Închide meniul

Dan Şucu, verdict despre viitorul lui Marius Şumudică la Rapid! Ce se va întâmpla dacă echipa ratează play-off-ul

Viviana Moraru Publicat: 18 octombrie 2024, 8:28

Reclamă
Dan Şucu, verdict despre viitorul lui Marius Şumudică la Rapid! Ce se va întâmpla dacă echipa ratează play-off-ul

Dan Şucu, verdict despre viitorul lui Marius Şumudică la Rapid

Marius Şumudică şi Dan Şucu/ Profimedia

Dan Şucu a oferit un verdict despre viitorul lui Marius Şumudică la Rapid. Acţionarul majoritar al giuleştenilor a transmis că nu se va pune problema ca antrenorul să fie demis, înainte de finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid traversează o perioadă dificilă, fiind pe locul 12 în Liga 1, după tot atâtea etape disputate. Giuleştenii au fost învinşi surprinzător de Botoşani, în ultima rundă.

Dan Şucu, verdict despre viitorul lui Marius Şumudică la Rapid

Întrebat câtă răbdare va avea cu Marius Şumudică, în cazul în care Rapid va rata calificarea în play-off, Dan Şucu a oferit un răspuns categoric. Acţionarul giuleştenilor a transmis că se va face o evaluare a rezultatelor înregistrate de antrenor la finalul sezonului, dat fiind faptul că „Şumi” are contract până în vară.

Şucu a subliniat a toată lumea din club este alături de Şumudică, având doar cuvinte de laudă la adresa lui Marius Şumudică.

„(N.r. Câtă răbdare va exista cu Marius Șumudică în cazul în care echipa nu s-ar califica în play-off?)Marius este… Marius Șumudică are contract cu noi pentru întregul an. Și în speranța că dânsul își dorește – și sunt convins că-și dorește! – noi nu vom face o evaluare asupra rezultatelor decât la sfârșitul anului.

Reclamă
Reclamă

Toată lumea trebuie să înțeleagă că Marius este antrenorul nostru. Avem un președinte, un director sportiv, un club întreg. Suntem cu toții alături de el. Cu toții suntem o echipă și ne sprijinim unul pe celălalt.

Toți fanii sunt convins că înțeleg că este aici pe termen lung. Am ales un antrenor competent, experimentat, dedicat și, nu în ultimul rând, iubitor al Rapidului. Dorim să-i dăm toate șansele de pe pământ, să experimenteze, să facă tot ceea ce este de cuviință ca să ajungem la un rezultat bun”, a declarat Dan Şucu, într-un interviu acordat pentru Rapid TV.

Dan Şucu a vorbit despre retragerea de la Rapid

Dan Şucu a vorbit despre retragerea de la Rapid. Acţionarul majoritar al giuleştenilor le-a răspuns fanilor în cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri, pe canalul oficial de Youtube al Rapidului.

Reclamă

Întrebat dacă s-a gândit vreodată la retragere, Dan Şucu a declarat că nu s-a pus niciodată această problemă:

Nu am avut intenția de a mă retrage. Chiar am un mod de a discuta cu colegii mei, le-am explicat mereu că atunci când obosești, trebuie să te înveți să te odihnești puțin, nu să renunți. Renunțarea nu face parte din educația noastră și nu cred că vreun rapidist poate să se gândească la renunțare. Învață să te odihnești atunci când ești obosit, dar în niciun caz să renunți”, a declarat Dan Şucu, pe canalul oficial de Youtube al Rapidului.

Întrebat de perioada de timp pe care vrea să o petreacă la Rapid, Dan Şucu a dezvăluit că această decizie nu îi aparţine:

Asta nu mai e decizia mea. Iubesc și eu acum Rapidul, iubesc tot ce se întâmplă în jurul Rapidului, copiii mei la fel, atât timp cât sunt sănătos și simt că am energia pe care o am și că pot să fiu în mare parte un exemplu pentru cei mai tineri, de implicare și în treburile Rapidului, voi fi aici, prezent. Dacă nu o să am puterea respectivă, m-aș retrage, doar atunci aș putea, pentru că exemplul personal e important”, a mai spus patronul giuleştenilor.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:57

Dan Petrescu a primit o ofertă uriaşă pentru a pleca de la CFR Cluj. Răspunsul dat pe loc: „Eu mi-am dorit tot timpul asta!”

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 octombrie

16:36

„Cărţile sunt făcute pentru un transfer!” Anunţ despre un titular de la FCSB: „Sută la sută o să plece!”

16:25

VIDEOBernadette Szocs – Annett Kaufmann (19:00), la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul românilor

15:33

Interes uriaş pentru România – Kosovo (Antena 1 şi AntenaPLAY, 15 noiembrie)! Câte bilete s-au vândut în 2 ore

15:02

VIDEOArtemi Panarin, show total în Detroit Red Wings – New York Rangers 2-5! Rusul a marcat al 8-lea hat-trick al carierei

1 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Sesiunea de antrenamente, azi, de la 20:30, în AntenaPLAY 2 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 3 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 4 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 5 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 6 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu
Citește și