Închide meniul

„O echipă făcută la televizor!” Cornel Dinu, discurs furibund înainte de Dinamo – FCSB! Ce avantaj crede că au „câinii”

Viviana Moraru Publicat: 18 octombrie 2024, 12:02

Reclamă
„O echipă făcută la televizor! Cornel Dinu, discurs furibund înainte de Dinamo – FCSB! Ce avantaj crede că au „câinii

Cornel Dinu, discurs furibund înainte de Dinamo - FCSB

Cornel Dinu / Hepta

Cornel Dinu a avut un discurs furibund, înainte de derby-ul dintre Dinamo şi FCSB. Acesta a transmis că echipa lui Zeljko Kopic va avea un avantaj în duelul „de foc” cu marea rivală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre Dinamo şi FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională. Partida va fi în format live text, pe AS.ro.

Cornel Dinu, discurs furibund înainte de Dinamo – FCSB

Cornel Dinu a prefaţat confruntarea de pe cel mai mare stadion al ţării şi a tras concluziile. Acesta consideră că Dinamo poate câştiga derby-ul, mărturisind că echipa din Ştefan cel Mare are avantajul de a fi construită şi antrenată de aceleaşi persoane.

În acest context, Dinu a amintit de implicarea lui Gigi Becali de la FCSB şi de cum acesta intervine şi realizează schimbările sau primul 11. „Procurorul” a recunoscut însă că roş-albaştrii au un lot mai valoros decât „câinii”, însă anunţă că duelul va fi echilibrat.

„Un derby echilibrat, dar poate să fie dezechilibrat prin felul în care sunt conduse echipele. Dinamo are un avantaj, chiar dacă jucătorii de la FCSB sunt mai puternici. E vorba de un joc de echipă. Întotdeauna se pune problema ca echipa care are un surplus de jucători în formă se apropie de victorie, sper să fie Dinamo. Mai are un avantaj puternic, că FCSB este formată după părerile şi gusturile pe care le are Gigi Becali, care se amestecă în asta.

Reclamă
Reclamă

Dinamo e favorită, contează şi cine antrenează. Dacă e pe loc de play-off, se datorează lui Kopic. Dincolo, Gigi formează echipa, dar nu el o antrenează. E o diferenţă, dacă privim lotul echipelor, eu cred că Dinamo e mai echilibrată. E adevăprat, din punctul de vedere al jucătorilor străini, Dinamo va avea şapte-opt străini, când FCSB va avea doar trei. Apărările seamănă în lipsă de mobilitate. Să vedem cine va avea jucătorii mai rapizi în atac. Şi Politic depinde de ce zi are, e imprevizibil. Dar jocul de echipă va conta.

Steaua (n.r. FCSB) e o echipă făcută de la televizor, din premoniţiile şi gusturile pe care le are Gigi Becali, Contează cine face echipa. Aici cred că Dinamo are un avantaj„, a declarat Cornel Dinu, conform fanatik.ro.

Florentin Petre a anunţat câte bilete s-au vândut pentru Dinamo – FCSB

Florentin Petre aşteaptă cu nerăbdare „Eternul Derby” şi a anunţat câte bilete s-au vândut pentru Dinamo – FCSB. Antrenorul secund al „câinilor” se aşteaptă la o atmosferă fabuloasă pe Arena Naţională.

Reclamă

„Ştim că suporterii sunt alături de noi şi le mulţumim pe calea asta. Dinamo, fără fani, nu mai exista în momentul de față. S-au făcut atâtea sacrificii, iar ei au fost și la bine și la greu alături de echipă. Pentru asta au respectul și recunoștiința mea pe viață.

Este unic acest derby! Asistența va fi una numeroasă. Din ce am înțeles s-au dat deja 35-40.000 de bilete.

Dinamo va merge duminică să joace, să câștige meciul și să-i facă fericiți pe suporterii noștri„, a declarat Florentin Petre în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:57

Dan Petrescu a primit o ofertă uriaşă pentru a pleca de la CFR Cluj. Răspunsul dat pe loc: „Eu mi-am dorit tot timpul asta!”

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 octombrie

16:36

„Cărţile sunt făcute pentru un transfer!” Anunţ despre un titular de la FCSB: „Sută la sută o să plece!”

16:25

VIDEOBernadette Szocs – Annett Kaufmann (19:00), la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul românilor

15:33

Interes uriaş pentru România – Kosovo (Antena 1 şi AntenaPLAY, 15 noiembrie)! Câte bilete s-au vândut în 2 ore

15:02

VIDEOArtemi Panarin, show total în Detroit Red Wings – New York Rangers 2-5! Rusul a marcat al 8-lea hat-trick al carierei

1 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Sesiunea de antrenamente, azi, de la 20:30, în AntenaPLAY 2 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 3 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 4 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 5 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 6 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu
Citește și