Închide meniul

Surpriză în primul 11 al FCSB-ului, pentru derby-ul cu Dinamo! Cine ar urma să fie titularizat

Viviana Moraru Publicat: 18 octombrie 2024, 11:35

Reclamă
Surpriză în primul 11 al FCSB-ului, pentru derby-ul cu Dinamo! Cine ar urma să fie titularizat

Surpriză în primul 11 al FCSB-ului, pentru derby-ul cu Dinamo

Jucătorii de la FCSB, bucurie în timpul unui meci/ Profimedia

Surpriză în primul 11 al FCSB-ului, pentru derby-ul cu Dinamo. După ce Gigi Becali a anunţat echipa de start, un alt jucător ar putea fi titularizat pe postul de fundaş central, ca urmare a ultimelor antrenamente efectuate de campioni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo şi FCSB se vor duela în etapa a 13-a din Liga 1. Derby-ul va umple Arena Naţională, fiind aşteptaţi 40.000 de fani la marele meci. Duelul se va disputa duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Surpriză în primul 11 al FCSB-ului, pentru derby-ul cu Dinamo

Conform fanatik.ro, Mihai Popescu ar urma să fie titularizat în centrul defensivei FCSB-ului, la derby-ul cu Dinamo. Celălalt fundaş central al campioanei va fi Joyskim Dawa, care a ratat ultima partidă de campionat din cauza unei suspendări.

Siyabonga Ngezana s-a refăcut complet după accidentarea suferită luna trecută şi va fi şi el apt pentru derby-ul de pe Arena Naţională. Sursa citată mai sus menţionează că staff-ul roş-albaştrilor ar urma însă să-l aleagă pe Mihai Popescu pentru primul 11, dată fiind lipsa de partide pentru fundaşul sud-african.

Mihai Popescu şi Joyskim Dawa s-au pregătit la ultimele antrenamente pentru juca din primul minut cu Dinamo, în ciuda faptului că Gigi Becali a anunţat recent revenirea în primul 11 a lui Siyabonga Ngezana.

Reclamă
Reclamă

Mihai Popescu a fost transferat de FCSB luna trecută, de la Farul. Fundaşul de 31 de ani a bifat deja patru meciuri în tricoul campioanei şi ar urma să fie titular în duelul cu fosta la echipă. Fundaşul a evoluat timp patru sezoane la echipa din Ştefan cel Mare, perioadă în care a bifat 69 de meciuri, reuşind să marcheze cinci goluri.

Dinamo se clasează peste FCSB, înaintea derby-ului de duminică. „Câinii” ocupă locul cinci, cu un avans de două puncte faţă de marea rivală, care ocupă locul şapte, şi cu un meci în minus disputat.

Gigi Becali a efectuat primul transfer al iernii, înaintea derby-ului cu Dinamo

Lukas Zima a semnat cu FCSB! Portarul celor de la Petrolul Ploieşti va deveni jucătorul campioanei României din această iarnă.

Reclamă

Potrivit gsp.ro, Lukas Zima a semnat un contract valabil pe trei ani cu FCSB. De asemenea, Gigi Becali a scos din buzunar suma de 250.000 de euro pentru acest transfer, jumătate din suma pe care oficialii celor de la Petrolul Ploieşti au cerut-o în primă fază.

Cotat la 850.000 de euro pe trasnfermarkt.com, Lukas Zima a ajuns la Petrolul Ploieşti în vara anului 2023, din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Venlo, din Olanda. Plecat de la echipa de tineret a celor de la Slavia, în 2011, la Genoa, cehul a mai evoluat în cariera sa la mai multe echipe din Italia sub formă de împrumut, înainte de a ajunge în Olanda, în 2021.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:02

VIDEOArtemi Panarin, show total în Detroit Red Wings – New York Rangers 2-5! Rusul a marcat al 8-lea hat-trick al carierei

14:34

Costel Gâlcă, anunţ de ultim moment despre Alexandru Cicâldău! Când va reveni pe teren la Universitatea Craiova

14:19

Carlos Sainz a aplaudat decizia FIA şi vine cu o idee nouă: „I-aş da cuiva care îşi asumă acest risc”

14:10

Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu, înaintea derby-ului AEK – PAOK! Ce se întâmplă cu vedeta campioanei Greciei

14:00

Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Sesiunea de antrenamente, azi, de la 20:30, în AntenaPLAY

13:27

VIDEOBernadette Szocs, victorie la dublu, la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul complet al românilor

1 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 2 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 3 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 4 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu 5 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 6 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei
Citește și