Închide meniul

Gafa uriaşă comisă de Sky Sports, imediat după moartea lui George Baldock

Antena Sport Publicat: 10 octombrie 2024, 9:58 / Actualizat: 10 octombrie 2024, 11:23

Reclamă
Gafa uriaşă comisă de Sky Sports, imediat după moartea lui George Baldock

Gafa uriaşă comisă de Sky Sports, imediat după moartea lui George Baldock

George Baldock, în timpul unui meci - Getty Images

Gafa uriaşă comisă de Sky Sports, imediat după moartea lui George Baldock, a fost taxată pe reţelele de socializare. Englezii l-au confundat pe George cu fratele său, Sam, care a fost, de asemenea, fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la Sky au trimis notificare către abonaţi prin care anunţau decesul lui Sam, fratele de 35 de ani al fostului jucător al lui Panathinaikos, care a fost găsit decedat în piscina din propria curte.

Gafa uriaşă comisă de Sky Sports, imediat după moartea lui George Baldock

După mai puţin de un sfert de oră, englezii au venit cu rectificarea informaţiei. „Ar trebui să fie mai atenţi când investighează moartea cuiva”, s-a revoltat un fan al fotbalului, pe X.

George Baldock, fundaş dreapta internaţional grec al echipei Panathinaikos Atena, a fost găsit mort, miercuri, în piscina sa, potrivit agenţiei oficiale de presă ANA, citată de lefigaro.fr.

Reclamă
Reclamă

Trupul neînsufleţit al fostului jucător al echipei Sheffield United, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit la domiciliul său din Glyfada, la periferia de sud a Atenei, potrivit aceleiaşi surse, care nu a oferit alte detalii cu privire la circumstanţele morţii sale.

Fundaşul dreapta a evoluat 75 de minute în derby-ul dintre Panathinaikos şi Olympiacos, 0-0, transmis exclusiv în AntenaPLAY, duminica trecută.

Cine a fost George Baldock

Născut în Buckingham, Anglia, Baldock avea dublă cetăţenie, greacă şi engleză. El a semnat un contract pe trei ani cu Panathinaikos în luna mai.

Reclamă

De origine greacă prin unul dintre bunicii săi, el s-a alăturat echipei naţionale a Greciei în 2022. El a avut douăsprezece selecţii pentru Grecia.

Jucătorii naţionalei Greciei vor evolua cu banderole negre pe braţ la următoarele două meciuri din Liga Naţiunilor, cu Anglia şi Irlanda, în memoria lui Baldock.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:15

Reacția presei internaționale, după ce Rafael Nadal și-a anunțat retragerea: „Adio, Rafa!”

12:41

Rafael Nadal a anunţat că se retrage din tenis! Mesajul cu lacrimi în ochi al marelui campion

12:27

Adrian Mutu a dat detalii despre oferta pe care a primit-o din Liga 1! Răspunsul „Briliantului”

11:53

VideoUltimele imagini cu George Baldock în viaţă. Regretatul fotbalist a jucat în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos

11:52

„În trei zile am dormit șapte ore!” Cristi Săpunaru, devastat de criza de la Rapid: „Cum să mă duc eu la domnul Șucu?”

11:14

NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 3 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 4 FotoKira Hagi a transmis un mesaj emoționant pentru Gică Popescu, în ziua în care „Baciul” împlinește 57 de ani 5 „Îi dau afară pe toți!” Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu. Avertisment teribil 6 Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul” a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!”
Citește și