Închide meniul
Video

Ultimele imagini cu George Baldock în viaţă. Regretatul fotbalist a jucat în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos

Bogdan Stănescu Publicat: 10 octombrie 2024, 11:53 / Actualizat: 10 octombrie 2024, 12:54

Reclamă

Ultimele imagini cu George Baldock în viaţă

George Baldock, în momentul schimbării sale din timpul derby-ului Panathinaikos - Olympiacos / captura AntenaPLAY

AS.ro vă arată ultimele imagini cu George Baldock în viaţă. Regretatul fotbalist al lui Panathinaikos a fost găsit mort, miercuri seară, în piscina vilei în care locuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duminica trecută, George Baldock a fost titular în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos 0-0.

Ultimele imagini cu George Baldock în viaţă. Regretatul fotbalist a jucat în derby-ul cu Olympiacos

Baldock a fost înlocuit în minutul 75 al partidei cu Giannis Kotsiras. Imaginile video, de după schimbare, îl arată pe George Baldock bătând palma cu membrii staff-ului lui Panathinaikos.

Pentru evoluţia lui din derby-ul cu Olympiacos, George Baldock a fost notat cu 6.6 de site-ul de specialitate sofascore.ro.

Nimic nu avea să prevestească tragedia uriaşă. Miercuri seară, Baldock a fost găsit decedat de către proprietarul vilei în care fotbalistul lui Panathinaikos locuia. Bărbatul fusese contactat de soţia fotbalistului, care încercase în repetate rânduri să ia legătura cu Baldock. Proprietarul vilei a mers la locuinţă şi l-a găsit pe Baldock decedat, în piscină. A sunat imediat la poliţie, dar echipajele de urgenţă nu au mai avut ce să facă decât să constate decesul jucătorului. Baldock era mort de mai multe ore.

Reclamă
Reclamă

Primele ipoteze în cazul morţii lui George Baldock. Care ar fi cauza decesului jucătorului lui Panathinaikos

Au apărut primele ipoteze în cazul morţii lui George Baldock (31 de ani), fundaşul lui Panathinaikos. Presa din Grecia a anunţat că, potrivit primelor informaţii, George Baldock ar fi suferit un atac de cord sau un edem pulmonar.

Nu este exclus ca cele două să se fi succedat. Autorităţile au găsit lângă trupul neînsufleţit al lui Baldock o sticlă de băutură alcoolică, consumată pe jumătate. Nu este clar dacă aceasta era a fotbalistului sau a cuiva care l-a vizitat pe acesta.

Potrivit sport24.gr, vor fi studiate şi imaginile de pe camerele de supraveghere. Nu au fost găsite urme de violenţă sau vânătăi pe trupul neînsufleţit al lui Baldock, iar anchetatorii nu iau în calcul o posibilă asasinare a regretatului fundaş al lui Panathinaikos.

Reclamă

Autopsia, care va fi efectuată la Atena, va scoate la iveală adevărata cauză a morţii lui George Baldock, la numai 31 de ani. Baldock a înghiţit apă când era încă în viaţă, au descoperit anchetatorii, care au ajuns la vila în care stătea fotbalistul la câteva ore de la decesul acestuia.

Gafa uriaşă comisă de Sky Sports, imediat după moartea lui George Baldock

Gafa uriaşă comisă de Sky Sports, imediat după moartea lui George Baldock, a fost taxată pe reţelele de socializare. Englezii l-au confundat pe George cu fratele său, Sam, care a fost, de asemenea, fotbalist.

Cei de la Sky au trimis notificare către abonaţi prin care anunţau decesul lui Sam, fratele de 35 de ani al fostului jucător al lui Panathinaikos, care a fost găsit decedat în piscina curţii vilei în care stătea.

După mai puţin de un sfert de oră, englezii au venit cu rectificarea informaţiei. „Ar trebui să fie mai atenţi când investighează moartea cuiva”, s-a revoltat un fan al fotbalului, pe X.

Cine a fost George Baldock

Născut în Buckingham, Anglia, Baldock avea dublă cetăţenie, greacă şi engleză. El a semnat un contract pe trei ani cu Panathinaikos în luna mai.

De origine greacă prin unul dintre bunicii săi, el s-a alăturat echipei naţionale a Greciei în 2022. A adunat douăsprezece selecţii pentru Grecia.

Jucătorii naţionalei Greciei vor evolua cu banderole negre pe braţ la următoarele două meciuri din Liga Naţiunilor, cu Anglia şi Irlanda, în memoria lui Baldock.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:58

Reacţia clubului Zamalek după ce Rapid a primit dreptul de a-l legitima pe Aaron Boupendza: „Poziţia noastră e clară”

15:53

„Mă întorc curând!” Mihai Lixandru, mesaj de pe patul de spital pentru fanii FCSB-ului. Cum au reacționat coechipierii săi

14:58

„Ce carieră incredibilă” Cristiano Ronaldo a reacţionat după ce Rafael Nadal şi-a anunţat retragerea! Cum l-a numit pe Rafa

14:27

Rafael Nadal l-a fascinat pe Ion Țiriac încă de la 14 ani. Miliardarul român a surprins: „Mi-e frică că o să moară pe teren!”

14:05

FotoReacţia emoţionantă a lui Roger Federer după anunţul retragerii, făcut de Rafael Nadal: „Mereu am sperat că nu va veni ziua asta”

13:41

„E extrem de greu de înlocuit” Ilie Dumitrescu a tras un semnal de alarmă pentru Gigi Becali şi FCSB!

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 3 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 4 „Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!” 5 Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul” a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!” 6 „Îi dau afară pe toți!” Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu. Avertisment teribil
Citește și