Închide meniul
EXCLUSIV

Ion Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului

Alex Ioniță Publicat: 9 octombrie 2024, 20:29

Reclamă
Ion Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului

Ion Țiriac este internat în spital, la Viena!

Ion Țiriac / Profimedia Images

Ion Țiriac este internat în spital, la Viena! Miliardarul român a acuzat probleme de sănătate și a ales să plece din țară, pentru a se trata.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Țiriac trebuia să fie prezent la un eveniment, în decursul zilei de miercuri, pe care l-a ratat, având în vedere problemele de sănătate.

Ion Țiriac este internat în spital, la Viena!

Potrivit surselor AntenaSport, Ion Țiriac este internat într-un spital din Viena, capitala Austriei. Starea sa de sănătate nu este una gravă, îmbunătățindu-se în ultima perioadă.

În trecut, Ion Țiriac a mai fost internat timp de 8 zile, atunci când a fost infectat cu Covid-19. La momentul respectiv, miliardarul român a stat internat 8 zile, într-o clinică din Germania.

„Am avut Covid, am fost unul dintre primii. Am luat în Statele Unite. N-am știut că l-am avut, n-am știut că îl port în spate. Imediat feciorul meu cel mare m-a adus în Europa. A trebuit să mă țină în spital opt zile, nu știu de ce. Dar nu în România, în Germania. Apoi m-am săturat și am venit acasă.

Reclamă
Reclamă

E adevărat că am mai stat aproape o lună pe un teren de vânătoare, fără să fac nimic. În fiecare zi vânam de acolo, pentru că sătenii erau cam înghesuiți cu carnea”, spunea Ion Țiriac, la momentul respectiv.

Miliardarul Ion Țiriac va plăti o sumă modică drept taxă de lux

Miliardarul Ion Țiriac a aflat că va plăti o sumă modică, drept taxă de lux, pentru ultima „bijuterie” pe care și-a adăugat-o în colecție. Cel mai bogat român nu va avea mult de suferit după ce s-a luat decizia ca, din 30 septembrie, să achite taxe suplimentare pentru mașinile și casele de sute de mii de euro.

Taxa pe lux le va fi percepută contribuabililor din România care dețin case de peste 500.000 de euro și bolizi de peste 75.000 de euro. Fostul mare jucător de tenis este proprietarul unei colecții fabuloase de mașini, unică în Europa.

Reclamă

Ion Țiriac a devenit, de curând, posesorul unui model spectaculos. A plătit aproape 800.000 de euro pentru un Ferrari 812 Competizione Aperta. Miliardarul în vârstă de 85 de ani a surprins când a vorbit despre noua achiziție.

„790.000 (euro n.r.)? Gratis! Nu știu de ce n-am luat două, ca să am pereche”, a declarat Ion Țiriac.

Potrivit hotnews.ro, afaceristul român va fi nevoit să achite o taxă de lux de 2.155 de euro pentru acest model de Ferrari. Ion Țiriac are o avere estimată de Forbes la 2.2 miliarde de dolari!

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:05

EXCLUSIVNicolae Stanciu, mobilizare maximă pentru calificarea la Mondial: „Doar asta avem în cap! Naţionala e totul pentru mine!”

23:03

„Suntem ca şi calificaţi!” Gigi Becali a anunţat strategia FCSB-ului din această toamnă: „Nu mă mai interesează banii”

22:57

Andrei Nicolescu a dezvăluit obiectivul lui Dinamo! Când speră că echipa se va lupta la titlu

22:38

Decizia luată de Comisia de Disciplină, după gestul golănesc făcut de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1

22:12

„Nu e treaba nimănui dacă fumez!” Wojciech Szczesny, mesaj categoric pentru contestatari: „Am fost aşa toată viaţa”

22:03

„Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!”

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 3 FotoKira Hagi a transmis un mesaj emoționant pentru Gică Popescu, în ziua în care „Baciul” împlinește 57 de ani 4 „Îi dau afară pe toți!” Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu. Avertisment teribil 5 Jaqueline Cristian, eliminată în turul doi de la Wuhan Open! A fost învinsă de numărul 7 WTA 6 Pep Guardiola, tot mai aproape de a pleca de la Manchester City! Cel mai important om din club renunță la proiectul șeicilor
Citește și