Închide meniul

Rafael Nadal a început să râdă când a fost întrebat de un posibil duel cu Novak Djokovic: „Amândoi am avut acest sentiment”

Alex Masgras Publicat: 16 octombrie 2024, 13:30

Reclamă
Rafael Nadal a început să râdă când a fost întrebat de un posibil duel cu Novak Djokovic: „Amândoi am avut acest sentiment

Rafael Nadal a început să râdă când a fost întrebat de un posibil duel cu Novak Djokovic: "Amândoi am avut acest sentiment"

Rafael Nadal, în timpul unui meci / Profimedia

Rafael Nadal a început să râdă când a fost întrebat de un posibil duel cu Novak Djokovic. Ajuns în Arabia Saudită, acolo unde va avea loc ediţia inaugurală a Six Kings Slam, spaniolul a vorbit despre posibilitatea de a-şi reîntâlni marele rival.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Timp de patru zile, şase dintre cei mai buni jucători ai lumii se vor duela într-un turneu demonstrativ inedit. Jucătorii care participă la ediţia din acest an sunt Rafael Nadal, Novak Djokovic, Carlos Alcaraz, Jannik Sinner, Daniil Medvedev şi Holger Rune.

Rafael Nadal a început să râdă când a fost întrebat de un posibil duel cu Novak Djokovic: „Nu cred că e nevoie”

Rafael Nadal, unul dintre cei şase participanţi la Six Kings Slam, şi-a anunţat recent retragerea din tenis. Marele campion spaniol îşi va încheia activitatea în luna noiembrie, după finala Cupei Davis.

Rafael Nadal va juca joi la Riyad, iar spaniolul va întâlni câştigătorul partdei dintre Holger Rune şi Carlos Alcaraz. Tot miercuri va juca şi Novak Djokovic, iar sârbul se va duela cu învingătorul meciului Daniil Medvedev – Jannik Sinner.

Rafael Nadal şi Novak Djokovic se pot întâlni din nou, ori în finala mică, ori în finala mare a turneului din Arabia Saudită. Întrebat de această posibilitate, Nadal a început să râdă:

Reclamă
Reclamă

„Am jucat unul împotriva celuilalt de atâtea ori în carierele noastre, nu e nevoie să jucăm din nou (n.r. râde). Pentru mine a fost mereu o provocare să joc împotriva lui Novak, este un mare rival, un jucător care m-a făcut să ajung la cel mai înalt nivel. Cred că amândoi am avut acest sentiment, la fel şi Roger. Noi trei ne-am ajutat mereu să ajungem la cel mai înalt nivel”, a declarat Rafael Nadal, citat de puntodebreak.com.

Rafael Nadal şi Novak Djokovic s-au întâlnit de 60 de ori până acum, sârbul conducând cu 31-29 întâlnirile directe. Ultimul duel dintre cei doi a avut loc vara aceasta, la Jocurile Olimpice de la Paris, când Djokovic s-a impus cu 6-1, 6-4.

Preţuri uriaşe pentru biletele la ultimele meciuri din cariera lui Rafael Nadal

Au apărut preţuri uriaşe pentru biletele la ultimele meciuri din cariera lui Rafael Nadal, pentru faza finală a Cupei Davis. Tichetele se vând pentru sume cuprinse între 2.800 şi peste 50.000 de euro. Faza finală a Cupei Davis are loc la Malaga, în perioada 19-24 noiembrie.

Reclamă

Biletele pentru sfertul de finală dintre Spania şi Olanda au fost deja puse în vânzare timp de două săptămâni. Dar începând de joi, vânzarea biletelor a atins un nivel record.

Pe platforma de revânzare Viagogo, cele mai ieftine bilete pentru sferturile de finală ale „La Roja” costă 2.800 de euro, iar unele din zona de mijloc ajung până la 51.000 de euro bucata. Preţurile sunt similare pentru semifinală şi finală.

Din fericire pentru fanii cu bugete mai mici, o parte din cele 10 600 de locuri de pe stadion urmează să fie puse în vânzare după rezultatele din sferturile de finală. Pentru cei mai norocoşi dintre fani, acest lucru înseamnă că pot obţine bilete pentru semifinală sau chiar pentru finală la un preţ standard.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:19

Thomas Tuchel le-a răspuns contestatarilor şi le-a făcut o promisiune fanilor englezi! Ce a răspuns când a fost întrebat de imn

18:09

Mircea Rednic, mesaj direct pentru conducerea lui Dinamo, după procesul câștigat: „Lucrurile se puteau rezolva!”

17:59

Echipa care l-a „crescut” pe Fernando Alonso pentru Formula 1 a pus ochii pe un român. Are doar 15 ani

17:54

Detalii despre transferul lui Lukas Zima la FCSB! Suma pe care i-o va plăti Petrolului campioana României şi salariul jucătorului

17:50

VIDEOOvidiu Ionescu s-a calificat în proba de dublu la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY. Programul românilor

17:37

Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat”

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Decizia luată de FRF, cu doar câteva ore înainte de Lituania – România (21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Citește și