Închide meniul

Preţuri uriaşe pentru biletele la ultimele meciuri din cariera lui Rafael Nadal! Un tichet poate ajunge la peste 50.000 de euro

Dan Roșu Publicat: 12 octombrie 2024, 11:02

Reclamă
Preţuri uriaşe pentru biletele la ultimele meciuri din cariera lui Rafael Nadal! Un tichet poate ajunge la peste 50.000 de euro

Preţuri uriaşe pentru biletele la ultimele meciuri din cariera lui Rafael Nadal

Rafael Nadal şi Carlos Alcaraz - Profimedia Images

Au apărut preţuri uriaşe pentru biletele la ultimele meciuri din cariera lui Rafael Nadal, pentru faza finală a Cupei Davis. Tichetele se vând pentru sume cuprinse între 2.800 şi peste 50.000 de euro. Faza finală a Cupei Davis are loc la Malaga, în perioada 19-24 noiembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Biletele pentru sfertul de finală dintre Spania şi Olanda au fost deja puse în vânzare timp de două săptămâni. Dar începând de joi, vânzarea biletelor a atins un nivel record.

Preţuri uriaşe pentru biletele la ultimele meciuri din cariera lui Rafael Nadal

Pe platforma de revânzare Viagogo, cele mai ieftine bilete pentru sferturile de finală ale „La Roja” costă 2.800 de euro, iar unele din zona de mijloc ajung până la 51.000 de euro bucata. Preţurile sunt similare pentru semifinală şi finală.

Din fericire pentru fanii cu bugete mai mici, o parte din cele 10 600 de locuri de pe stadion urmează să fie puse în vânzare după rezultatele din sferturile de finală. Pentru cei mai norocoşi dintre fani, acest lucru înseamnă că pot obţine bilete pentru semifinală sau chiar pentru finală la un preţ standard.

Novak Djokovic încă se gândeşte la retragerea lui Rafael Nadal

Novak Djokovic încă se gândeşte la Rafael Nadal după calificarea în semifinalele de la Shanghai. Sârbul a revenit de la 0-1 la seturi şi s-a impus cu 6-7(4), 6-1, 6-4, în faţa cehului Jakub Mensik, după două ore şi 21 de minute de joc.

Reclamă
Reclamă

Chiar dacă a postat un mesaj emoţionant despre retragerea lui Rafael Nadal, Novak Djokovic a vorbit, din nou, despre marele său rival şi pe terenul de la Shanghai, la scurt timp după ce a obţinut calificarea în semifinalele turneului. Rafael Nadal şi Novak Djokovic s-au întâlnit de 60 de ori:

„Am şi postat, aţi văzut pe Instagram. A fost cel mai mare rival al meu. Rivalitatea pe care am avut-o cu el a avut, de departe, cel mai mare impact asupra carierei mele. Am ştiut că acest moment va veni mai devreme sau mai târziu, dar tot e un şoc să vezi anunţul oficial.

Aşa s-a întâmplat şi cu Roger (n.r. Federer) când şi-a anunţat retragerea acum câţiva ani… anul acesta şi Andy (n.r. Murray)… E puţin copleşitor pentru mine. Nu ştiu la ce să mă gândesc.

Reclamă

Încă iubesc să particip la turnee, dar o parte din mine a plecat cu ei, o parte mare din mine. Este o veste proastă pentru lumea tenisului şi pentru sport. Rafa este un model pentru milioane de copii din toată lumea”, a declarat Novak Djokovic, citat de welovetennis.fr.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:59

Cum a fost convins David De Gea să semneze cu Fiorentina! Adrian Mutu face dezvăluiri despre clubul cu care a scris istorie

12:05

Fotbalistul care ar putea încasa cel mai mare salariu din Premier League. Liverpool vrea să îi dea 18.700.000€ pe an

11:31

Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi”

11:22

„Vrea să rămână la Real Madrid”. Fabrizio Romano a făcut anunțul despre viitorul mijlocașului

11:04

Fabio Capello, mesaj pentru Carlo Ancelotti după venirea lui Mbappe la Real Madrid: „De aceea este nevoie de timp”

10:33

Rareş Pop, „perla Giuleştiului”, dezvăluiri despre viaţa de student: „Pentru mine este normalitate, nu vreau să fiu un etalon”

1 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 2 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 3 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 4 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 5 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie” 6 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului
Citește și