stadionul la fiecare atingere a balonului. Fostul jucător al catalanilor a avut o reacţie surprinzătoare la finalul partidei, la adresa fanilor Barcelonei.

Ce a putut să spună Ousmane Dembele, după ce a fost huiduit de fanii Barcelonei

”Barcelona este un club mare. Îl iubesc! Sunt foarte fericit la Paris și acum mergem în semifinale. Fluierăturile de la fanii lui Barça? Este normal pe orice stadion de fotbal”, a spus Ousmane Dembele la finalul partidei din Barcelona şi PSG.

Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său după Barcelona – PSG 1-4

Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său după Barcelona – PSG 1-4. Starul francez a reuşit o dublă de senzaţie şi visează la finala Champions League care se va disputa pe Wembley.

Mbappe a spus că decizia de a pleca de la PSG este una definitivă, dar nu înainte de a câştiga Champions League.

Reclamă

Nu, nu. această victorie uriașă nu-mi va schimba decizia cu privire la viitor. Sunt mândru că port tricoul lui PSG, visez să câștig Champions League cu această echipă. Ar fi ceva special pentru mine, am crescut aici. Mai avem un pas de făcut înainte de a ajunge pe Wembley (n.r. stadionul pe care are loc finala), așa că trebuie să rămânem calmi”,  a spus Kylian Mbappe după ce a reuşit o dublă de senzaţie în Barcelona – PSG 1-4.

Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG

Istvan Kovacs a luat o decizie controversată în duelul „de foc” dintre Barcelona şi PSG. Arbitrul român l-a eliminat pe Ronald Araujo şi spaniolii au reacţionat imediat. Decizia centralului din Carei a părut a fi iniţial la limită, ibericii au analizat-o, iar părerile sunt împărţite.

Istvan Kovacs se află la centru la returul „de foc” dintre Barcelona şi PSG. Catalanii au câştigat partida tur cu 3-2 şi sunt favoriţi să se califice în semifinalele Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia lui Istvan Kovacs, de a-l trimite la vestiare mai devreme pe Araujo, a fost verificată şi în camera VAR, şi a rămas neschimbată.

Imediat după, spaniolii au analizat şi ei eliminarea lui Ronald Araujo. Jurnaliştii de la Mundo Deportivo, ziarul „de casă” al Barcelonei, consideră că decizia lui Istvan Kovasc a fost una corectă: „Jucătorul a fost penalizat pentru fault, deci este cartonaş roşu„, a transmis un analist al publicaţiei iberice.

De cealaltă parte, cei de la Marca pun sub semnul întrebării eliminarea dictată de Istvan Kovacs. Aceştia nu sunt convinşi de faptul că Araujo l-ar fi faultat pe Barcola: „Dacă Kovacs fluieră pentru fault, trebuie să-l eliminea, este ultimul apărător. Întrebarea este dacă a fost fault. Uruguaianul doar a pus mâna pe umărul lui Barcola. A fost acesta un motiv să fie eliminat? Nu pentru mine”, a declarat Pavel Fernandez, un analist al celor de la Marca.

De asemenea, Eduardo Iturralde, fost arbitru spaniol, a oferit şi el un verdict, după eliminarea lui Araujo: „Nu este nici măcar fault”, a transmis acesta, conform as.com. Publicaţia a mai titrat, după prima repriză de joc: „Kovacs şi Dembele îi pun probleme Barcelonei”.

Barcelona a început perfect duelul retur cu PSG, după ce Raphinha a deschis scorul, în minutul 12, din pasa lui Lamine Yamal. Ulterior, după ce au rămas în inferioritate numerică, catalanii s-au văzut egalaţi în minutul 40, după ce Ousmane Dembele a punctat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și