Închide meniul

Simona Halep a urcat 252 de locuri în clasamentul WTA. Sorana Cîrstea e prima dintre românce

Dan Roșu Publicat: 7 octombrie 2024, 9:53

Reclamă
Simona Halep a urcat 252 de locuri în clasamentul WTA. Sorana Cîrstea e prima dintre românce

Simona Halep a urcat 252 de locuri în clasamentul WTA

Simona Halep, într-o conferinţă de presă - Getty Images

Simona Halep, care a ajuns până în turul doi la turneul WTA 125 de la Hong Kong, a urcat 252 de locuri în clasamentul mondial dat publicităţii luni şi este pe poziţia 878, cu 26 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea română cel mai bine clasată în topul WTA dat publicităţii luni este Sorana Cîrstea, care a coborât de pe locul 64 pe 69, cu 914 puncte.

Simona Halep a urcat 252 de locuri în clasamentul WTA. Sorana Cîrstea e prima dintre românce

În clasamentul WTA de luni, a doua româncă este Jaqueline Cristian, care a urcat de pe 80 pe 75, cu 894 puncte.

Gabriela Ruse a urcat trei locuri şi este pe 90, cu 787 puncte. Irina Begu a urcat trei locuri şi este pe 100, cu 718 puncte. Ana Bogdan se menţine pe 120, cu 622 puncte.

În Top 200 se mai află Anca Todoni, care a coborât un loc şi este pe 137, cu 547 puncte. Miriam Bulgaru a urcat de pe locul 178 pe 177, cu 407 puncte.

Reclamă
Reclamă

Iga Swiatek, lider incontestabil

Lider incontestabil este în continuare poloneza Iga Swiatek, cu 9.785 de puncte.

Pe locul doi se află belarusa Arina Sabalenka, cu 8.716 puncte.

Sportiva americană Jessica Pegula este pe locul 3, cu 5.945 puncte.

Reclamă

Ce urmează pentru Simona Halep, după eşecul fără drept de apel cu Anna Blinkova

Iată ce urmează pentru Simona Halep, după eşecul fără drept de apel cu Anna Blinkova. Românca a fost eliminată în turul doi al turneului Hong Kong 125 Open. A pierdut cu scorul de 2-6, 1-6 disputa cu cea de-a şaptea favorită a competiţiei.

Simona Halep va reveni pe teren tot în China, acolo unde va juca într-o competiţie mai importantă decât cea de acum. „Simo” a confirmat prezenţa tot la Hong Kong, dar într-un turneu de 250 de puncte.

Românca în vârstă de 33 de ani va participa la Hong Kong Tennis Open, care este programat în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie. Leylah Fernandez este campioana en-titre.

Simona Halep a trecut printr-o perioadă de coşmar şi a obţinut, în meciul cu Arina Rodionova, prima victorie după 777 de zile. Din păcate, cu Blinkova a reuşit să îşi treacă în cont numai trei game-uri. A cedat cu după numai o oră şi 7 minute.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:15

Gigi Becali a anunțat revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB: „Vine! Îl fac și antrenor secund!”

11:49

„Poate să-și ia adio!” Gigi Becali a făcut praf un jucător de la FCSB și l-a anunțat că nu va mai prinde echipa: „Joacă la mișto”

10:58

Alexandru Maxim, reacție surpriză după ce a egalat-o pe Beșiktaș în minutul 90+5: „Țin cu ei, sper să ia campionatul!”

10:54

Moment istoric în NBA! LeBron James şi fiul său au jucat împreună pentru Los Angeles Lakers

10:34

„Coșmarul” prin care a trecut Lewis Hamilton, în acest sezon de Formula 1! Dezvăluirile pilotului Mercedes: „A fost o bătălie!”

10:07

VIDEOAlexandru Ioniţă a promovat în prima Ligă din China după ce a dat un gol fabulos

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”
Citește și