Închide meniul

Reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3: „Exact de ce avea nevoie”

Alexandra Costea Publicat: 13 octombrie 2024, 9:43

Reclamă
Reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3: Exact de ce avea nevoie”

Reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3

Radu Drăgușin în meciul cu Lituania, de pe stadionul Steaua - Profimedia

A venit reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3. Tricolorii lui Mircea Lucescu au câștigat fără emoții în fața ciprioților, pe AEK Arena din Larnaca. România este lider în clasamentul grupei C2 din Liga Națiunilor. Meciul cu Cipru s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România ocupă primul loc în grupă, cu 9 puncte, urmată de Kosovo, cu 6 puncte, Cipru, cu 3 puncte, și Lituania, fără puncte. Aceasta a fost a treia victorie a echipei naționale în actuala campanie, după succesele împotriva Kosovo în deplasare (3-0) și Lituaniei la București (3-1). Următorul meci al României va avea loc marți, la Kaunas, împotriva Lituaniei. Partida va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY , de la ora 21:45.

Reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3: „Exact de ce avea nevoie”

Al treilea gol al României în meciul de la Larnaca a fost înscris de Radu Drăgușin, fundașul central marcând astfel primul său gol pentru echipa națională.

La scurt timp după reușită, presa engleză a reacționat. Hotspur HQ a amintit de eliminarea lui Drăgușin în partida cu Qarabag. Cu toate acestea, a menționat că acesta ar putea beneficia de mai multe minute de joc în următoarele meciuri ale lui Spurs. Radu Drăgușin joacă la Tottenham Spurs din ianuarie 2024. Internaționalul român are contract până în iunie 2030. Potrivit transfermarkt.com, cota de piață a fundașului este de 25 de milioane de euro.

”A fost un start de vis de meci pentru echipa lui Drăgușin, iar România a avut un avantaj de două goluri imediat după jumătatea primei reprize. 11 minute mai târziu, Drăgușin a contribuit și el la avantajul României cu un gol înscris cu capul, prima sa reușită la echipa națională. (…)

Reclamă
Reclamă

Este destul de sigur să spunem că asta este exact de ce avea nevoie fundașul de 22 de ani, după coșmarul trăit împotriva lui Qarabag în Europa League. Este minunat să îl vedem așa și, fără niciun dubiu, va fi din nou nevoie de el în anumite momente în acest sezon. Poate chiar la meciul împotriva lui West Ham, având în vedere că Romero va juca miercuri cu naționala Argentinei”, au precizat jurnaliștii englezi.

Radu Drăguşin, plin de încredere după golul marcat în Cipru – România 0-3

Radu Drăguşin a marcat primul său gol în tricoul naţionalei României. Fundaşul lui Tottenham a vorbit despre încrederea pe care o au tricolorii după seria de victorii din Nations League şi este convins că România poate merge la Cupa Mondială:

„Sunt foarte fericit, foarte încrezător pentru acest rezultat pe care l-am făcut. Ne dă un sentiment plăcut, trebuie să îl purtăm în continuare. Am învăţat ce înseamnă victoria, am învăţat ce înseamnă să continuăm rezultatele pozitive, victoriile. Nu trebuie să ne dezobişnuim, nu trebuie să lăsăm pe nimeni să ne ia acest sentiment. Cu acest sentiment mergem la Mondial!

Reclamă

Acestea sunt roadele muncii pe care am depus-o cu toţii în ultimii 2-3 ani. Suntem foarte fericiţi pentru că victoriile ajung, încrederea suporterilor este acolo. Cum am spus, nu trebuie să ne oprim din acest drum pe care l-am pornit.

Este o satisfacţie pe plan personal (n.r. golul). Pot să spun că îl căutam de ceva vreme, obişnuiam la Genoa să dau din când în când şi goluri. Acest gol vine după o perioadă destul de lungă de când nu am mai marcat. Este un sentiment frumos pentru mine şi sper în continuare să ajut echipa atât în deplasare cât şi în atac.

Cu Lituania avem acelaşi gând pe care l-am avut şi cu Cipru. Vrem să consolidăm şi mai mult această poziţie pe care o avem. Trebuie în continuare să mergem cu turaţia la maximum.

(Reporter: Visăm la Mondial?) Nu visăm, e obiectivul nostru. Am spus-o, dar pentru a ajunge acolo trebuie să arătăm că merităm să avem un loc la Mondial”, a declarat Radu Drăguşin, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

LIVE SCOREFinlanda – Anglia 1-3! Alexander-Arnold, gol superb din lovitură liberă. Haaland, titular în Austria – Norvegia (21:45)!

20:49

Cosmin Contra, anunţ despre revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB: „Asta am auzit”

19:43

FotoPactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui, după ce a trăit cea mai mare trădare: „La început nu m-a crezut!”

19:41

VideoCătălin Cîrjan, discurs războinic înainte de Dinamo – FCSB: „Jucăm cel mai frumos din România! Luăm cele 3 puncte”

19:26

Odense – Rapid 32-24, în Liga Campionilor! A treia înfrângere la rând pentru vicecampiona României

19:15

Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton: „Acesta este visul meu care s-a împlinit!”

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca 4 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!” 5 Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine” 6 Ion Ţiriac a rupt tăcerea după ce a fost internat într-un spital din Viena: „FBI-ul funcţionează!”
Citește și