Închide meniul

Fostul star al lui Manchester United, viitorul adversar al lui Răzvan Lucescu! Vestea primită de AEK, înaintea derby-ului cu PAOK

Viviana Moraru Publicat: 17 octombrie 2024, 17:21

Reclamă
Fostul star al lui Manchester United, viitorul adversar al lui Răzvan Lucescu! Vestea primită de AEK, înaintea derby-ului cu PAOK

Fostul star al lui Manchester United, viitorul adversar al lui Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu/ Profimedia

Fostul star al lui Manchester United va fi viitorul adversar al lui Răzvan Lucescu, în derby-ul AEK – PAOK. Anthony Martial e gata să debuteze la vicecampioana Greciei în duelul „de foc” din această săptămână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul etapei a opta din campionatul Greciei, AEK – PAOK, va fi live în AntenaPLAY, duminică, de la ora 20:30. Cele două formaţii sunt primele două clasate în Superliga elenă, echipa lui Răzvan Lucescu fiind pe primul loc.

Fostul star al lui Manchester United, viitorul adversar al lui Răzvan Lucescu, în AEK – PAOK

Grecii au anunţat că Antonhy Martial a început să se antreneze alături de restul jucătorilor de la AEK şi va fi în lotul echipei pentru derby-ul cu PAOK. Este de aşteptat ca atacantul francez să fie trimis în teren în repriza secundă, pentru a intra în ritm.

Anthony Martial a fost transferat de AEK luna trecută, grecii reuşind să dea o adevărată lovitură de imagine. Fostul atacant al lui Manchester United, în vârstă de 28 de ani, este plătit cu nu mai puţin de 3,5 milioane de euro pe an de către oficialii vicecampioanei Greciei.

Totodată, AEK a mai primit o veste bună înaintea derby-ului cu PAOK. Erik Lamela a început şi el să se antreneze normal, după accidentarea suferită la începutul lunii septembrie, şi va fi apt pentru duelul cu echipa lui Răzvan Lucescu.

Reclamă
Reclamă

Lamela, fost jucător al lui Tottenham şi Sevilla, a fost de asemenea transferat de AEK la începutul acestui sezon, având un salariu de 2,5 milioane de euro pe an. Acesta a reuşit deja să bifeze cinci meciuri în tricoul vicecampioanei Greciei, oferind şi o pasă decisivă, în partida cu Lamia din campionat.

Răzvan Lucescu are probleme de lot înainte de AEK – PAOK

De cealalaltă parte, Răzvan Lucescu are probleme de lot înainte de AEK – PAOK, meci care se joacă duminică, de la 20:30, în AntenaPLAY. Campioana Greciei a avut mai mulţi jucători la echipele naţionale, iar acum se pregăteşte intens pentru derby-ul etapei a 8-a.

Înaintea acestui meci, Răzvan Lucescu are multe bătăi de cap din cauza jucătorilor pe care îi are la dispoziţie săptămâna aceasta. Omar Colley, Kiril Despodov şi Mady Camara au evoluat zilele trecute la echipele naţionale şi sunt şanse ca aceştia să nu fie pregătiţi 100%.

Reclamă

În urmă cu o lună, după pauza internaţională din luna septembrie, Răzvan Lucescu l-a folosit pe Mady Camara abia din minutul 76 al meciului cu Panathinaikos, după ce acesta revenise de la naţionala Guineei.

Pe lângă aceştia, Giannis Konstantelias şi Shola Shoretire sunt răciţi, în timp ce Abdul Rahman Baba, Jonny Otto, Andrija Živković şi Brandon Thomas vin după accidentări.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:15

VideoCătălin Cîrjan, ajutat de tehnologie să se pregătească pentru Dinamo – FCSB. Cum se motivează înainte de derby: „Mă bagă în ritm”

21:13

Dan Şucu a vorbit despre retragerea de la Rapid. Momentul în care va renunţa la acţiuni: „Exemplul personal e important!”

20:35

Lukas Zima a semnat cu FCSB! Câţi bani a plătit Gigi Becali pentru transferul portarului de la Petrolul

20:12

Max Verstappen, verdict categoric despre situaţia piloţilor de la McLaren: „Eu nu acceptam asta”

19:52

Lonzo Ball a revenit pe teren după aproape trei ani! Starul din NBA s-a recuperat după o accidentare horror

19:12

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

1 Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu 2 Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 5 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând 6 Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!”
Citește și