Închide meniul
Video

Decizia pe care a luat-o Leonard Doroftei, după ce s-a întors acasă! Implicare uriaşă în sport: „Vrem performanţă!”

Viviana Moraru Publicat: 26 august 2024, 20:53

Reclamă

Decizia pe care a luat-o Leonard Doroftei, după ce s-a întors acasă

Leonard Doroftei/ AntenaSport

Leonard Doroftei s-a întors acasă şi e gata să-l descopere pe următorul campion olimpic la box al României. Campionul care a făcut istorie în box a trecut prin momente cumplite şi a plecat în Canada ca să evite prăbuşirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dupa cinci ani petrecuti în Canada, familia Doroftei s-a întors acasă în România. Singurul romăn campion mondial şi la amatori, şi la profesionişti, a intrat în depresie după ce a fost nevoit să-şi închidă pub-ul din Ploieşti. La Montreal şi-a găsit liniştea.

Decizia pe care a luat-o Leonard Doroftei, după ce s-a întors acasă

„Copiii au considerat că am ajuns destul de matur, că mi-am revenit. Eram destul de obosit, de hate-uit, nici nu mai ştiam ce se întâmplă cu mine. Am avut nevoie de un loc în care să pot să-mi revin şi am făcut-o! Eu cu familia mea, fiecare cu familia lui, asta am căutat. Acasă n-aş fi reuşit niciodată, tot timpul există ‘Hai să bem o bere, hai încolo, hai incolo'”, a declarat Leonard Doroftei.

Doroftei speră ca măcar unul dintre copiii pe care i-a antrenat în Canada să ajungă campion mondial.

„Am stat singur aşa şi m-am gandit: ‘Bă, ce ştiu să fac?’ Să dau cu toporul, nu ştiu, să mătur, mătur, dar nu aşa bine, nu sunt campion. Box! Şi am facut box! Ce a fost mai greu a fost să le spun copiilor pe care i-am antrenat că plec”, a mai spus Leonard Doroftei.

Reclamă
Reclamă

Doroftei e gata să scoata noi campioni în România.

„Dacă voi avea şansa, o să fac o sală în Bucureşti şi o să încep să antrenez. Avem dorinţa de a face performanţă”, a spus Leonard Doroftei.

De cand s-a întors acasă, Doroftei şi-a făcut toate poftele.

Reclamă

„(N.r. De ce-ţi era dor?) Am mâncat ce trebuia să mănânc (n.r. râde). (N.r. Ce ai mâncat?) De toate! De la sarmale, la tot ce trebuie! Cârnaciori uscaţi aşa, frumos”, a mai spus Doroftei.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:45

LIVE TEXTUTA – Farul Constanţa 1-0. Lovitură pentru echipa lui Gică Hagi! Van Durmen a deschis scorul

22:43

„Să-l ia în calcul Mircea Lucescu!” Alexandru Chipciu, cerut la naţională! Mesajul ferm al lui Ioan Ovidiu Sabău

22:08

Sabrina Voinea a făcut apel la Tribunalul Federativ! Răsturnare de situaţie, după scandalul uriaş de la Jocurile Olimpice

22:00

Mihai Stoica, reacție vehementă după ce FCSB a avut un gol anulat în 0-2 cu Hermannstadt: „E viciere de rezultat!”

21:26

Alexandru Chipciu, savuros după ce U Cluj a urcat pe primul loc: „Să fim ca Leverkusen!” Ce a spus despre convocarea la naţională

21:16

Dan Nistor a dezvăluit „problema” lui Ioan Ovidiu Sabău, după ce U Cluj a ajuns pe primul loc. Mesaj după 2-0 cu Gloria Buzău

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și