Închide meniul

Locuinţa lui Jules Kounde a fost jefuită! Totul s-a întâmplat în timpul meciului Barcelona – Betis

Viviana Moraru Publicat: 1 mai 2023, 15:49

Reclamă
Locuinţa lui Jules Kounde a fost jefuită! Totul s-a întâmplat în timpul meciului Barcelona – Betis

Locuinţa lui Jules Kounde a fost jefuită

Jules Kounde, în timpul unui meci la Barcelona/ Profimedia

Locuinţa lui Jules Kounde a fost jefuită! Internaţionalul francez a avut surpriza neplăcută să constate că imobilul său a fost spart în timp ce se afla pe Camp Nou, la meciul echipei sale, Barcelona, cu Betis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jules Kounde a fost rezervă în duelul dintre Barcelona şi Betis. Catalanii s-au impus categoric, fiind tot mai aproape de cucerirea titlului în La Liga.

Locuinţa lui Jules Kounde a fost jefuită! Totul s-a întâmplat în timpul meciului Barcelona – Betis

În momentul în care a ajuns acasă, după meci, Kounde a descoperit că i-a fost spartă locuinţa şi a anunţat imediat poliţia, scrie Mundo Deportivo.

Se pare că hoţii au reuşit să fugă cu mai multe bunuri ale internaţionalului francez, fără să fie prinşi până la acest moment.

Kounde a anunţat imediat autorităţile de cele întâmplate, iar acum o anchetă este în desfăşurare pentru a detecta cine sunt autorii jafului.

Reclamă

Foşti sau actuali jucători de la FC Barcelona, Ansu Fati, Samuel Umtiti, Jordi Alba, Luis Suárez, Arthur Melo, Philippe Coutinho sau Kevin-Prince Boateng, au fost, de asemenea, vizitaţi de hoţi în ultimii ani, în timp ce se aflau pe terenul de joc, anunţă news.ro.

Pierre-Emerick Aubameyang a fost bătut de bărbaţi cu cagule, el fiind acasă alături de soţie când a fost „călcat” de hoţi.

Lamine Yamal a stabilit un record uluitor pentru Barcelona, în duelul cu Betis

Lamine Yamal a stabilit un record la Barcelona, în ultimul meci de La Liga, devenind cel mai tânăr debutant din istoria a clubului catalan. Puştiul are doar 15 ani şi 290 de zile, şi a fost trimis în teren de Xavi în duelul cu Betis.

Reclamă 4 / 0/3

Lamine Yamal a debutat la Barcelona, în meciul din ultima rundă de campionat. Puştiul l-a înlocuit pe Gavi, în minutul 83 al duelului cu Betis, de pe Camp Nou.

Astfel, Yamal a stabilit şi un record pentru clubul catalan. Acesta a devenit cel mai tânăr debutant din istoria Barcelonei, în La Liga, la doar 15 ani şi 290 de zile.

De asemenea, conform statisticilor Opta, Yamal este al cincilea ceal mai tânăr jucător care debutează în campionatul Spaniei. Luka Romero avea 15 ani şi 219 zile, atunci când bifa primul meci în campionatul Spaniei, pentru Mallorca.

Lamine Yamal l-a impresionat şi pe Xavi. Antrenorul catalanilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa extremei dreapta de doar 15 ani, care a debutat în partida cu Betis.

„I-am spus să încerce lucruri. La 15 ani, are talent şi este un jucător special. A arătat ce poate. Când îl vezi la antrenamente, îţi poţi da seama de faptul că poate deveni un jucător mare şi impotant pentru club. Are un talent cum rar vezi în fotbalul mondial. Este şi foarte deştept”, a declarat Xavi, după meci, conform mundodeportivo.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și