Închide meniul
Foto

Fiica lui Leonard Doroftei, răvăşitoare în ziua în care a împlinit 21 de ani! Vanessa şi-a surprins urmăritorii

Publicat: 5 octombrie 2024, 12:13

Reclamă
Fiica lui Leonard Doroftei, răvăşitoare în ziua în care a împlinit 21 de ani! Vanessa şi-a surprins urmăritorii

Fiica lui Leonard Doroftei, răvăşitoare în ziua în care a împlinit 21 de ani

Fiica lui Leonard Doroftei/ Instagram

Fiica lui Leonard Doroftei a avut o apariţie răvăşitoare, în ziua în care a împlinit vârsta de 21 de ani. Vanessa şi-a surprins urmăritorii, cu ultima fotografie postată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vanessa este unica fiică a lui Leonard Doroftei. „Moşul” mai are doi băieţi alături de soţia lui, Monica, pe Alexandru şi pe Andrei.

Fiica lui Leonard Doroftei, răvăşitoare în ziua în care a împlinit 21 de ani

Fiica lui Leonard Doroftei a împlinit 21 de ani pe 5 octombrie şi a primit un buchet uriaş de flori (vezi galeria foto de la finalul articolului). Aceasta s-a fotografiat cu buchetul şi a transmis un mesaj scurt: „21 de ani”.

La postarea făcută de Vanessa au reacţionat mai multe persoane, care i-au urat „La mulţi ani” acesteia. Şi fratele mai mare, Alexandru, a comentat la fotografia ei.

Totodată, la petrecerea dată de ziua ei de naştere, Vanessa a îmbrăcat o rochie lungă, mulată, de culoare aurie, care îi scotea în evidenţă talia de invidiat. Iubitul ei, alături de care s-a afişat recent în social media, a postat şi el o fotografie.

Reclamă
Reclamă

Acesta i-a urat „La mulţi ani” Vanessei şi i-a făcut o declaraţie de dragoste: „Te iubesc mult”, a transmis partenerul fiicei lui Leonard Doroftei, iar postarea a fost republicată de aceasta, pe contul ei de Instagram.

Leonard Doroftei a luat decizia de a se întoarce în România, alături de familie, după mai mulţi ani petrecuţi în Canada. Vanessa, fiica fostului campion român, are planuri mari şi vrea să urmeze Facultatea de Medicină în Bucureşti, după ce îşi va încheia studiile începute în Montreal.

Leonard Doroftei a făcut dezvăluiri unice despre fiica sa

Leonard Doroftei a făcut dezvăluiri unice despre fiica sa. Fostul campion mondial de box a dezvăluit că, în ceea ce priveşte relaţiile cu băieţii, fiica sa discută cu mama ei. Leonard Doroftei are 3 copii: doi băieţi şi pe superba Vanessa.

Reclamă

„Cel mai bine o întrebi pe ea dacă i s-a propus să fie model, sau pe mama ei. E tânără, are o viață în față și poate să facă ce vrea. Noi suntem lângă ea și o susținem. Căci asta înseamnă familia, nu? Știi cum e, ai pușca în dulap! S-au schimbat vremurile acum, nu poți să le spui la copii ce să facă…Ei știu cel mai bine. Atâta timp cât ea e fericită… E fericită, are proiecte pentru viitor, Doamne ajută!

Să știi că lucrurile astea le vorbește cu mama ei, nu cu mine (n.r. – despre relaţii cu băieţi). Am copii cuminți, mulțumesc lui Dumnezeu! Nu mai sunt niște copii, sunt mari, deci nu pot să le mai spun eu ce să facă. Corect? Tu la 21 de ani ce făceai?„, a spus Leonard Doroftei pentru cancan.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:04

Florin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”!

13:31

Lotul convocat de Daniel Pancu pentru „dubla” decisivă a României U21! Octavian Popescu, pe listă

13:14

Panetolikos – AEK, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (19:30)! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie! Echipele probabile

13:13

Adrian Mutu, dezvăluiri emoţionante despre Cătălin Hîldan: „Mă ducea cu mașina oriunde aveam nevoie”! Ce a spus despre tragedie

12:59

Reacţia amuzantă a lui Răzvan Raţ după ce Mircea Lucescu a anunţat că se va retrage după mandatul de la echipa naţională!

12:52

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse, în finala de dublu de la Hong Kong! Rezultat remarcabil înregistrat de românce

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 5 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și