Închide meniul

Lewis Hamilton nu va pilota monopostul Ferrari la testele din decembrie! Motivul pentru care Mercedes se opune

Alex Masgras Publicat: 9 octombrie 2024, 21:34

Reclamă
Lewis Hamilton nu va pilota monopostul Ferrari la testele din decembrie! Motivul pentru care Mercedes se opune

Lewis Hamilton nu va pilota monopostul Ferrari la testele din decembrie! Motivul pentru care Mercedes se opune

Toto Wolff şi Lewis Hamilton, în timpul unui eveniment, la New York / Profimedia

Lewis Hamilton nu va pilota monopostul Ferrari la testele din decembrie. Septuplul campion mondial se pregăteşte să se despartă de Mercedes, echipă alături de care a cucerit şase titluri în Marele Circ. Din luna ianuarie, el va deveni pilotul celor de la Ferrari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În luna decembrie va avea loc ultima etapă din 2024, la Abu Dhabi. În ciuda faptului că, în ultimii ani, piloţii care au schimbat echipa au putut să meargă pe circuit în monopostul noii echipe, la testele desfăşurate după finalul sezonului, Lewis Hamilton va trebui să aştepte ceva mai mult pentru a putea pilota monopostul Ferrari.

Lewis Hamilton nu va pilota monopostul Ferrari la testele din decembrie! Motivul pentru care Mercedes se opune

Potrivit planetF1.com, Mercedes nu îl poate lăsa pe Lewis Hamilton să se alăture celor de la Ferrari pe durata testelor din Abu Dhabi. Contractul britanicului cu Mercedes expiră la finalul anului şi are programate mai multe apariţii alături de Mercedes.

Din acest motiv, Lewis Hamilton nu se va afla în monopostul Ferrari în luna decembrie, la testele care au loc la Abu Dhabi.

După ultima cursă a sezonului vor avea loc teste pe circuitul Yas Marina. De cele mai multe ori, echipele le oferă şansa piloţilor tineri să testeze monoposturile de Formula 1.

Reclamă
Reclamă

În anii trecuţi, mai mulţi piloţi care avea să îşi schimbe echipa au avut şansa de a testa monopostul noii echipe chiar în cadrul testelor de la Abu Dhabi. Cele mai recente cazuri sunt cele ale lui Valtteri Bottas, care s-a despărţit de Mercedes în 2021 şi a pilotat monopostul Alfa Romeo la testele de la Abu Dhabi. De asemenea, în 2022, Fernando Alonso a făcut acelaşi lucru la finalul sezonului, când a făcut trecerea de la Alpine la Aston Martin.

Formula 1 va reveni în weekend-ul 18-20 octombrie, cu Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii. Cursa de pe COTA va avea loc uduminică, 20 octombrie, de la ora 22:00, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Reclamă

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:05

EXCLUSIVNicolae Stanciu, mobilizare maximă pentru calificarea la Mondial: „Doar asta avem în cap! Naţionala e totul pentru mine!”

23:03

„Suntem ca şi calificaţi!” Gigi Becali a anunţat strategia FCSB-ului din această toamnă: „Nu mă mai interesează banii”

22:57

Andrei Nicolescu a dezvăluit obiectivul lui Dinamo! Când speră că echipa se va lupta la titlu

22:38

Decizia luată de Comisia de Disciplină, după gestul golănesc făcut de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1

22:12

„Nu e treaba nimănui dacă fumez!” Wojciech Szczesny, mesaj categoric pentru contestatari: „Am fost aşa toată viaţa”

22:03

„Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!”

1 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 2 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 3 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 4 FotoKira Hagi a transmis un mesaj emoționant pentru Gică Popescu, în ziua în care „Baciul” împlinește 57 de ani 5 „Îi dau afară pe toți!” Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu. Avertisment teribil 6 Jaqueline Cristian, eliminată în turul doi de la Wuhan Open! A fost învinsă de numărul 7 WTA
Citește și