Închide meniul

Adevăratul motiv pentru care Dennis Man a rămas la Parma. Dezvăluirea făcută în Italia

Dan Roșu Publicat: 8 octombrie 2024, 13:01 / Actualizat: 8 octombrie 2024, 14:52

Reclamă
Adevăratul motiv pentru care Dennis Man a rămas la Parma. Dezvăluirea făcută în Italia

Adevăratul motiv pentru care Dennis Man a rămas la Parma

Dennis Man, în tricoul Parmei - Profimedia Images

Adevăratul motiv pentru care Dennis Man a rămas la Parma a fost aflat. Polo Dattola, avocatul care lucrează cu Giovanni Becali, impresarul atacantului, a vorbit despre situaţia românului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În presa din Italia, au apărut informaţii despre mai multe echipe care l-ar fi dorit pe atacantul cotat la 10 milioane de euro. Pe listă au fost Borussia Dortmund, Olympique Marseille sau Ajax.

Adevăratul motiv pentru care Dennis Man a rămas la Parma

„A crezut că est necesar să joace şi în prima ligă. A ajuns la Parma, în ianuarie 2021 şi echipa a retrogradat. E ca şi cum a jucat doar în Serie B.

Să joace în Serie A şi să confirme în prima ligă alături de un antrenor care l-a ajutat să se exprime a reprezentat alegerea tuturor”, a spus Polo Dattola, omul care lucrează cu agentul lui Dennis Man, Giovanni Becali, citat de parmalive.com.

Internaţionalul de 26 de ani a avut inspiraţie: în cele opt partide disputate în acest sezon, în toate competiţiile, Dennis a marcat 3 goluri şi a oferit un assist.

Reclamă
Reclamă

Bologna – Parma 0-0, în etapa a 7-a din Serie A

Parma traversează o perioadă modestă, fiind fără victorie din etapa a doua din Serie A, atunci când reuşea să o învingă pe AC Milan. În meciul cu Bologna, 0-0, „cruciaţii” au rămas în inferioritate numerică în minutul 52, după eliminarea lui Coulibaly.

Parma ocupă locul 15, după şapte etape disputate din Serie A. „Cruciaţii” au şase puncte, cu un punct în plus faţă de Genoa, prima echipă care ocupă un loc direct retrogradabil.

După meciul cu Bologna, atât Dennis Man, cât şi Valentin Mihăilă, se pregătesc de meciurile echipei naţionale. România se va duela cu Cipru şi cu Lituania (15 octombrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY), în grupa de Liga Naţiunilor.

Reclamă
Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:22

Frances Tiafoe l-a înjurat pe arbitru după ce a fost învins dramatic în turul trei de la Mastersul de la Shanghai!

19:11

FotoNicolae Stanciu şi Ianis Hagi au primit cadouri din partea suporterilor echipei naţionale! Mesajul emoţionant pentru „tricolori”

19:10

Primii doi jucători care pleacă de la Rapid, după şedinţa dintre Marius Şumudică şi Dan Şucu

18:28

Monica Niculescu şi Cristina Buşca s-au calificat în optimile de finală de la WTA Wuhan

18:27

Transferurile Rapidului, făcute praf de un fost oficial al FCSB-ului: „Niciun jucător”! Verdict dur: „N-au ce să caute în Liga 1”

17:47

„Mă simţeam foarte rău” Adrian Petre a rupt tăcerea despre perioada petrecută la FCSB! Ce a spus despre criticile lui Gigi Becali

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 3 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 FotoDiana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu! 5 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 6 Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol
Citește și