Închide meniul
EXCLUSIV

Florentin Petre, mesaj savuros înainte de Dinamo – FCSB: „Aşteptăm orice informaţie de la Gigi Becali!”

Viviana Moraru Publicat: 18 octombrie 2024, 13:27

Reclamă
Florentin Petre, mesaj savuros înainte de Dinamo – FCSB: „Aşteptăm orice informaţie de la Gigi Becali!

Florentin Petre, mesaj savuros înainte de Dinamo - FCSB

Florentin Petre, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Florentin Petre a transmis un mesaj savuros înainte de Dinamo – FCSB. Secundul lui Zeljko Kopic a transmis că este atent la ceea ce declară Gigi Becali, înaintea derby-ului de duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo şi FCSB se vor duela în etapa a 13-a din Liga 1. Duelul se va disputa pe Arena Naţională, duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Florentin Petre, mesaj savuros înainte de Dinamo – FCSB

Cu câteva zile înainte de derby, Gigi Becali a anunţat primul 11 al FCSB-ului. Florentin Petre a recunoscut că îi urmăreşte cu mare atenţie declaraţiile patronului campioanei, de dinaintea meciului.

„(N.r. Gigi Becali a anunţat echipa, voi urmăriţi astfel de lucruri?) Normal că ne uităm. Aşteptăm orice informaţie pe care ne-o oferă domnul Becali pe internet, dar până la meci mai sunt zile”, a declarat Florentin Petre, pentru AntenaSport.

Totodată, Florentin Petre a oferit şi el detalii din interior despre situaţia accidentaţilor lui Dinamo. Acesta a transmis că Zeljko Kopic va avea toţi jucătorii la dispoziţie pentru marele meci de duminică.

Reclamă
Reclamă

„Cel mai important și cel mai important e să ai primul 11 sănătos și să nu ai probleme medicale în lot, atâta timp cât ai lotul valid normal să aibă o calitate în plus. Nu mai avem probleme medicale, acum este foarte importantă inspirația antrenorului și forma jucătorilor”, a mai spus Florentin Petre.

Florentin Petre a anunţat câte bilete s-au vândut pentru Dinamo – FCSB

Florentin Petre aşteaptă cu nerăbdare „Eternul Derby” şi a anunţat câte bilete s-au vândut pentru Dinamo – FCSB. Antrenorul secund al „câinilor” se aşteaptă la o atmosferă fabuloasă pe Arena Naţională.

„Ştim că suporterii sunt alături de noi şi le mulţumim pe calea asta. Dinamo, fără fani, nu mai exista în momentul de față. S-au făcut atâtea sacrificii, iar ei au fost și la bine și la greu alături de echipă. Pentru asta au respectul și recunoștiința mea pe viață.

Reclamă

Este unic acest derby! Asistența va fi una numeroasă. Din ce am înțeles s-au dat deja 35-40.000 de bilete.

Dinamo va merge duminică să joace, să câștige meciul și să-i facă fericiți pe suporterii noștri„, a declarat Florentin Petre în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:24

Ronnie Gibbons l-a acuzat pe fostul patron de la Fulham şi Harrods, Mohamed Al Fayed, că a încercat să o sărute forţat, în 2000

18:23

Acord total între galeriile de la FCSB şi Rapid. Viorel Moldovan, anunţ triumfător: „Ne bucurăm!”

18:20

LIVE VIDEOBernadette Szocs joacă acum la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul românilor

17:49

„Şanse spre 100% să ne calificăm la Mondial” Dan Petrescu ştie care este secretul succesului lui Mircea Lucescu: „Şi-a dat seama”

17:23

David Popovici şi-a decis viitorul şi a semnat un nou contract până în 2028: „Este adevărat!”

16:57

Dan Petrescu a primit o ofertă uriaşă pentru a pleca de la CFR Cluj. Răspunsul dat pe loc: „Eu mi-am dorit tot timpul asta!”

1 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Sesiunea de antrenamente, azi, de la 20:30, în AntenaPLAY 2 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 3 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 4 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 5 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 6 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu
Citește și