Închide meniul
Foto

„Plângeam de foame!” Momente dramatice prin care a trecut Leonard Doroftei: „Ardea pielea pe noi, scuipam praf”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 octombrie 2024, 11:32

Reclamă
„Plângeam de foame!” Momente dramatice prin care a trecut Leonard Doroftei: „Ardea pielea pe noi, scuipam praf”

Momente dramatice prin care a trecut Leonard Doroftei

Leonard Doroftei, în timpul unei emisiuni

Momente dramatice prin care a trecut Leonard Doroftei de-a lungul carierei au fost dezvăluite chiar de fostul campion mondial de box.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonard Doroftei a avut mereu probleme cu kilogramele în plus înaintea meciurilor şi era nevoit să recurgă la metode dure pentru a putea trece cântarul oficial. Leonard Doroftei a dezvăluiti că făcea sacrificii dure pentru a slăbi.

Momente dramatice prin care a trecut Leonard Doroftei

„Nu am știut cum să slăbesc. Eu luam un colț de pâine, ziceam că e coajă, că nu îngrașă. Mai luam și o friptură, prăjită în ulei. Plângeam, mă trezeam cu tot atâtea kilograme. Eu mâncam pe suta de grame, nu pe kalorii. Nu știam altfel. Apa nu beam, nu ne-a învățat nimeni să bem apă.

În Canada când am ajuns, eu m-am dus hotărât să transpir, să muncesc, cu două bluze, un fâș. M-au văzut, m-au lăsat în tricou. Nu înțelegeam. Apoi, în fiecare pauză apă. Eram și fericit și speriat, mă gândeam cum să mai slăbesc dacă beau apă. Am rămas șocat, am dat mai mult la antrenament. Ușor, ușor, am scăzut. Nu eram deshidratat, tot timpul îmi dădea apă. Înainte nu aveam ce să scuipăm, scuipam praf! Praf! Praf din gură. Plângeam de foame. Era corpul încins, ardea pielea pe noi. Mai intram și în saună, nu știu cum de nu a pocnit ceva în nou”, a spus Leonard Doroftei într-un podcast.

Decizia pe care a luat-o Leonard Doroftei, după ce s-a întors acasă! Implicare uriaşă în sport

Dupa cinci ani petrecuti în Canada, familia Doroftei s-a întors acasă în România. Singurul român campion mondial şi la amatori, şi la profesionişti, a intrat în depresie după ce a fost nevoit să-şi închidă pub-ul din Ploieşti.  (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU FAMILIA LUI LEONARD DOROFTEI)

Reclamă
Reclamă

„Copiii au considerat că am ajuns destul de matur, că mi-am revenit. Eram destul de obosit, de hate-uit, nici nu mai ştiam ce se întâmplă cu mine. Am avut nevoie de un loc în care să pot să-mi revin şi am făcut-o! Eu cu familia mea, fiecare cu familia lui, asta am căutat. Acasă n-aş fi reuşit niciodată, tot timpul există ‘Hai să bem o bere, hai încolo, hai incolo’”, a declarat Leonard Doroftei.

Doroftei speră ca măcar unul dintre copiii pe care i-a antrenat în Canada să ajungă campion mondial.

„Am stat singur aşa şi m-am gandit: ‘Bă, ce ştiu să fac?’ Să dau cu toporul, nu ştiu, să mătur, mătur, dar nu aşa bine, nu sunt campion. Box! Şi am facut box! Ce a fost mai greu a fost să le spun copiilor pe care i-am antrenat că plec”, a mai spus Leonard Doroftei.

Reclamă

Fiica lui Leonard Doroftei, răvăşitoare în ziua în care a împlinit 21 de ani! Vanessa şi-a surprins urmăritorii

Fiica lui Leonard Doroftei a avut o apariţie răvăşitoare, în ziua în care a împlinit vârsta de 21 de ani. Vanessa şi-a surprins urmăritorii, cu ultima fotografie postată. Vanessa este unica fiică a lui Leonard Doroftei. „Moşul” mai are doi băieţi alături de soţia lui, Monica, pe Alexandru şi pe Andrei.

Fiica lui Leonard Doroftei a împlinit 21 de ani pe 5 octombrie şi a primit un buchet uriaş de flori (vezi galeria foto de la finalul articolului). Aceasta s-a fotografiat cu buchetul şi a transmis un mesaj scurt: „21 de ani”.

La postarea făcută de Vanessa au reacţionat mai multe persoane, care i-au urat „La mulţi ani” acesteia. Şi fratele mai mare, Alexandru, a comentat la fotografia ei.

Totodată, la petrecerea dată de ziua ei de naştere, Vanessa a îmbrăcat o rochie lungă, mulată, de culoare aurie, care îi scotea în evidenţă talia de invidiat. Iubitul ei, alături de care s-a afişat recent în social media, a postat şi el o fotografie.

Acesta i-a urat „La mulţi ani” Vanessei şi i-a făcut o declaraţie de dragoste: „Te iubesc mult”, a transmis partenerul fiicei lui Leonard Doroftei, iar postarea a fost republicată de aceasta, pe contul ei de Instagram.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:45

Fred Vasseur, despre venirea lui Lewis Hamilton la Ferrari. „Îmi confirmă că putem avea mașina potrivită”

15:36

Jannik Sinner va termina anul pe locul 1 ATP. Performanţă fantastică pentru jucătorul italian

15:04

EXCLUSIVAnunţ de ultimă oră despre viitorul lui Iordănescu: „Am vorbit cu Edi, mi-a zis că l-au sunat!” De ce a refuzat oferta

15:01

LIVE SCORELituania – Kosovo se joacă ACUM. Rrahmani e titular. Lewandowski, duel stelar cu Ronaldo în Polonia – Portugalia. Meciurile zilei

14:35

Laurenţiu Reghecampf, cuvinte uriaşe despre o vedetă de la FCSB: „Îmi place mult, o să ajungă sus! E un exemplu”

14:07

Christian Eriksen, aproape de o revenire de senzaţie. Danezul a anunţat deja că pleacă de la Manchester United

1 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 2 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 3 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 4 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 5 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie” 6 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului
Citește și