Închide meniul

Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu, înaintea derby-ului AEK – PAOK! Ce se întâmplă cu vedeta campioanei Greciei

Viviana Moraru Publicat: 18 octombrie 2024, 14:10

Reclamă
Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu, înaintea derby-ului AEK – PAOK! Ce se întâmplă cu vedeta campioanei Greciei

Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu, înaintea derby-ului AEK - PAOK

Răzvan Lucescu/ Profimedia

Răzvan Lucescu a primit o veste uriaşă, înaintea derby-ului dintre AEK şi PAOK. Vedeta campioanei Greciei, Giannis Konstantelias, e apt pentru duelul din această etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul „de foc” dintre AEK şi PAOK, din etapa a opta a Superligii Greciei, va fi duminică, de la ora 20:30, live în AntenaPLAY.

Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu, înaintea derby-ului AEK – PAOK

Giannis Konstantelias se confrunta cu probleme medicale, după convocarea la echipa naţională a Greciei. Mijlocaşul de 21 de ani a fost rezervă neutilizată în duelul elenilor din Liga Naţiunilor, cu Irlanda.

Cu două zile înaintea partidei cu AEK, presa din Grecia a făcut un anunţ despre starea lui Giannis Konstantelias. Vedeta din lotul lui Răzvan Lucescu s-a refăcut complet şi va fi în lotul lui PAOK pentru derby-ul cu vicecampioana Greciei.

Konstantelias a participat la penultimul antrenament efectuat de PAOK, înaintea partidei cu AEK. Mijlocaşul s-a antrenat normal şi va fi la dispoziţia lui Răzvan Lucescu.

Reclamă
Reclamă

PAOK a emis un comunicat şi a oferit toate detaliile despre lotul pe care Răzvan Lucescu se va baza. Oficialii trupei din Salonic au subliniat că pe lângă Giannis Konstantelias, şi alţi internaţionali s-au refăcut pentru confruntarea cu AEK, printre care şi Mady Camara, titular de bază al campioanei Greciei.

„A venit timpul. Jucătorii şi staff-ul sunt pregătiţi pentru revenirea în acţiune. Şi ce e mai bun decât un derby, după o pauză de 15 zile? Munca va continua însă înaintea duelului cu AEK.

Vineri a fost din nou o zi obişnuită. După încîlzire, jucătorii au lucrat la circulaţia balonului. S-a dezvoltat şi un program special pentru jucătorii din linia defensivă.

Reclamă

Giannis Konstantelias a participa la întregul antrenament, Răzvan Lucescu nu a putut conta doar pe Antonis Tsiftis, care s-a pregătit individual”, a anunţat PAOK, printr-un comunicat oficial, înaintea derby-ului cu AEK.

Fostul star al lui Manchester United, viitorul adversar al lui Răzvan Lucescu

Fostul star al lui Manchester United va fi viitorul adversar al lui Răzvan Lucescu, în derby-ul AEK – PAOK. Anthony Martial e gata să debuteze la vicecampioana Greciei în duelul „de foc” din această săptămână.

Grecii au anunţat că Antonhy Martial a început să se antreneze alături de restul jucătorilor de la AEK şi va fi în lotul echipei pentru derby-ul cu PAOK. Este de aşteptat ca atacantul francez să fie trimis în teren în repriza secundă, pentru a intra în ritm.

Anthony Martial a fost transferat de AEK luna trecută, grecii reuşind să dea o adevărată lovitură de imagine. Fostul atacant al lui Manchester United, în vârstă de 28 de ani, este plătit cu nu mai puţin de 3,5 milioane de euro pe an de către oficialii vicecampioanei Greciei.

Totodată, AEK a mai primit o veste bună înaintea derby-ului cu PAOK. Erik Lamela a început şi el să se antreneze normal, după accidentarea suferită la începutul lunii septembrie, şi va fi apt pentru duelul cu echipa lui Răzvan Lucescu.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:10

LIVE VIDEOBernadette Szocs joacă acum la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul românilor

18:24

Ronnie Gibbons l-a acuzat pe fostul patron de la Fulham şi Harrods, Mohamed Al Fayed, că a încercat să o sărute forţat, în 2000

18:23

Acord total între galeriile de la FCSB şi Rapid. Viorel Moldovan, anunţ triumfător: „Ne bucurăm!”

17:49

„Şanse spre 100% să ne calificăm la Mondial” Dan Petrescu ştie care este secretul succesului lui Mircea Lucescu: „Şi-a dat seama”

17:23

David Popovici şi-a decis viitorul şi a semnat un nou contract până în 2028: „Este adevărat!”

16:57

Dan Petrescu a primit o ofertă uriaşă pentru a pleca de la CFR Cluj. Răspunsul dat pe loc: „Eu mi-am dorit tot timpul asta!”

1 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Sesiunea de antrenamente, azi, de la 20:30, în AntenaPLAY 2 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 3 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 4 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 5 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 6 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu
Citește și