Închide meniul

Cazul lui Gigi Becali de la Comisia de Disciplină a fost amânat! Discuţia importantă care are loc înainte de decizie

Bogdan Stănescu Publicat: 16 octombrie 2024, 22:23

Reclamă
Cazul lui Gigi Becali de la Comisia de Disciplină a fost amânat! Discuţia importantă care are loc înainte de decizie

Cazul lui Gigi Becali de la Comisia de Disciplină a fost amânat!

Gigi Becali / Profimedia Images

Cazul lui Gigi Becali de la Comisia de Disciplină a fost amânat! Nu s-a dat un verdict nici în cazul lui Dorinel Munteanu, care l-a bruscat pe teren pe David Maftei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a atacat dur pe arbitrul Horaţiu Feşnic şi a ajuns din nou la Comisia de Disciplină. Becali anunţa că nu se prezintă la audieri.

Cazul lui Gigi Becali de la Comisia de Disciplină a fost amânat! Discuţia importantă care are loc înainte de decizie

Potrivit fanatik.ro, înainte de a se da un verdict în acest caz, se discută dacă Gigi Becali va fi considerat recidivist. Patronul roş-albaştrilor a fost suspendat timp de 6 luni şi amendat cu 50.000 de lei pentru că a atacat-o pe arbitra Cristina Trandafir. Declaraţiile lui Gigi Becali despre Cristina Trandafir au avut loc sezonul trecut.

Dacă se va considera că Becali nu este recidivist, având în vedere că declaraţiile despre Cristina Trandafir au fost făcute sezonul precedent, FCSB va scăpa de depunctarea cu 3 puncte.

La fiecare abatere următoare, sancțiunea aplicată oficialului va fi stabilită prin dublarea sancțiunii aplicată anterior, iar clubul de care aparţine această persoană va fi sancţionat cu scăderea a 3 puncte din cele obţinute în campionatul în care participă echipa de categorie superioară”, se arată în regulament.

Reclamă
Reclamă

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, susţinea vehement că nu poate fi vorba de recidivă în acest caz. „Recidiva nu există. Este prima dată când dă declarații în acest sezon. Nu este în probațiune. N-am nicio problemă. Gigi n-a jignit. E o părere personală. Suntem mult prea sensibili”, a spus Mihai Stoica la primasport.ro.

Declaraţia în urma căreia Gigi Becali a ajuns din nou la judecată, la Comisia de Disciplină!

Gigi Becali a fost reclamat de arbitrul Horaţiu Feşnic, pe care l-a atacat dur. Patronul FCSB-ului a făcut mai multe acuzaţii la adresa centralului, în urma meciului Hermannstadt – FCSB, disputat pe 25 august.

Feșnic e cu CFR, din acest motiv se comportă așa. Nici Istvan Kovacs, nici nimeni altcineva nu e atât de șmecher cum e el. Feșnic e singurul pe care îl poți compara, la șmecherie, cu arbitrii de pe vremuri. Are o perversitate de nedescris. El le dă pe față, e pervers. Dar face acest lucru fiindcă tatăl lui e prieten cu CFR, deci e împotriva noastră. Pe el n-ai cum să-l dezlegi de CFR, e legat cu lanțuri de CFR”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Recent, patronul roş-albaştrilor a cerut şi arbitri străini la meciurile echipei sale, solicitare care a fost respinsă imediat de către FRF. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, chiar l-a avertizat pe Becali să cântărească bine atunci când dă declaraţii fiindcă acestea ar putea avea repercusiuni asupra arbitrilor români, care sunt delegaţi la meciuri din competiţiile europene.

Facem și noi legi, spunem în lege: «Fiecare echipă din competiție are dreptul de a solicita arbitri străini». Din Europa, eu din Europa vreau! Atunci, dacă vreau, am la toate meciurile străini. Plătesc și la revedere!

Luați voi meciul Sepsi – FCSB 0-1, să vedeți că nu s-a arbitrat cu aceeași măsură. Luați să vedeți și cu Petrolul. Credeam că nu e nimic concertat, dar acum cred că e. Nu au probabil curaj să le spună, dar le dă direcție: «Nu ai văzut cum face Becali?». Ca să nu existe probe vreodată, să zică vreunul: «Da, domnule, am avut ordine să arbitrez împotriva lor»”, declara Gigi Becali.

 

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Gigi Becali, anunţ surprinzător! Partida importantă la care FCSB va menaja jucători: „Am început să înţeleg fanatismul fanilor”

23:08

„Numai un dereglat poate să facă asta” Mihai Stoica i-a făcut praf pe suporterii rapidişti care l-au înjurat pe Octavian Popescu!

22:48

Mihai Stoica a comentat declaraţiile lui Daniel Pancu, ce şi-a explicat gestul prin faptul că a crezut că a murit Louis Munteanu!

22:46

Serena Williams, pe patul de spital! Problemele de sănătate care au obligat-o pe fosta tenismenă să se opereze

21:48

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre lotul pentru derby-ul Dinamo-FCSB: „Sunt vești importante și bune pentru toți”

21:47

„Mai lăsaţi-mă şi cu elveţienii ăştia” Daniel Niculae a răbufnit după calificarea naţionalei U21 la EURO 2025!

1 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 2 EXCLUSIVNicolae Stanciu e cu gândul la World Cup 2026, după Lituania – România 1-2: „Vom da totul pentru a ataca Mondialul” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând 5 VideoBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în turul 2 la dublu mixt, la Campionatul European Individual, în AntenaPLAY 6 VIDEOLionel Messi, evoluţie monumentală, în Argentina – Bolivia 6-0. Hattrick şi două assist-uri: „Vreau doar să mă simt bine”
Citește și