Închide meniul

Mircea Rednic a câștigat procesul cu Dinamo! Suma pe care trebuie să o plătească clubul. Decizia este definitivă

Alex Ioniță Publicat: 16 octombrie 2024, 16:39

Reclamă
Mircea Rednic a câștigat procesul cu Dinamo! Suma pe care trebuie să o plătească clubul. Decizia este definitivă

Mircea Rednic a câștigat procesul cu Dinamo

Mircea Rednic / Profimedia Images

Mircea Rednic a câștigat procesul cu Dinamo! „Câinii” au primit o lovitură chiar înaintea derby-ului cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rednic s-a aflat în conflict cu Dinamo din luna decembrie a anului 2021 La momentul respectiv, „Puriul” a fost dat afară după doar 12 meciuri pe banca echipei.

Mircea Rednic a câștigat procesul cu Dinamo!

Mircea Rednic s-a judecat cu Dinamo pentru suma de 32.000 de euro, care a reprezentat valoarea a 4 salarii din perioada în care era antrenorul echipei din Ștefan cel Mare.

Inițial, Mircea Rednic a pierdut acest proces, însă, după un apel, instanța i-a dat câștig de cauză. Decizia Curții de Apel din București a fost următoarea:

„Admite apelul. Schimbă în totalitate sentința apelată, în sensul că – Admite contestația. Obligă administratorul judiciar la plată către contestator a sumei de 32.000 de euro cu titlul de creanță curentă. Definitivă. Pronunțatăă prin punerea soluției la dispoziția părților de către grefa instanței, azi, 16.10.2024”.

Reclamă
Reclamă

În luna mai, Mircea Rednic a oferit o serie de declarații despre acest subiect. Tehnicianul care o pregătește, în prezent, pe UTA Arad transmitea faptul că i se pare normal să încaseze suma de bani menționată anterior.

„Mi se pare normal să iau acele salarii. E un contract care trebuie respectat. M-a deranjat…

Normal că e vorba de orgoliu. Nu e vorba de bani, e vorba de respect. Știi ce m-a deranjat? Nu avut nici curajul să mă cheme să discutăm. Au trimis o notificare pe WhatsApp… Așa se procedează? Îmi trimiți notificare ca ultimului angajat.

Reclamă

Totuși, eu am făcut ceva pentru Dinamo. Și tu să ai un salariu de nesimțit, să iei 6% la un transfer la care nu ai niciun merit și tot tu ieși să vorbești… Tu ești administrator judiciar. Cum de sunt salarii așa mari dacă ești în insolvență?”, spunea atunci Mircea Rednic.

Un fost jucător de la Dinamo a spus cât de mult a fost ajutată echipa de Mircea Rednic

Mirko Ivanovski a oferit detalii despre perioada petrecută la Dinamo. Atacantul a fost transferat de „câini” în septembrie 2021, şi susţine că totul s-a schimbat în momentul în care echipa a fost preluată de Mircea Rednic.

Deşi „Puriul” a petrecut o scurtă perioadă pe banca „câinilor”, în ultimul său mandat, acesta a contribuit cu sume considerabile pentru a le oferit condiţii decente jucătorilor de la acea vreme. Concret, Ivanovski a dezvăluit că Rednic plătea benzina autocarului pentru ca echipa să-şi poată face deplasările, şi totodată, le-a plătit şi mâncarea fotbaliştilor.

„Da, am jucat la Dinamo înainte să retrogradeze. Am venit atunci patru sau cinci jucători. Eu. Torje, Matei, Plamen Iliev, Sorescu și Steliano Filip. Restul erau numai copii. Dar, nu aveam nimic pe acolo.

Când a venit domnul Rednic, el ne-a plătit mâncarea. Da, daa. Mâncarea. Băga el bani din buzunarul lui pentru a avea mâncare.

Recuperarea era așa și așa. O făceam la Săftica, acolo, la piscina de 100 de ani.

Nu-i critic, astea sunt condițiile. Rednic ne-a mai plătit și benzina pentru autocar. A cumpărat și calorifere. Ăsta e adevărul. Calorifere pentru vestiar, pentru că era foarte frig unde ne schimbam. Și în sala de forță era la fel. A cumpărat trei sau patru calorifere”, a declarat Mirko Ivanovski, pentru digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:32

Prima reacție din partea lui Dinamo, după procesul câștigat de Mircea Rednic: „Rufele să nu fie spălate în afara familiei!”

20:55

VideoNoul transfer al FCSB-ului, Lukas Zima, a început fotbalul ca fundaş. Nu se teme de Gigi Becali: „E bine să fii sub presiune”

20:07

Gigi Becali, toate detaliile despre derby-ul cu Dinamo! Pe cine nu se va baza FCSB, la duelul cu marea rivală

20:03

Cristi Borcea ştie cu ce scor se va termina derby-ul Dinamo-FCSB. Fostul patron al ”câinilor” nu se va uita la meci

19:46

„Mâine dau banii” Gigi Becali a spus suma cu care îl transferă pe Lukas Zima! Condiţia pentru ca cehul să fie titular la FCSB

19:40

VideoBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în turul 2 la dublu mixt, la Campionatul European Individual, în AntenaPLAY

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Gigi Becali, reacţie clară după ce englezii au anunţat că Joyskim Dawa e aproape de Premier League
Citește și