Închide meniul

Adrian Şut, OUT din cantonamentul naţionalei! Anunţul făcut de FRF

Bogdan Stănescu Publicat: 7 octombrie 2024, 18:53 / Actualizat: 7 octombrie 2024, 20:03

Reclamă
Adrian Şut, OUT din cantonamentul naţionalei! Anunţul făcut de FRF

Adrian Şut, OUT din cantonamentul naţionalei! Anunţul făcut de FRF

Adrian Şut, în timpul unui meci la naţională/ Profimedia Images

Adrian Şut e OUT din cantonamentul naţionalei! Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, a anunţat că Şut nu va fi păstrat de Mircea Lucescu în lotul pentru dubla cu Cipru şi Lituania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lituania – România este marţi 15 octombrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Adrian Şut, OUT din cantonamentul naţionalei! Anunţul făcut de FRF

UPDATE 20:00: Victor Dican a fost convocat de Mircea Lucescu în locul lui Adrian Şut! 

Potrivit lui Andrei Vochin, Adrian Şut are o leziune fibrilară. Adrian Şut va fi, astfel, indisponibil pentru dubla cu Cipru şi Lituania. Rămâne de văzut dacă selecţionerul Mircea Lucescu urmează să convoace sau nu un alt jucător în locul mijlocaşului FCSB-ului.

Cel mai important lucru este fie cu toții sănătoși. De exemplu, astăzi Adrian Șut a venit cu o problemă de sănătate după ultimul meci.

Reclamă
Reclamă

Din ce am înțeles are o mică leziune fibrilară și va fi trimis acasă. Are nevoie de o pauză de câteva zile, după RMN-ul făcut dimineață și care a fost interpretat deja”, a declarat Andrei Vochin pentru digisport.ro.

Lotul naţionalei pentru dubla cu Cipru şi Lituania

Acesta este lotul naţionalei pentru dubla cu Cipru şi Lituania, după accidentarea lui Adrian Şut:

PORTARI

Reclamă

Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 2/0)

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 33/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru PAȘCANU (FC Rapid 1923, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 41/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6)

MIJLOCAȘI

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 30/8), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Darius OLARU (FCSB, 22/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 18/1), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova, 20/4)

ATACANȚI

George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 45/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 40/5), Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4)

FCSB a mai primit o lovitură: Florin Tănase e suspect de ruptură musculară!

FCSB a mai primit o lovitură după victoria cu Gloria Buzău! Florin Tănase e suspect de ruptură musculară. Revenit de curând la FCSB, vedeta roş-albaştrilor ar putea lipsi o perioadă mai lungă de pe gazon.

Florin Tănase urmează să efectueze un RMN pentru a vedea cât de gravă este accidentarea pe care a suferit-o în meciul cu Gloria Buzău.

Intrat pe teren în minutul 63 al meciului cu Gloria Buzău, Florin Tănase a acuzat dureri pe finalul jocului. Tănase a primit îngrijiri medicale, dar a rămas pe teren până la final.

Buzoienii suspectau că Tănase ar trage de timp, având în vedere că el a acuzat o accidentare după ce Gloria marcase cel de al doilea gol al ei. Cestor marcase în minutul 87.

Tănase a fost masat de medic în afara terenului, după care a reintrat pe gazon. Potrivit fanatik.ro, Tănase va face RMN-ul în această seară, urmând să afle cât va trebui să lipsească de pe teren.

El nu a fost convocat la naţională pentru dubla cu Cipru şi Lituania, iar următorul meci în care ar putea evolua este derby-ul cu Dinamo. Cipru – România se dispută sâmbătă, de la 21:45. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Marţi, 15 octombrie se joacă România – Lituania, care va fi în direct, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:19

„E clar!” Marius Şumudică a anunţat când poate juca Aaron Boupendza la Rapid! Ce se întâmplă cu procesul intentat de Zamalek

23:06

Marius Şumudică a lămurit subiectul presupusei demisii de la Rapid: „Am avut o discuţie cu domnul Şucu”! Anunţul antrenorului

22:41

Eroare incredibilă la turneul ATP Masters 1000 de la Shanghai! Greşeala arbitrului de scaun a decis adversarul lui Novak Djokovic

22:22

A murit kenyanul Kipyegon Bett, medaliat cu bronz la 800 de metri la CM de atletism în 2017! Avea numai 26 de ani

21:53

Dinamo – FCSB, unicul derby din Liga 1 în octombrie 2024. Ce șanse are Dinamo să-și învingă marea rivală în acest sezon

21:45

„Este o provocare!” Alex Dobre, prima reacţie după ce a semnat cu Rapid: „Am venit cu inima deschisă”

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 4 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 5 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex” 6 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional”
Citește și