Închide meniul

Replica lui Ioan Ovidiu Sabău, după declarațiile lui Ianis Stoica, despre plecarea de la U Cluj: „Să fii bărbat, să îți asumi!”

Alex Ioniță Publicat: 16 octombrie 2024, 16:33

Reclamă
Replica lui Ioan Ovidiu Sabău, după declarațiile lui Ianis Stoica, despre plecarea de la U Cluj: „Să fii bărbat, să îți asumi!

Replica lui Ioan Ovidiu Sabău, după declarațiile lui Ianis Stoica, despre plecarea de la U Cluj

Profimedia

Ioan Ovidiu Sabău a venit cu replica, după ce Ianis Stoica a vorbit despre plecarea de la U Cluj, după meciul României U21 cu Elveția U21. Tehnicianul „șepcilor roșii” i-a transmis un mesaj direct atacantului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica a marcat o „dublă” în cadrul partidei care a dus România U21 la EURO 2025. Meciul cu Elveția U21 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Replica lui Ioan Ovidiu Sabău, după declarațiile lui Ianis Stoica, despre plecarea de la U Cluj

După meci, Ianis Stoica a vorbit și despre plecarea de la U Cluj și a transmis faptul că nu a fost respectat de echipa ardeleană.

„Și când am plecat de la U Cluj s-a vorbit, că nu știu ce… Ca să zic acum adevărul, am fost scos din echipă în cantonament.

Nu am fost absolut deloc respectat și de asta am plecat de la U Cluj. Nu vreau să arunc cu noroi, s-a aruncat mult în mine”, a spus Ianis Stoica.

Reclamă
Reclamă

Acum, Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre declarațiile fostului său jucător. Antrenorul de la U Cluj este de părere că Ianis Stoica este „imatur” și că nu ar fi trebuit să facă astfel de declarații, după un meci al naționalei U21.

„Nu vreau… S-a discutat despre acest subiect, despre Ianis, când a plecat. Trebuie să îţi asumi.

Dacă ai deschis acest subiect, trebuie să fii bărbat, să îţi asumi şi să spui toate lucrurile așa cum au stat. Dar … Euforia, a dat două goluri, lipsa de experienţă…

Reclamă

În continuare îl respect, îl felicit, a jucat foarte bine, a şi înscris două goluri, dar încă este imatur, din punctul meu de vedere, nu era momentul ca el să vină cu astfel de declaraţii. E puțin adevăr în tot ceea ce spune, așa că nu iau în considerare”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

Ce a spus Ianis Stoica după România U21 – Elveția U21 3-1

Ianis Stoica a oferit prima reacţie după ce a înscris o „dublă” în România U21 – Elveția U21, 3-1. Mijlocaşul lui Hermannstadt nu s-a mai putut abține şi a comentat tot ce s-a speculat în presă despre lotul elvețienilor. România U21 este calificată la EURO U21 2025, după victoria clară, scor 3-1, din meciul cu Elveţia U21. Partida din Giulești a fost în format live text, pe AS.ro.

Lotul elvețienilor U21 este evaluat la 49,5 milioane de euro. „Tricolorii” mici nu sunt evaluați nici măcar la jumătate, 20,5 milioane. Ianis Stoica a ținut să comenteze acest aspect după prestația elvețienilor de pe Giuleşti.

„Chiar înainte de meci ne uitam pe cotele elvețienilor. Nici nu știu cine le dă cotele alea, niște sume fabuloase, dar astăzi nu au mișcat în fața noastră. Consider că trebuie să fim mult mai respectați în Europa. Probabil și din această cauză plecăm mereu cu șansa a doua, că ăia sunt cotați mai bine. Nu există așa ceva, consider că suntem peste multe echipe din Europa, doar că ne trebuie puțin curaj. 

Au calitate, nu pot spune altceva, dar mi se pare că suntem peste ei. OK, înțeleg că e Elveția, dar România e peste”, a declarat Ianis Stoica, după meci.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:32

Prima reacție din partea lui Dinamo, după procesul câștigat de Mircea Rednic: „Rufele să nu fie spălate în afara familiei!”

20:55

VideoNoul transfer al FCSB-ului, Lukas Zima, a început fotbalul ca fundaş. Nu se teme de Gigi Becali: „E bine să fii sub presiune”

20:07

Gigi Becali, toate detaliile despre derby-ul cu Dinamo! Pe cine nu se va baza FCSB, la duelul cu marea rivală

20:03

Cristi Borcea ştie cu ce scor se va termina derby-ul Dinamo-FCSB. Fostul patron al ”câinilor” nu se va uita la meci

19:46

„Mâine dau banii” Gigi Becali a spus suma cu care îl transferă pe Lukas Zima! Condiţia pentru ca cehul să fie titular la FCSB

19:40

VideoBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în turul 2 la dublu mixt, la Campionatul European Individual, în AntenaPLAY

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Gigi Becali, reacţie clară după ce englezii au anunţat că Joyskim Dawa e aproape de Premier League
Citește și