Închide meniul
EXCLUSIV

Florentin Petre a anunţat câte bilete s-au vândut pentru Dinamo – FCSB: „Este unic acest derby!”. Aşteaptă o atmosferă fabuloasă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 octombrie 2024, 17:12

Reclamă
Florentin Petre a anunţat câte bilete s-au vândut pentru Dinamo – FCSB: „Este unic acest derby!. Aşteaptă o atmosferă fabuloasă

Florentin Petre a anunţat câte bilete s-au vândut pentru Dinamo - FCSB

Florentin Petre, în timpul unui interviu / AS.ro

Florentin Petre aşteaptă cu nerăbdare „Eternul Derby” şi a anunţat câte bilete s-au vândut pentru Dinamo – FCSB. Antrenorul secund al „câinilor” se aşteaptă la o atmosferă fabuloasă pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legenda grupării din Ştefan cel Mare ia în calcul numai victoria în faţa campioanei en-titre din Liga 1. Fostul mijlocaş al lui Dinamo este convins că va sărbători, alături de fani, pe cel mai mare stadion al ţării.

Florentin Petre a anunţat câte bilete s-au vândut pentru Dinamo – FCSB

Deja s-au vândut aproape 40.000 de bilete marele meci Dinamo – FCSB, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ştim că suporterii sunt alături de noi şi le mulţumim pe calea asta. Dinamo, fără fani, nu mai exista în momentul de față. S-au făcut atâtea sacrificii, iar ei au fost și la bine și la greu alături de echipă. Pentru asta au respectul și recunoștiința mea pe viață.

Este unic acest derby! Asistența va fi una numeroasă. Din ce am înțeles s-au dat deja 35-40.000 de bilete.

Reclamă
Reclamă

Dinamo va merge duminică să joace, să câștige meciul și să-i facă fericiți pe suporterii noștri„, a declarat Florentin Petre în exclusivitate pentru AntenaSport.

Dinamo şi-a învins ultima dată marea rivală la începutul anului 2021, într-un meci din Cupa României. Au urmat patru înfrângeri la rând suferit de „câini”.

Înaintea meciului direct, Dinamo are cu două puncte mai mult decât FCSB. Alb-roşiii au terminat la egalitate ultimele trei meciuri din campionat, cu Oţelul (1-1), FC Botoşani (2-2) şi Farul (1-1).

Reclamă

Echipa lui Gigi Becali urcă pe loc de play-off în cazul unei victorii cu Dinamo. Jucătorii lui Elias Charalambous sunt în mare formă – au patru succese la rând, în toate competiţiile.

Gigi Becali, toate detaliile despre derby-ul cu Dinamo!

Patronul de la FCSB a dezvăluit că Florin Tănase nu va juca împotriva lui Dinamo. De asemenea, Becali a vorbit și despre situația lui Ngezana, despre care a transmis că este incert pentru marele duel.

De asemenea, Gigi Becali a dat asigurări că Octavian Popescu va juca în meciul de duminică. Recent, „Tavi” a făcut spectacol în România U21 – Elveția U21 3-1 și s-a calificat, alături de selecționata lui Daniel Pancu, la EURO 2025.

(n.r. În perspectiva meciului cu Dinamo, va fi un derby echilibrat?) E posibil, ei nu au o echipă extraordinar de valoroasă. Au un antrenor bun care îi pune să joace, au posesie. Mie îmi place cum joacă Dinamo.

Tănase nu e, e posibil şi Ngezana să nu fie. El şi-a revenit, s-a antrenat cu echipa, dar nu are ritm. Nu are viteza de joc, iuţeala aia. E posibil, astăzi spuneau că ar fi bine să nu jucăm cu el că nu are ritm de joc.

(n.r. Vă pasă de meciul cu Dinamo mai mult decât de un alt meci sau sunt doar 3 puncte?) Nu e aşa. Până acum nu m-a interesat că e Dinamo, că e Rapid, 3 puncte, cutare.

Am început şi eu să înţeleg fanatismul suporterilor. Cu Dinamo contează mai mult decât cu celelalte echipe. Suporterii asta vor, trebuie să le faci pe plac. Eu nu le-am avut până acum pe astea.

O să joace Popescu. Nu am spus că menajez, va fi cea mai bună echipă. Vom menaja nişte jucători pentru meciul cu Rapid”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:12

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

19:09

Primul jucător de care s-a interesat Mircea Lucescu, după ce România U21 s-a calificat la EURO 2025! Daniel Pancu a făcut anunţul

18:31

„Tricolorii” s-au dezlănţuit, după calificarea la EURO 2025! Costin Amzăr şi Rareş Ilie, show pe manele! Imagini virale

18:08

VideoBernadette Szocs, spectacol total în primul meci la Campionatul European Individual! Puncte de pus în ramă reuşite de româncă

18:05

Helmut Duckadam a reacţionat, după atacul lui Ciprian Tătăruşanu: „Tot ce a zis e adevărat! Critici acide!”

18:00

Scandal din cauza premierilor de după Jocurile Olimpice 2024: „De ce?”. Eduard Novak acuză, Elisabeta Lipă se apără

1 Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu 2 Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 5 Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!” 6 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând
Citește și