Închide meniul

Lukas Zima a semnat cu FCSB! Câţi bani a plătit Gigi Becali pentru transferul portarului de la Petrolul

Alex Masgras Publicat: 17 octombrie 2024, 20:35

Reclamă
Lukas Zima a semnat cu FCSB! Câţi bani a plătit Gigi Becali pentru transferul portarului de la Petrolul

Lukas Zima a semnat cu FCSB! Câţi bani a plătit Gigi Becali pentru transferul portarului de la Petrolul

Lukas Zime / Profimedia

Lukas Zima a semnat cu FCSB! Portarul celor de la Petrolul Ploieşti va deveni jucătorul campioanei României din această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După mai multe zile în care au fost numai speculaţii în privinţa transferului, cele două părţi au bătut palma, iar Zima se va alătura jucătorilor lui Elias Charalambous din luna ianuarie.

Lukas Zima a semnat cu FCSB! Câţi bani a plătit Gigi Becali pentru transferul portarului de la Petrolul

Potrivit gsp.ro, Lukas Zima a semnat un contract valabil pe trei ani cu FCSB. De asemenea, Gigi Becali a scos din buzunar suma de 250.000 de euro pentru acest transfer, jumătate din suma pe care oficialii celor de la Petrolul Ploieşti au cerut-o în primă fază.

Cotat la 850.000 de euro pe trasnfermarkt.com, Lukas Zima a ajuns la Petrolul Ploieşti în vara anului 2023, din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Venlo, din Olanda. Plecat de la echipa de tineret a celor de la Slavia, în 2011, la Genoa, cehul a mai evoluat în cariera sa la mai multe echipe din Italia sub formă de împrumut, înainte de a ajunge în Olanda, în 2021.

În acest sezon, Zima a evoluat în 12 meciuri pentru Petrolul Ploieşti şi a primit 11 goluri. Din cele 12 partide în care a apărat poarta „lupilor galbeni”, Zima a reuşit în 6 rânduri să încheie meciul fără gol primit.

Reclamă
Reclamă

Lukas Zima anunţase că acceptă să se transfere la FCSB

„Să vină oferta bună şi pentru club iar eu sunt gata să lucrez şi cu Becali”, spunea omul care a apărat aproape zece ani în Italia.

„Dacă o să aibă o ofertă bună pentru mine, iar clubul va accepta, voi merge acolo”, a declarat Lukas Zima în exclusivitate pentru AntenaSport.

„(n.r: Nu ţi-ar fi teamă de Gigi Becali, dacă ai merge acolo?) Nu cred. Am jucat 10 ani în Italia, când presiunea era mult mai mare decât aici”, a precizat Zima.

Reclamă

Acum 10 ani, Zima a fost aproape să devină coleg în Anglia cu idolul său, Petr Cech.

„În 2014 am fost foarte aproape să merg la Chelsea. Eram deja acolo, dar nu ne-am mai înţeles la final”, ne-a dezvăluit portarul de 30 de ani al Petrolului.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:52

Cu câţi bani l-a convins Gigi Becali pe Lukas Zima să semneze cu FCSB! Detalii din contractul primului transfer al iernii

23:21

PSG – Dinamo 35-32! Campioana României, aproape de o victorie uriaşă la Paris! Final de meci dramatic pentru „dulăi”

22:30

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

22:21

Dan Şucu, în „război” total cu Dinu Gheorghe: „Ai distrus Rapidul!” / „Rămâi la scaune şi canapele”. Schimb de replici uluitor

21:58

Bernadette Szocs, 2 meciuri într-o zi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul complet al românilor

21:15

VideoCătălin Cîrjan, ajutat de tehnologie să se pregătească pentru Dinamo – FCSB. Cum se motivează înainte de derby: „Mă bagă în ritm”

1 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 2 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 3 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 4 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu 5 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 6 Andrei Raţiu poate egala recordul lui Radu Drăguşin! Fundaşul român e aproape de transferul carierei
Citește și