Închide meniul

Cum arată clasamentul după a doua etapă din Europa League. Pe ce loc se află FCSB după victoria uriaşă cu PAOK Salonic

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 octombrie 2024, 0:05

Reclamă
Cum arată clasamentul după a doua etapă din Europa League. Pe ce loc se află FCSB după victoria uriaşă cu PAOK Salonic

Cum arată clasamentul după a doua etapă din Europa League. Pe ce loc se află FCSB după victoria uriaşă cu PAOK Salonic

Profimedia

Cum arată clasamentul după a doua etapă din Europa League. Pe ce loc se află FCSB după victoria uriaşă cu PAOK Salonic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are un parcurs perfect în grupa principală din Europa League. După victoria cu 4-1 din prima etapă, cu RFS, echipa lui Elias Charalambous a făcut un meci uriaş la Salonic.

Cum arată clasamentul după a doua etapă din Europa League

FCSB a obţinut o victorie uriaşă pe teren campioanei Greciei. Daniel Bîrligea a marcat singurul gol al meciului la ultima fază a primei reprize. Bîrligea a marcat cu o reluare din prima, după o acţiune fantastică a lui Darius Olaru.

FCSB a rămas în 10 oameni după ce Darius Olaru a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 56 al celei de-a doua reprize. După victoria de la Salonic, FCSB se află pe locul 3, cu maximum de puncte, cu un golaveraj de 5-1.  Lider este Lazio cu un golaveraj de 7-1, în timp ce Lyon ocupă loculal doilea, cu un golaveraj de 6-1.

FCSB împarte locul 3 cu Tottenham, care are acelaşi golaveraj: 5-1.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali visează la zeci de milioane de euro

Gigi Becali visează să dea o adevărată lovitură financiară dacă FCSB va termina pe unul din primele 8 locuri.

”Eu n-am știut să vă dau răspunsul, ce este? Europa sau campionat. Acum m-a inspirat, mi-a dat Dumnezeu în cap așa. Ziceam că mai mult mă interesează campionatul, în inima mea, dar pentru că suporterii au plătit atâția bani, 25.000 de pachete, atunci am zis hai să jucăm și să..

Reclamă

Acum, problema e că i-am spus lui Mihai că-l bag pe Tănase că vreau goluri, nu gol, că avem nevoie de golaveraj. Nebunia mea. Acum, mi-a venit astăzi altă idee. Dacă venim în primele 8, mai luăm 20 de milioane de euro market pool, că se dă pe clasament. Acum suntem pe locul doi, luăm 30 și ceva de milioane dacă terminăm pe locul doi.

Eu aveam în cap să merg pe campionat, dar m-am schimbat, merg mai mult pe Europa, pentru că putem să intrăm în primele 8 și luăm 20 de milioane”, spunea Gigi Becali, acum câteva zile, la digisport.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:12 4 oct.

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

0:44 4 oct.

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40 4 oct.

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33 4 oct.

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20 4 oct.

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16 4 oct.

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 4 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și