Închide meniul
Video

„Sunt fericit”. Răzvan Marin nu se opreşte aici! După 4 penalty-uri în 4 meciuri, mijlocaşul vrea să marcheze din acţiune

Alexandra Costea Publicat: 16 octombrie 2024, 0:21

Reclamă

Răzvan Marin nu se opreşte aici!

Răzvan Marin după meciul Lituania România 1-2 - Captura AntenaSport

Răzvan Marin nu se opreşte aici! Mijlocaşul „tricolorilor” a fost cel care a reuşit să egaleze în minutul 17 din penalty în meciul cu Lituania, din Liga Naţiunilor. Meciul Lituania – România 1 -2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lituanianul Armandas Kucys a deschis scorul după un penalty, în minutul 7. „Tricolorii” au reuşit să întoarcă soarta partidei, prin golurile marcate de Răzvan Marin (min. 18, penalty) şi Denis Drăguş (min. 65).

Răzvan Marin nu se opreşte aici! După 4 penalty-uri în 4 meciuri, mijlocaşul vrea să marcheze din acţiune

Replica românilor a venit 11 minute mai târziu, prin Răzvan Marin. Mijlocașul echipei naționale a dat lovitura, din penalty. Astfel, a ajuns la 4 penalty-uri transformate în gol, în ultimele 4 meciuri din Liga Naţiunilor. Tricolorul s-a declarat mulţumit de prestaţia sa, însă îşi doreşte să înscrie un gol la naţională şi din acţiune.

„Da, sunt foarte fericit că am reușit să luăm alte trei puncte. Acesta era obiectivul nostru. Referitor la goluri, sunt fericit că marchez din penalty, aș vrea să o fac şi din acțiune. Un meci destul de greu, destul de complicat. Am început primele 5 -10 minute destul de greu, a venit şi acel penalty pentru ei, dar am reușit să punem controlul asupra jocului. Per total e bine că am reușit să câștigăm”, a declarat Răzvan Marin pentru Antena Sport.

De asemenea, Marin a dezvăluit că obiectivul lor es să obţină 6 victorii din 6, reuşind astfel să câştige grupa.

Reclamă
Reclamă

„Mă bucur că am putut să marcăm un gol frumos pe contraatac. Mai avem 2 meciuri în Liga Națiunilor, sper să luăm alte 6 puncte, să terminăm grupa cu 6 victorii din 6. Bineînțeles, după putem pregăti preliminariile cu alt moral, cu alte gânduri şi sperăm să o facem cât mai bine ca să mergem din acea grupă”, a mai spus mijlocaşul.

Lituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor

Meciul Lituania – România 1-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” au obţinut o nouă victorie în Liga Naţiunilor, a patra consecutivă. Echipa naţională este lider în grupă, cu maximum de puncte.

LITUANIA: Gertmonas – Lekiatas, Girdvainis, Tutyškinas – Širvys, Slivka, Vorobjovas, Gineitis, Lasickas – Golubickas, Kučys.
Rezerve: Bertašius, Mikelionis – Upstas, Kalinauskas, Matulevičius, Paulauskas, Černych, Antanavičius, Paulauskas, Milašius, Barauskas, Dolžnikov.

Reclamă

Selecționer: Edgaras Jankauskas

ROMÂNIA: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Sorescu – R. Marin, M. Marin, Stanciu-cpt. – Man, Drăguș, Mihăilă.
Rezerve: Moldovan, Târnovanu – Manea, Ghiță, Alibec, Chipciu, Pușcaș, Dican, Hagi, Fl. Coman,  Olaru, Mitriță.

Selecționer: Mircea Lucescu

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:02

Răzvan Lucescu are probleme de lot înainte de AEK – PAOK! Derby-ul din Grecia este duminică, de la 20:30, în AntenaPLAY

12:55

Meciul Lituania – România, 1-2, transmis aseară de Antena 1 şi AntenaPLAY, lider detaşat de audienţă

12:54

Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!”

12:24

Thomas Tuchel este noul selecţioner al Angliei! Când va prelua antrenorul german echipa şi ce salariu va avea

12:10

„Va rămâne cu asta toată viața!” Gigi Becali, reacție categorică după ce Daniel Pancu și-a ieșit din minți și a fost eliminat

11:58

„Toleranţă zero!” Prima decizie luată de FRF, după scandalul rasist de la România U19 – Spania U19 1-1

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Decizia luată de FRF, cu doar câteva ore înainte de Lituania – România (21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Citește și