Închide meniul

Cât de mult a ajutat Mircea Rednic Dinamo: „Ne-a plătit mâncarea şi benzina la autocar!” Dezvăluirile unui fost jucător al „câinilor”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2023, 16:34

Cât de mult a ajutat Mircea Rednic Dinamo: „Ne-a plătit mâncarea şi benzina la autocar! Dezvăluirile unui fost jucător al „câinilor

Mircea Rednic, reacţie categorică după Gloria Buzău - UTA 0-0

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Hepta

S-a aflat cât de mult a ajutat Mircea Rednic Dinamo. Un fost jucător al „câinilor”, Mirko Ivanosvki, actualmente la Chiajna, a dezvăluit că fostul tehnician din Ştefan cel Mare a oferit bani din propriul buzunar pentru a le oferi fotbaliştilor condiţii bune pentru a-şi desfăşura antrenamentele, dar şi deplasările.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic este liber de contract din decembrie 2021, atunci când a plecat de pe banca celor de la Dinamo, după doar trei luni. În perioada respectivă, Mirko Ivanovski evolua pentru trupa din Ştefan cel Mare, fiind sezonul în care „câinii” au retrogradat istoric.

Cât de mult a ajutat Mircea Rednic Dinamo! Dezvăluirile unui fost jucător al „câinilor”

Mirko Ivanovski a oferit detalii despre perioada petrecută la Dinamo. Atacantul a fost transferat de „câini” în septembrie 2021, şi susţine că totul s-a schimbat în momentul în care echipa a fost preluată de Mircea Rednic.

Deşi „Puriul” a petrecut o scurtă perioadă pe banca „câinilor”, în ultimul său mandat, acesta a contribuit cu sume considerabile pentru a le oferit condiţii decente jucătorilor de la acea vreme. Concret, Ivanovski a dezvăluit că Rednic plătea benzina autocarului pentru ca echipa să-şi poată face deplasările, şi totodată, le-a plătit şi mâncarea fotbaliştilor.

„Da, am jucat la Dinamo înainte să retrogradeze. Am venit atunci patru sau cinci jucători. Eu. Torje, Matei, Plamen Iliev, Sorescu și Steliano Filip. Restul erau numai copii. Dar, nu aveam nimic pe acolo.

Reclamă

Când a venit domnul Rednic, el ne-a plătit mâncarea. Da, daa. Mâncarea. Băga el bani din buzunarul lui pentru a avea mâncare.

Recuperarea era așa și așa. O făceam la Săftica, acolo, la piscina de 100 de ani.

Nu-i critic, astea sunt condițiile. Rednic ne-a mai plătit și benzina pentru autocar. A cumpărat și calorifere. Ăsta e adevărul. Calorifere pentru vestiar, pentru că era foarte frig unde ne schimbam. Și în sala de forță era la fel. A cumpărat trei sau patru calorifere”, a declarat Mirko Ivanovski, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul pentru care Mircea Rednic nu a antrenat în 2022

La finalul anului trecut, într-un interviu pentru Antena Sport, Mircea Rednic declara faptul că a avut mai multe oferte din Liga 1, dar și din străinătate, pentru a reveni în antrenorat. Însă, „Puriul” le-a refuzat pe toate, deoarece a suferit o operație la șold și a dorit să se refacă în totalitate.

„Cu antrenoratul, am avut oferte, dar am spus că nu antrenez anul ăsta. Dar, de la anul, sunt disponibil. Am avut trei oferte clare din Liga 1, de aici, de la noi și o discuție. Am avut și din străinătate oferte bune, din punct de vedere financiar.

Dar am spus că anul acesta nu vreau. Mai ales că sunt și operat. Vreau să-mi fac recuperearea cum trebuie. Mi-am pus proteză la șold. De câte ori m-am operat la genunchi, ba am amânat, ba recuperarea am făcut-o în doi peri și, după aia, m-am mai operat de vreo două ori.

Am zis ca anul acesta să fie de sacrificiu, mai ales după ce s-a întâmplat la Dinamo. Am zis că anul acesta chiar nu mai vreau să antrenez. De la anul, cu mare dragoste antrenez. M-au căutat echipele care au căutat antrenori și care au schimbat”, a declarat Mircea Rednic, la finalul lunii decembrie, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Cât de mult a ajutat Mircea Rednic Dinamo
  • Ce a declarat Mirko Ivanovski

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și