Închide meniul

Jules Kounde, mesaj dur pentru jurnaliştii care au criticat modul în care se îmbracă fotbaliştii din lotul Franţei. ”Vă promit”

Alexandra Costea Publicat: 10 octombrie 2024, 18:43

Reclamă
Jules Kounde, mesaj dur pentru jurnaliştii care au criticat modul în care se îmbracă fotbaliştii din lotul Franţei. ”Vă promit”

Jules Kounde, mesaj dur pentru jurnaliştii care au criticat modul în care se îmbracă fotbaliştii din lotul Franţei

Jules Kounde, la întrunirea lotului Franţei - Profimedia

Jules Kounde nu s-a mai putut abține și a venit cu un răspuns pentru jurnaliștii care au criticat modul în care se îmbracă fotbaliștii din lotul Franţei. Aceștia susțin că a devenit un obicei pentru lotul de la Clairefontaine să facă tot posibilul pentru a impresiona prin vestimentație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Așa cum era de așteptat, fotbaliștii convocați la naționala Franței au făcut parada modei şi înainte de meciurile cu Israel şi Belgia. Jurnaliștii francezi nu s-au ferit să-i critice pentru modul în care s-au prezentat în cantonament.

Jules Kounde, mesaj dur pentru jurnaliştii care au criticat modul în care se îmbracă fotbaliştii din lotul Franţei

În cadrul unei emisiuni televizate, moderatorii Jean-Michel Larque și Jerome Rothen, fost fotbalist, nu prea au avut cuvinte de laudă pentru jucătorii selecționerului Didier Deschamps.

”Un circ. Principala lor preocupare este cum se vor îmbrăca la următoarea convocare”, au susținut cei doi prezentatori.

Cunoscut pentru ținutele sale care atrag toate privirile, Jules Kounde nu a avut nici o reținere față de cei doi prezentatori. Fundașul Barcelonei chiar a ținut să-i ironizeze. În trecut, francezul în vârstă de 25 de ani a mai apărut la convocările echipei naţionale purtând ghete cu toc sau fustă.

Reclamă
Reclamă

”Dar, domnilor, nu este nevoie vă inflamați pentru atât de puțin. În fața unei asemenea abundențe de bunătate, nu mai avem de ales.

La următoarea convocare, vă promit că vom veni cu toții îmbrăcați în trening și crampoane, fără să uităm de o parka dacă plouă, dle Larqué”, a fost mesajul publicat pe reţelele de socializare de starul din LaLiga.

Pe 29 iulie 2022, Barcelona a anunțat un acord cu Sevilla pentru transferul lui Koundé. Catalanii l-au transferat în schimbul a 50 de milioane de euro. În prezent, fundașul are o cotă de piață în valoare de 45 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. Contractul acestuia cu echipa catalană expiră pe 30 iunie 2027.

Reclamă

Fotbaliștii francezi au atras toate privirile la reunirea lotului ”Cocoșului Galic”

Fiecare întrunire a lotului francez devine o ocazie perfectă pentru fotbaliştii care vor să-şi etaleze ţinutele. La cea mai recentă convocare a secționatei lui Didier Deschamps, fotbaliștii au făcut parada modei. Ibrahmia Konate, fundaşul celor de la Liverpool a atras toate privirile în cantonament. Francezul în vârstă de 25 de ani a venit purtând o glugă galben neon pe faţă.

Nici Jules Kounde și Marcus Thuram nu s-au lăsat mai prejos. Cei doi au ales ţinute lejere, potrivite pentru o zi ploioasă. Cu toate acestea, nici vestimentaţia lor nu i-a impresionat pe fanii fotbalului francez.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:08

Charles Leclerc recunoaşte că l-a „urât” pe Carlos Sainz. Ferrari îşi ia adio de la spaniol după 4 ani de contract

23:08

LIVE SCOREItalia – Belgia 2-1 și Anglia – Grecia 0-1. Meciurile serii din UEFA Nations League

23:05

Cine a fost Sir Stanley Matthews, primul câștigător al Balonului de Aur! Ce carieră a avut „Vrăjitorul Driblingurilor”

22:54

Erling Haaland a intrat în istorie, după ce a marcat pentru Norvegia! Recordul uriaş egalat, la doar 24 de ani

22:19

Înfrângere categorică pentru Dinamo, în Liga Campionilor! „Dulăii” nu au avut nicio şansă în faţa lui Veszprem

22:05

Primele imagini cu „tricolorii” în Cipru: „Kalispera!” Mesajul transmis de Răzvan Burleanu pentru fani

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 3 „Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!” 4 Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul” a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!” 5 Lewis Hamilton nu va pilota monopostul Ferrari la testele din decembrie! Motivul pentru care Mercedes se opune 6 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool
Citește și