Închide meniul

Dan Petrescu a primit o ofertă uriaşă pentru a pleca de la CFR Cluj. Răspunsul dat pe loc: „Eu mi-am dorit tot timpul asta!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 octombrie 2024, 16:57

Reclamă
Dan Petrescu a primit o ofertă uriaşă pentru a pleca de la CFR Cluj. Răspunsul dat pe loc: „Eu mi-am dorit tot timpul asta!

Dan Petrescu a dezvăluit că a fost tentat cu o ofertă uriaşă pentru a pleca de la CFR Cluj. Ce se întâmplă la gruparea din Gruia

Dan Petrescu, la conferinţa de presă / AS.ro

Dan Petrescu a recunoscut că a primit o ofertă uriaşă pentru a pleca de la CFR Cluj. „Bursucul” a fost tentat cu un salariu peste ceea ce îşi permite să îi ofere Neluţu Varga în Gruia. Tehnicianul de 56 de ani a dat răspunsul pe loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În pauza cauzată de meciurile echipei naţionale, Petrescu a fost ofertat de un club din afara ţării. Chiar dacă resimte presiunea pusă de conducerea CFR-ului, Dan Petrescu a ales să rămână pe banca grupării feroviare.

Dan Petrescu a primit o ofertă uriaşă pentru a pleca de la CFR Cluj

Antrenorul care a cucerit cinci titluri cu CFR Cluj ştie totuşi că riscă să fie oricând demis de patron.

Am avut ofertă şi acum o săptămână, am avut o foarte mare ofertă. Nu mai contează de unde, dar nu din România! Poate să vină oricând o ofertă pentru mine, dar eu mi-am dorit tot timpul să fiu la CFR, asta voi ştiţi.

Am stat aici cel mai bine, mă simt bine. Acum ştiu că dacă nu am rezultate, chiar dacă am avut în trecut, nu mă aşteaptă nimeni nici 5 minute. Din păcate, asta e realitatea crudă a fotbalului românesc şi aici la CFR. Dacă nu ai rezultate trei meciuri, trebuie să pleci… ceea ce nu mi se pare foarte corect. Nu totdeauna antrenorul e de vină dacă nu ai rezultate, mai ales în contextul actual, în care au plecat foarte foarte mulţi jucători de valoare şi au venit mulţi, dar care nu au demonstrat nicăieri. Trebuie să demonstreze.

Reclamă
Reclamă

În felul ăsta e greu să ai pretenţii prea mari, dar aşa va fi mereu aici, indiferent pe scaunul ăsta cine se află… că sunt eu sau altul care nu a făcut nimic pentru club. Va fi mereu presiunea foarte mare, ăsta e adevărul!„, a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj a obţinut o singură victorie în ultimele patru etape şi este la cinci puncte în spatele liderului U Cluj. Pentru ardeleni urmează meciul din deplasare cu Petrolul, care va fi sâmbătă, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Fanii lui CFR au cedat la finalul meciului cu UTA şi i-au cerut demisia. „Sunt obișnuit aici. Ce e corect în fotbal? Fanii sunt liberi să strige, nu e prima oară când primesc aceste mesaje de la ei„, reacţionase Dan Petrescu.

Reclamă

Neluţu Varga, ultimatum pentru jucători şi Dan Petrescu: „Nu mai tolerez!”

Neluţu Varga a avut o şedinţă de urgenţă la CFR Cluj şi a transmis un ultimatum. Patronul grupării din Gruia răbufnise după eşecul suferit de echipa lui cu UTA, scor 1-3.

Este ultimul avertisment pe care l-am dat tuturor, şi jucătorilor, şi lui Dan Petrescu. În următoarele etape trebuie să facă tot posibilul să revină spiritul CFR-ului şi să se întoarcă acolo unde e locul… adică pe locul 1. Nici mai mult, nici mai puţin. Le-am spus foarte clar că, dacă mai ajungem la această discuţie, cineva va pleca. Nu mai pot să tolerez asta.

La următoarea întâlnire de acest gen nu vor mai fi vorbe, ci vom trece direct la fapte şi vom începe să ne despărţim unul câte unul de toţi cei care nu dau totul pentru CFR Cluj. (…) Dan Petrescu le-a spus şi el jucătorilor că toţi sunt vinovaţi, adică inclusiv Dan Petrescu, şi că trebuie să pună umărul împreună să scoată căruţa din această mlaştină a rezultatelor proaste din ultimul timp

Le-am transmis clar că el este şeful vestiarului, el este comandantul de oaste. Nu se pune problema îndepărtării sau demiterii lui Dan Petrescu. Am încredere că lucrurile vor reveni la normal„, a transmis patronul CFR-ului, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

LIVE VIDEOEliza Samara joacă acum la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Rezultatele românilor

20:46

„Eşti precum vinul?” Constantin Budescu, răspuns genial după „dubla” reuşită la 35 de ani. „Budi” a dat recital la Buzău!

20:30

LIVE SCOREUniversitatea Cluj – Oţelul Galaţi 0-0. Duel de foc între liderul Ligii 1 şi singura echipă neînvinsă

20:21

Constantin Budescu, gol fabulos în Gloria Buzău – Hermannstadt. Un călcâi şi două „exterioare” înaintea execuţiei finale

20:10

Gheorghe Mustaţă anunţă un scenariu incredibil la Dinamo – FCSB: „Jumătate dintre bilete sunt luate de fanii noştri!”

20:00

LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Sesiunea de antrenamente e ACUM, în AntenaPLAY

1 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 2 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 3 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 4 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu 5 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 6 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei
Citește și