Închide meniul

Florinel Coman a anunţat care e obiectivul României: „Să fii cu naţionala la un mondial e ceva de vis”

Dan Roșu Publicat: 8 octombrie 2024, 14:18

Reclamă
Florinel Coman a anunţat care e obiectivul României: „Să fii cu naţionala la un mondial e ceva de vis

Florinel Coman a anunţat care e obiectivul României

Florinel Coman, în tricoul României - Profimedia Images

Florinel Coman a anunţat care e obiectivul naţionalei României. Jucătorul lui Al-Gharafa susţine că jucătorii nu se gândesc decât la calificarea la World Cup 2026, turneu ce va fi transmis exclusiv în Antena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până atunci, România joacă în Nations League, acolo unde începe drumul spre Mondial. Tricolorii întâlnesc Cipru şi Lituania, pe 12 şi 15 octombrie. A doua partidă va fi live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Florinel Coman a anunţat care e obiectivul României

„Mi-a fost dor de colegii de la lot, vorbim. Suntem fericiţi că suntem aici. Am vorbit cu Ianis, Drăguş, Alibec şi mai mulţi. Trebuie să ne propunem să câştigăm şase puncte. Trebuie să avem încredere în noi.

Important e să mă antrenez bine şi când se va apela la mine să ajut. Mă aşteptam să fie români, suntem un popor care iubeşte performanţa. După EURO, s-a schimbat situaţia, lumea a început să vină la stadion. Sper să ne ajute, avem nevoie de ei.

Suntem foarte motivaţi, mai ales după acest EURO, ne-am fixat obiectivul, am vorbit între noi că ar fi frumos să prindem şi o calificare la Mondial. Important e să fiu sănătos. Acest drum către Mondial e primul la care mă gândesc. Să fii cu naţionala la un mondial e ceva de vis, aşa că asta îmi doresc”, a spus Coman, pentru canalul de Youtube al FRF.

Reclamă
Reclamă

Coman a suferit alături de FCSB

Coman a povestit şi cum a trăit meciul din Grecia dintre PAOK şi FCSB. Fosta sa echipă s-a impus cu 1-0 şi are maximum de puncte în grupa de Europa League, după primele două runde.

„Am trăit cu intensitate. E mai greu când priveşti la TV, când nu eşti acolo, mai ales că am plecat după un succes foarte mare. M-am bucurat foarte mult pentru ei, au făcut un meci mare. Mă bucur că au crezut că au valoare şi mă bucur că reuşesc să demonstreze şi în Europa”, a recunoscut Coman.

Reclamă
Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:22

Frances Tiafoe l-a înjurat pe arbitru după ce a fost învins dramatic în turul trei de la Mastersul de la Shanghai!

19:11

FotoNicolae Stanciu şi Ianis Hagi au primit cadouri din partea suporterilor echipei naţionale! Mesajul emoţionant pentru „tricolori”

19:10

Primii doi jucători care pleacă de la Rapid, după şedinţa dintre Marius Şumudică şi Dan Şucu

18:28

Monica Niculescu şi Cristina Buşca s-au calificat în optimile de finală de la WTA Wuhan

18:27

Transferurile Rapidului, făcute praf de un fost oficial al FCSB-ului: „Niciun jucător”! Verdict dur: „N-au ce să caute în Liga 1”

17:47

„Mă simţeam foarte rău” Adrian Petre a rupt tăcerea despre perioada petrecută la FCSB! Ce a spus despre criticile lui Gigi Becali

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 3 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 FotoDiana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu! 5 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 6 Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol
Citește și