Închide meniul

„Locul meu preferat!” Simona Halep se antrenează intens pentru următorul turneu! Cu cine s-a fotografiat

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2024, 14:03

Reclamă
„Locul meu preferat! Simona Halep se antrenează intens pentru următorul turneu! Cu cine s-a fotografiat

Simona Halep se antrenează intens pentru următorul turneu

Simona Halep, în timpul unui antrenament/ Instagram

Simona Halep se antrenează intens pentru următorul turneu. Românca s-a fotografiat pe terenul de tenis, în timpul unui antrenament, alături de echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a revenit în această lună pe teren, după o pauză de aproximativ cinci luni. Românca a participat la turneul de 125 de puncte WTA de la Hong Kong.

Simona Halep se antrenează intens pentru următorul turneu

Simona Halep se pregăteşte să ia startul la turneul de 250 de puncte WTA, tot de la Hong Kong. Românca se antrenează intens şi a postat mai multe imagini, de la un antrenament.

Românca s-a fotografiat alături de Daniel Dobre, antrenorul ei, şi alături de Sabin Topală şi Răzvan Condescu, colaboratorii săi. „Simo” se antrenează la Dubai, pentru următorul turneu.

Alături de fotografiile postate, Simona Halep a transmis şi două mesaje scurte: „Locul meu preferat” şi „Continuă să zâmbeşti”, a notat românca, pe Instagram.

Reclamă
Reclamă

Turneul de 250 de puncte WTA de la Hong Kong se va desfăşura în perioada 26 octombrie – 3 noiembrie, iar Simona Halep a primit un wild card din partea organizatorilor, pentru a putea participa.

Halep va avea adversare de top la turneul din Hong Kong. Danielle Collins (locul 9 WTA) va fi principala favorită a competiţiei. A doua favorită este Diana Schnaider, ocupanta locului 16 WTA, iar a treia Leylah Fernandez, cea care ocupă locul 28 WTA.

Printre participantele anunţate de organizatori se numără şi Dayana Yastremska (35 WTA), Katerina Siniakova (37 WTA), Naomi Osaka (76 WTA) şi Emma Răducanu (54 WTA).

Reclamă

La turneul de 125 de puncte WTA de la Hong Kong, la care a participat la începutul acestei luni, Simona Halep a obţinut prima victorie, după mai bine de doi ani. Aceasta a trecut de Arina Rodionova, în primul tur, în trei seturi, fiind eliminată ulterior de Anna Blinkova, în două seturi. scor 2-6, 1-6.

Simona Halep a urcat 252 de locuri în clasamentul WTA

Simona Halep, care a ajuns până în turul doi la turneul WTA 125 de la Hong Kong, a urcat 252 de locuri în clasamentul mondial dat publicităţii luni şi este pe poziţia 878, cu 26 de puncte.

Jucătoarea română cel mai bine clasată în topul WTA dat publicităţii luni este Sorana Cîrstea, care a coborât de pe locul 64 pe 69, cu 914 puncte.

În clasamentul WTA de luni, a doua româncă este Jaqueline Cristian, care a urcat de pe 80 pe 75, cu 894 puncte.

Gabriela Ruse a urcat trei locuri şi este pe 90, cu 787 puncte. Irina Begu a urcat trei locuri şi este pe 100, cu 718 puncte. Ana Bogdan se menţine pe 120, cu 622 puncte.

În Top 200 se mai află Anca Todoni, care a coborât un loc şi este pe 137, cu 547 puncte. Miriam Bulgaru a urcat de pe locul 178 pe 177, cu 407 puncte.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:22

Frances Tiafoe l-a înjurat pe arbitru după ce a fost învins dramatic în turul trei de la Mastersul de la Shanghai!

19:11

FotoNicolae Stanciu şi Ianis Hagi au primit cadouri din partea suporterilor echipei naţionale! Mesajul emoţionant pentru „tricolori”

19:10

Primii doi jucători care pleacă de la Rapid, după şedinţa dintre Marius Şumudică şi Dan Şucu

18:28

Monica Niculescu şi Cristina Buşca s-au calificat în optimile de finală de la WTA Wuhan

18:27

Transferurile Rapidului, făcute praf de un fost oficial al FCSB-ului: „Niciun jucător”! Verdict dur: „N-au ce să caute în Liga 1”

17:47

„Mă simţeam foarte rău” Adrian Petre a rupt tăcerea despre perioada petrecută la FCSB! Ce a spus despre criticile lui Gigi Becali

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 3 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 FotoDiana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu! 5 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 6 Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol
Citește și