Închide meniul

Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 octombrie 2024, 8:21

Reclamă
Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei

Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani

Polițiștii, la casa în care a fost găsit trupul fotbalistului de la Panathinaikos / Profimediaimages

George Baldock a murit la 31 de ani. Fotbalistul lui Panathinaikos a fost găsit fără suflare în piscina casei din Glyfada, o suburbie a Atenei, în care locuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o carieră importantă în Premier League și Championship, Baldock juca în campionatul Greciei din vara anului trecut.

George Baldock a murit la 31 de ani

Din informațiile jurnaliștilor de la sport24.gr, Baldock ar fi fost căutat de soția lui, dar fotbalistul nu răspundea la telefon. Aceasta a apelat la proprietarul casei, care a găsit trupul fotbalistului în piscină.

Întreaga familie a fotbalului din Superligă își exprimă cele mai profunde condoleanțe pentru pierderea prematură a jucătorului echipei Panathinaikos și a echipei noastre naționale George Baldock și transmite cele mai profunde condoleanțe familiei și celor dragi„, au transmis oficialii Superligii Greciei.

Polițiștii fac cercetări pentru a afla cauza morții. Până în acest moment, nu ar fi găsit indicii că Baldock ar fi fost omorât.

Reclamă
Reclamă

Putem confirma că George a murit. Întreaga familie este șocată de această pierdere teribilă. Cerem presei să ne respecte confidențialitatea în acest moment”, a transmis familia lui George Baldock printr-un comunicat.

Născut în Anglia, George Baldock a jucat în trei meciuri din această ediție din Superliga Greciei, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY. Cu patru zile în urmă, fundașul a fost titular în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos, scor 0-0.

Suntem șocați, suntem șocați de pierderea lui George al nostru. Familia lui Panathinaikos deplânge moartea sa prematură. Suntem alături de familia și cei dragi lui George Baldock„, se arată și pe contul de Twitter al clubului Panathinaikos.

Reclamă

Baldock a jucat, de-a lungul carierei, pentru MK Dons, Notrhampton Town, Tamworth, IBV, Oxford United și Sheffield United. Sezonul trecut a bifat 13 prezențe în Premier League! A avut și 12 selecții în naționala Greciei.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:41

Rafael Nadal a anunţat că se retrage din tenis! Mesajul cu lacrimi în ochi al marelui campion

12:27

Adrian Mutu a dat detalii despre oferta pe care a primit-o din Liga 1! Răspunsul „Briliantului”

11:53

VideoUltimele imagini cu George Baldock în viaţă. Regretatul fotbalist a jucat în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos

11:52

„În trei zile am dormit șapte ore!” Cristi Săpunaru, devastat de criza de la Rapid: „Cum să mă duc eu la domnul Șucu?”

11:14

NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek

10:49

Primele ipoteze în cazul morţii lui George Baldock. Care ar fi cauza decesului jucătorului lui Panathinaikos

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 3 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 4 FotoKira Hagi a transmis un mesaj emoționant pentru Gică Popescu, în ziua în care „Baciul” împlinește 57 de ani 5 „Îi dau afară pe toți!” Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu. Avertisment teribil 6 Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul” a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!”
Citește și