Închide meniul

Mircea Lucescu a ales lotul pentru meciul cu Cipru! Doi jucători, OUT

Publicat: 12 octombrie 2024, 10:28

Reclamă
Mircea Lucescu a ales lotul pentru meciul cu Cipru! Doi jucători, OUT

Mircea Lucescu a ales lotul pentru meciul cu Cipru! Doi jucători, OUT

Mircea Lucescu/ AntenaSport

Mircea Lucescu a ales lotul pentru meciul cu Cipru, ce va fi în format live text pe AS.ro, de la ora 21:45. Doi jucători vor vedea din tribună partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu s-a decis în privinţa jucătorilor pecare se va baza pentru partida cu Cipru. Selecţionerul României i-a lăsat în afara lotului pe Alexandru Paşcanu şi pe Victor Dican, conform uefa.com.

Mircea Lucescu a ales lotul pentru meciul cu Cipru! Doi jucători, OUT

Dacă Alexandru Paşcanu a fost convocat de la început de Mircea Lucescu, Dican a ajuns în lotul naţionalei după ce Adrian Şut s-a accidentat şi a fost nevoit să părăsească lotul. De asemenea, „tricolorii” şi-au ales şi numerele de pe tricouri.

Portari: Florin Niță (1), Horațiu Moldovan (12), Ștefan Târnovanu (16)

Fundași: Andrei Rațiu (2), Radu Drăgușin (3), Cristi Manea (4), Virgil Ghiță (5), Alex Chipciu (8), Nicușor Bancu (11), Andrei Burcă (15)

Reclamă
Reclamă

Mijlocași: Marius Marin (6), Nicolae Stanciu (10), Ianis Hagi (14), Răzvan Marin (18), Darius Olaru (21), Alex Mitriță (22), Deian Sorescu (23)

Atacanți: Denis Alibec (7), George Pușcaș (9), Valentin Mihăilă (13) , Florinel Coman (17), Denis Drăguș (19), Dennis Man (20)

Mircea Lucescu, înainte de „dubla” României cu Cipru şi Lituania

Mircea Lucescu a vorbit înainte de „dubla” României cu Cipru şi Lituania și a transmis faptul că obiectivul tricolorilor este să obțină toate cele 6 puncte, de la aceste meciuri. Tricolorii își vor începe acțiunea din luna octombrie la Larnaca, acolo unde se vor duela cu Cipru, sâmbătă, de la ora 21:45. Mai apoi urmează partida cu Lituania, din deplasare, de pe data de 15 octombrie, care se va vedea în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, de la ora 21:45

Reclamă

Mircea Lucescu a transmis faptul că selecționata din Cipru reprezintă un adversar dificil, chiar dacă are un nou selecționer.

„Il Luce” se așteaptă ca ciprioții să aibă un joc agresiv, având în vedere că au, în continuare, șanse la câștigarea grupei din Nations League.

„(n.r. Cum i-ați simțit pe băieți, înaintea acestei „duble” extrem de importante?) Bine ai spus că este o „dublă”, eu încerc să tratez aceste două meciuri ca o singură partidă. Suntem datori și responsabili pentru a obține victoria.

Băieții au revenit, e important că au început să joace titulari la echipele de club, vin pregătiți. Am mai forțat și noi pregătirea în cele 3 zile, pentru a fi în cea mai bună condiție mentală și fizică.

Vom întâlni o echipă care a schimbat antrenorul, au ambiții foarte mari, încă mai au posibilitatea de a câștiga grupa. Mai sunt 4 meciuri, înseamnă 12 puncte.

Ne așteptăm la o replică destul de serioasă și de agresivă, e o echipă cu jucători care joacă în campionate străine sau campionatul Ciprului, care este și el puternic, dă an de an echipe în cupele europene”, a spus Mircea Lucescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:04

EXCLUSIVAnunţ de ultimă oră despre viitorul lui Iordănescu: „Am vorbit cu Edi, mi-a zis că l-au sunat!” Oferta pentru fostul selecţioner

15:01

Lituania – Kosovo LIVE SCORE, ora 16:00. Lewandowski, duel stelar cu Ronaldo în Polonia – Portugalia. Meciurile zilei

14:35

Laurenţiu Reghecampf, cuvinte uriaşe despre o vedetă de la FCSB: „Îmi place mult, o să ajungă sus! E un exemplu”

14:07

Christian Eriksen, aproape de o revenire de senzaţie. Danezul a anunţat deja că pleacă de la Manchester United

13:57

Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine”

12:59

Cum a fost convins David De Gea să semneze cu Fiorentina! Adrian Mutu face dezvăluiri despre clubul cu care a scris istorie

1 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 2 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 3 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 4 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 5 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie” 6 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului
Citește și