Închide meniul

Marius Lăcătuș, despre derby-ul Dinamo-FCSB. Ce diferențe a văzut „Fiara” între cele două formații

Alexandra Costea Publicat: 17 octombrie 2024, 8:38

Reclamă
Marius Lăcătuș, despre derby-ul Dinamo-FCSB. Ce diferențe a văzut Fiara” între cele două formații

Marius Lăcătuș, despre derby-ul Dinamo-FCSB

Marius Lăcătuș, pe vremea când era antrenor la Steaua - Profimedia

Marius Lăcătuș a vorbit despre derby-ul Dinamo-FCSB. „Eternul derby” se joacă duminică, 20 octombrie, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 13 din Liga1. Partida de pe Arena Națională va fi transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se întâlnește cu FCSB cu în etapa cu numărul 13 din Liga 1 a României. Meciul se va juca pe Arena Națională, iar organizatorii așteaptă 40.000 de suporteri în tribune. Până acum, oficialii câinilor au transmis că au vândut mai bine de 30.000 de bilete pentru suporterii dinamovişti. La numărul total se adaugă și cele 8.000 de locuri puse la dispoziție pentru suporterii roș-albaștrilor.

Marius Lăcătuș, despre derby-ul Dinamo-FCSB. Ce diferențe a văzut „Fiara” între cele două formații

Înainte de „eternul derby”, Marius Lăcătuș s-a pronunțat în vederea celor două formații bucureștene. „Fiara” a vorbit despre diferențele dintre elevii lui Zeljko Kopic și cei ai lui Elias Charalambous. Se pare că acesta nu vede o diferență atât de mare în ceea ce privește jocul celor două rivale. Cu toate acestea, a ținut să laude startul bun în campionat al alb-roșiilor. În cariera sa de fotbalist, Marius Lăcătuş a  evoluat în cea mai mare parte la echipa Steaua București.

”La ce a arătat Dinamo în acest campionat, ar putea fi un meci mult mai echilibrat decât a fost în ultimul timp. A arătat foarte bine Dinamo acest campionat. De partea cealaltă, FCSB n-a început foarte bine acest sezon, după și-a mai revenit”, a declarat Marius Lăcătuș, pentru digisport.ro.

Ultimul meci pe care Dinamo l-a câștigat în fața roş-albaştrilor a avut loc acum mai bine de 4 ani, pe data de 16 februarie 2020. Atunci, câinii au învins-o pe FCSB cu 2-1. De atunci au mai jucat alte 6 partide în campionatul intern, toate fiind victorii ale echipei patronate de Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali a anunțat ce se va întâmpla cu jucătorii FCSB-ului înainte de meciul cu Dinamo

Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că vrea să alinieze cel mai bun 11 posibil cu Dinamo și Rapid. Cu toate acestea, Becali își va menaja jucătorii la meciul cu Rangers, din Europa League. Cu toate acestea, nu va aplica aceeași strategie și în meciul cu Dinamo din Cupa României. La numai 10 zile de la derby-ul din campionat cu Dinamo, FCSB se întâlnește iar cu roș-albii în Cupa României. Cel mai probabil, aşa va arăta primul 11 al FCSB-ului în partida cu rivalii din Ştefan cel Mare: Târnovanu – Crețu, Popescu, Dawa, Radunovic – Șut, Olaru – Miculescu, Băluță, Octavian Popescu – Bîrligea.

„Până acum, pe mine nu mă interesa că jucăm cu Dinamo, Rapid, ziceam doar că e vorba de 3 puncte. Încet-încet, am început să înțeleg fanatismul suporterilor și să zic că sunt mai importante meciurile cu Dinamo. Plus că la fotbal trebuie să le faci pe plac suporterilor, eu nu prea le-am văzut pe astea. Acum încep să înțeleg. Va fi cea mai bună echipă (n.r: cu Dinamo și Rapid).

Vom menaja câțiva jucători pentru Rapid. Am spus că menajăm jucătorii în Scoția, la Rangers. Aceeași echipă care va juca cu Dinamo va fi și cu Rapid”, a declarat Gigi Becali, potrivit sursei citate anterior.

Reclamă

Mai mult, Becali a declarat că nu se va putea baza pe Florin Tănase, care este accidentat. De aemenea,acesta a dat de înțeles că nici Siyabonga Ngezana nu va apărea în echipa de start.

Tănase nu e. E posibil și Ngezana să nu fie. Și-a revenit, s-a antrenat cu echipa, dar nu are ritm. Nu are viteza aceea de joc, iuțeala. Azi spuneau că ar fi bine să nu jucăm cu el. E refăcut, dar nu are ritm de joc. O să joace Popescu, da, da”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:15

VideoCătălin Cîrjan, ajutat de tehnologie să se pregătească pentru Dinamo – FCSB. Cum se motivează înainte de derby: „Mă bagă în ritm”

21:13

Dan Şucu a vorbit despre retragerea de la Rapid. Momentul în care va renunţa la acţiuni: „Exemplul personal e important!”

20:35

Lukas Zima a semnat cu FCSB! Câţi bani a plătit Gigi Becali pentru transferul portarului de la Petrolul

20:12

Max Verstappen, verdict categoric despre situaţia piloţilor de la McLaren: „Eu nu acceptam asta”

19:52

Lonzo Ball a revenit pe teren după aproape trei ani! Starul din NBA s-a recuperat după o accidentare horror

19:12

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

1 Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu 2 Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 5 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând 6 Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!”
Citește și